Az InMotion Hosting VPS áttekintése

inmotion-hosting-VPS-felülvizsgálat


2019 legjobb webtárhelyLegjobb VPS tárhely 2009 óta az InMotion Hosting ügyfele vagyok, és megosztott üzleti hosting tervükkel kiemelkedő szolgáltatást és támogatást élveztem. A megnövekedett forgalom és erőforrás-igény miatt azonban úgy döntöttem, hogy felmegyek a VPS tárhely-tervre. Bármennyire is megosztott tárhely-tervek, az InMotion VPS funkciói még lenyűgözőbbek, így könnyű választás volt a felügyelt SSD VPS tárhelyükhöz – a felhő hajtotta.

Ha fontolja meg a VPS tárolását üzleti vállalkozása webhelyén, vagy ha fel kell lépnie egy megosztott webtárhely-tervről, arra ösztönzem, hogy olvassa el az InMotion Hosting VPS-sel kapcsolatos tapasztalataimat, és tekintse meg az eredményeimet.

Szerezzen 51% kedvezményt az InMotion Hosting VPS itt

Az InMotionnak három különböző VPS-tárhely-terve van:

VPS-1000HA-S
4 GB RAM
4 TB adatátvitel
75 GB lemezterület
3 dedikált IP cím
29,99 USD mo. VPS-2000HA-S
6 GB RAM
5 TB adatátvitel
150 GB lemezterület
4 dedikált IP cím
49,99 USD mo. VPS-3000HA-S
8 GB RAM
6 TB adatátvitel
260 GB lemezterület
5 dedikált IP cím
74,99 USD mo.

InMotion Hosting VPS szolgáltatások

 • Magas rendelkezésre állás funkció a valós idejű redundancia számára
 • Ingyenes cPanel licenc
 • Ingyenes SSD meghajtók
 • Menedzselt tárhely
 • Max Speed ​​Zone technológia
 • Biztonságos e-mail
 • Optimalizált e-kereskedelemhez
 • Erőforrás irányítópult
 • Pillanatkép funkció
 • DDoS Attack Protection
 • Ingyenes adatmentés
 • 99,9% Uptime
 • 90 napos pénz-visszafizetési garancia

A fiók beállítása után hozzáférhet a Fiókkezelő panelen (AMP). A felület hasonló az InMotion megosztott tárhelyéhez, azonban néhány további lehetőséget is észrevesz:
inmotion-VPS-amp

A My Cloud Server kezelése gyors linkeket kínál, ahol leállíthatja és újraindíthatja a kiszolgálót, megszerezheti a root hozzáférést, valamint hozzáférhet a cPanelhez és a WHM-hez. Figyelemmel kísérheti a sávszélességet, a lemezterületet, a RAM-ot és a terhelési átlagot is.

Nagyon szeretem a Szerver pillanatkép szolgáltatást, amelyre ebből a területből is hozzáférhet. Pillanatkép készítésekor visszatérhet a szerverfájlok, adatbázisok és konfiguráció ezen állapotához, ha bármilyen probléma merül fel, és vissza kell lépnie. Fontos szem előtt tartani, hogy ezeket a pillanatképeket nem az adatok megfelelő, teljes biztonsági másolatának helyettesítésére szánják – ezeket Önnek továbbra is végre kell hajtania. A pillanatkép elkészítése után 10 napig elérhető. Ha hosszabb ideig meg akarja őrizni, akkor hosszú távú tárolóhelyet kell vásárolnia.
inmotion-VPS-server-pillanatképek

A WHM (vagy a WebHost Manager) lehetővé teszi az elemek módosítását és megtekintését, például a szerver konfigurációját, hitelesítéseket, e-mail kézbesítési jelentéseket stb..
inmotion-VPS-WHM

Míg az InMotion Hosting VPS cPanel más megjelenésű, mint a megosztott tárhely cPanel, a funkciók és az alkalmazások ugyanazok (néhány kiegészítéssel). A szerver adatait a jobb oldali oszlopban is elérheti. Ne feledje, hogy a VPS cPanel nem tartalmazza a Softaculous szoftvert. A szoftvert, például a WordPress-t, manuálisan kell telepítenie, vagy megvásárolhatja a Softaculous licencet évente 50 dollárért..
inmotion-VPS-cpanel

Sebesség és teljesítmény

A VPS-tárhely legfontosabb előnye a nagyobb erőforrás-igények kezelésének képessége, így webhelyei simán működhetnek, még akkor is, ha növekszik a forgalom. Az InMotion Hosting VPS-tervével kapcsolatos eddigi tapasztalataim nagyszerűek voltak. A weboldal teljesítménye kiváló, és webhelyem sebessége még javult. Itt összehasonlítom a megosztott tárhely eredményeim és a VPS tárhely eredményeim.
inmotion megosztott tárhely-sebességesAz InMotion megosztott tárhelysebességeinmotion-VPS-sebességInMotion VPS tárhelysebesség

Vevőszolgálat

Az ügyfélszolgálat mindig is az InMotion Hosting egyik erőssége volt. A VPS Hosting használatával még fontosabb, hogy rendelkezzen egy támogatási csoporttal, amelytől függhet. És az én esetemben az InMotion szokásos kiváló segítséget nyújtott a VPS tárhely-fiókom felállításában és a VPS-re való áttéréssel kapcsolatos minden kérdés megválaszolásában..

Itt található egy példa a csevegés átiratára:
inmotion chat-átirat

Ajánlást

Összességében az InMotion VPS tárolása kiváló volt. A kiegészítő erőforrások és a magas rendelkezésre állású felhőkiszolgáló redundancia kombinációjával az InMotion a VPS-ajánlások listájának tetejére került. Különösen nagyra értékelem a kezelt tárhely szolgáltatásokat, valamint segítőkész ügyfélszolgálatukat.

És webhelyem teljesítménye nagyszerű volt – olyasvalami, amire az évek során számítottam az InMotion Hosting számára. Tudom, hogy sok más ügyfél is osztja az érzéseimet róluk. Itt található néhány példa a weboldalunkon közzétett néhány véleményre:
InMotion ügyfél Arjun
InMotion ügyfél, Steven R
InMotion ügyfélszolgálat
InMotion ügyfél, Danielle
InMotion Ügyfél Troy

Az üzleti weboldalak számára kritikus fontosságú a garantált erőforrások és a szerverkörnyezet feletti ellenőrzése, amelyet a VPS tárolásával kap – különösen, ha azt várja, hogy növekszik a webhely forgalma. Az összes elérhető VPS tárhely-terv közül az InMotion Hosting határozottan megkapja a szavazatomat, mint az egyik legjobbat.
inmotion-VPS-hosting

Kattintson ide, ha 51% -os árengedményt szeretne kapni az InMotion Hosting VPS-n

InMotion Hosting VPS értékelések

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map