InMotion tárhely áttekintés (2020)

inmotion-hosting-felülvizsgálat


2019 legjobb webtárhelyLegjobb üzleti tárhely Ha őszinte InMotion tárhely-értékelésekre vágyik, arra biztatom Önt, hogy olvassa el véleményem a személyes tapasztalataim alapján. Az InMotion tárhelyet már több mint 10 éve használom. Az első naptól kezdve teljesen elégedett voltam szolgálatukkal, és továbbra is lenyűgözött web hosting.

Ha jelenleg egy weboldalt szeretne létrehozni, akkor az InMotion mindenképpen érdemes megfontolni. És ha webhelyének tárolására van szüksége, az InMotion Hosting valóban nagyszerű választás. Üzleti hosting tervük minden szükséges szolgáltatást kínál nagyszerű ügyfélszolgálattal együtt.

Mivel eltelt egy ideje az eredeti közzétételemről, azt gondoltam, hogy itt az ideje, hogy újra megvizsgáljam és frissítsem az InMotion Hosting tapasztalataimat itt, 2020-ban.

Az InMotion jelenleg a következő lenyűgöző funkciókat biztosítja:

 • Max Speed ​​Zone technológia
 • Korlátlan lemezterület
 • Korlátlan sávszélesség
 • Korlátlan e-mail
 • Ingyenes privát SSL
 • Üzleti osztályú hardver
 • A WordPress, a Joomla vagy a PrestaShop előtelepítése
 • cPanel Több mint 400 alkalmazással
 • Kezelt WordPress tárhely-tervek
 • 24 × 7 amerikai alapú támogatás
 • 90 napos pénz-visszafizetési garancia

Kattintson ide, ha 50% -ot szeretne megtakarítani az InMotion Hosting szolgáltatásban

Kiváló felhasználói felület és egyszerű szoftver telepítés

Az InMotion Hosting a cPanel felületet használja – messze a legjobbat használni. Ezen felül használják a Softaculous szoftveralkalmazás-telepítőt. Tehát akár WordPressre, Joomlara, Drupalra, akár más alkalmazásra van szüksége a webhelyéhez, könnyű, gondtalan telepítést kaphat. Valójában az InMotion segítségével több mint 400 alkalmazás érkezik.

inmotion-hosting-cpanel

InMotion_Softaculous

Az InMotion Hosting sebessége és teljesítménye nagyszerű

Bár weboldalunk az évek során tovább növekedett, az InMotion Hosting használatával továbbra is lenyűgöző sebességet és teljesítményt tapasztalunk meg. Nézze meg alább a GTmetrix tesztjelentését:

inmotion-hosting-speed-teszteredmények

Az InMotion továbbra is gyorsan teljesítő webhelyeket szállít a Max Speed ​​Zone technológiájával. És a felügyelt WordPress tárhelyükkel optimalizált infrastruktúrát és továbbfejlesztett szerver gyorsítótárazást kapnak.

Az InMotion az egyik első olyan webtárhely-szolgáltató, amely olyan szilárdtestalapú meghajtókat (SSD-ket) kínál, amelyek sokkal jobb sebességet biztosítanak ügyfeleik webhelyein.

Az InMotion hálózati sebessége és megbízhatósága kiváló volt. A maximális sebességű zóna technológiájuk lehetővé teszi több adatközpontjának az optimális sebesség elérését. És a 99,9% -os működési ideje alatt álló hálózatuk fenntartja webhelyének zökkenőmentes működését. Az alábbiakban egy tiszta hibanaplót tekintünk meg:

InMotion_Error_Log

Az InMotion támogatása kiváló

Az ügyfélszolgálat mindig is az InMotion Hosting egyik legjobb eszköze volt. Attól a pillanattól kezdve, amikor feliratkozik a host-fiókjára, az InMotion barátságos és segítőkész támogatási csapata rendelkezésre áll, hogy válaszoljon kérdéseire vagy segítsen bármilyen felmerülő kérdésben..

Az évek során az InMotion folyamatosan barátságos és reagáló támogatást nyújtott, amikor szükségem van rá. És továbbra is segítenek a probléma gyors megoldásában, amikor kapcsolatba lépök velük.

A válaszadási idő nagyon jó, és támogató személyzetük nagyon udvarias és alapos. Különösen a csevegésük támogatása a legjobb, amellyel találkoztunk. Az alábbiakban bemutatunk egy csevegés-támogatási munkamenetet, amelyet a Jason of Tech Support-szal folytattam:

Michael: Szia Jason
Michael: A webes statisztikáimat manuálisan kell frissítenem. Ki tudnál segíteni?
Jason A: Persze. Majd én fogom őket futtatni.
Michael: Köszönöm!
Jason A .: Melyik domainre volt szüksége frissítésre??
[Itt határoztam meg a domainneveket]
Jason A .: Gotcha. Adj neki 15-30 percet a frissítéshez, és jó lenne menni.
Michael: Nagyszerű! Köszönöm a segítséget, Jason!
Jason A: Persze.
Jason A .: Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk! Ha bármilyen kérdése van, 24 órán át vagyunk nyitva. Bármikor hívhat, cseveghet vagy e-mailt küldhet.
Nagyra értékelném az esetleges pozitív vagy negatív visszajelzéseket.
Jason A .: Köszönöm a csevegést. Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ha webhelyének tárolására van szüksége vállalkozása webhelyén, akkor az InMotion Hosting erősen ajánlott.

InMotion tárhely adatközpont

A dolgok hardver és hálózati oldaláról az InMotion Hosting bebizonyította számomra, hogy elkötelezettek a lehető legjobb műszaki adatok és sebességek biztosítása iránt. Engedélyeztem, hogy ellátogassak az InMotion Data Centerbe, a kaliforniai Los Angeles-be, és láttam, hogy minden működik.

A színhely mögött a létesítményben meg tudtam erősíteni elkötelezettségüket az adatközpontok biztonsága, a felső végű hardver, valamint a kiemelkedő adatvédelem és a hálózati rendelkezésre állás mellett. Tekintse meg blogcikkemben az InMotion Data Center teljes áttekintését.
InMotion tárhely adatközpont-kiszolgálók

2015-ben az InMotion Hosting még több frissítést végzett adatközpontjában, beleértve a DDoS védelmet, az optikai kábelezési rendszereket és a szerver félvezető meghajtóit.
InMotion Hosting Data Center 2015

Az évek során az InMotion tovább fejlesztette adatközpont-infrastruktúráját és működését. Nézze meg az interjút Will Miles-szel, az InMotion Hosting adatközpont-üzemeltetési felügyelőjével.

Az InMotion Hosting alapvető értékei

Nagyon hiszem, hogy az egyik fő ok, amiért ilyen nagy sikert élveztem az InMotion Hosting szolgáltatásban, az alapvető értékeik. Amikor az InMotion társalapítójával, Sunil Saxenával beszéltem, megemlítette, hogy a szervezet minden tagja (magától lefelé) ragaszkodik ezekhez az értékekhez és él. A lényeg számukra az, hogy ha ügyfeleik sikeresek, akkor sikeresek!

Ingyenes SSL tanúsítványok

Az InMotion Hosting további nagy előnye az ingyenes SSL – nem csak ingyenes SSL, ezek a Comodo és a cPanel által üzemeltetett ingyenes SSL tanúsítványok. Manapság az SSL / TLS elengedhetetlen webhelye számára, függetlenül attól, hogy van-e blogod vagy e-kereskedelmi webhelye. Más ingyen SSL opcióktól eltérően, az InMotion-nál kapott SSL tanúsítványok felhasználhatók e-kereskedelemre.

Ingyenes SSL-jét a Fiókkezelő panelen érheti el.
inmotion-kezelése-free-ssl

Miután rákattintott az Alapszintű SSL kezelése ikonra, csak kapcsolja be az Ingyenes SSL engedélyezése beállítást Be értékre. A domainek bármelyikén, amelyet beállítottál a cPanelben, és amely az InMotion szerver felé dönt, SSL lesz!
inmotion-hosting-free-ssl

InMotion Backup Manager

Jó és rossz hírek vannak manapság az InMotion adatmentésével kapcsolatban. Plusz oldalon, most kiadták az új Backup Manager eszközt, amely kiváló adatmentési és visszaállítási szolgáltatásokat nyújt.

Az új Backup Manager azonban külön díjat igényel. És sajnos, az InMotion kiküszöbölte az ingyenes automatikus adatmentéseket, amelyek mindig is egyik legnagyobb előnye voltak. A többletköltségek ellenére véleményem szerint megéri az új Biztonsági másolatkezelővel kapott kényelmet és ellenőrzést – különösen, ha az InMotion kiemelkedő webtárhelyével jár..

A Backup Manager a cPanel programból indítható. A Biztonsági mentéskezelő irányítópultján megadhatja, hogy az automatikus biztonsági mentés mikor történjen. Azt is ütemezheti, hogy a biztonsági mentések mikor történjenek. Megadhatja az adatok biztonsági mentésének körét is.

inmotion-backup-manager

Az adatok visszaállításához külön lap van, ahol könnyen kiválaszthatja a visszaállítani kívánt adatokat. A legutóbb elvégzett 10 adatmentés visszaállítható.

InMotion által kezelt WordPress tárhely

inmotion-wordpress-hosting
Az InMotion Shared Business Hosting továbbra is az egyik legjobb lehetőség mind az üzleti, mind a személyes webhelyek számára. Azóta már az én Business Hosting-fiókom van, mióta először regisztráltam az InMotion-t több mint 10 évvel ezelőtt, és továbbra is webhelyek és e-mailek tárolására használom..

Ezenkívül most van egy Menedzselt WordPress tárhely-tervem az InMotion segítségével, amelyet a webhelyemhez használok. Míg az InMotion megosztott tárhely-tervei sok WordPress-felhasználó számára nagyszerűek, ha olyan optimalizált WordPress-környezetet keres, amelynek jellemzői és teljesítménye összehasonlítja a drágább kezelt WordPress-házigazdák versenytársait, akkor nagyon ajánlom az InMotion által kezelt WordPress-tárhelyet.

Íme néhány a kapott funkciók közül:

 • Optimalizált WordPress környezet
 • Fejlett szerver gyorsítótárazás
 • Kezelve a biztonságot a Hack és Malware védelemmel
 • Automatikus frissítések
 • BoldGrid webhelykészítő
 • Nincsenek plug-in korlátozások

Az InMotion által kezelt WordPress tárhely legnagyobb előnye számomra az InMotion Hosting kiváló ügyfél-támogatási és kezelőpanel-felületével (cPanel és azok fiókkezelő paneljével) összekapcsolt megnövekedett sebesség és teljesítmény..

Hogyan hasonlít az InMotion más webgazdagépekkel?

InMotion tárhely vs A2 tárhely
A jó hír az A2 és az InMotion Hosting összehasonlításánál az, hogy ez mindenki számára hasznos helyzet. Mindkét web hosting cég kiváló webhely-tárolást nyújt kivételes támogatással…

InMotion tárhely vs Bluehost
Ez két kiváló, jól bevált web hosting szolgáltató. Az InMotion és a Bluehost egyaránt kínál nagyszerű megosztott, VPS és dedikált tárhelyet …

InMotion tárhely vs DreamHost
Ez a két web hosting cég mindkettő Kaliforniában gyökerezik. Az InMotion és a DreamHost minőségi tárhely-szolgáltatókként ismertek…

InMotion tárhely vs kövér tehén
Az InMotion Hosting és a Fat Cow összehasonlítása valóban az egyik legkönnyebb, amit valaha tettünk.

InMotion tárhely vs GoDaddy
Hogyan lehet összehasonlítani a GoDaddy tárhely-tervét egy olyan vállalkozás üzleti vállalkozási tervével, mint például az InMotion Hosting? Ha próbál dönteni, vegye figyelembe néhány szempontot.

InMotion tárhely vs GreenGeeks
A GreenGeeks és az InMotion Hosting két kiváló web hosting cég, amely Dél-Kaliforniában található. Mindkét webtárhely kiváló választás azoknak a webhelytulajdonosoknak, akik zöld webtárhelyt keresnek…

InMotion tárhely vs HostGator
Mindkét web hosting cég különféle terveket kínál megosztott, VPS és dedikált tárhelyhez.

InMotion tárhely vs InterServer
Az InMotion Hosting és az InterServer két kiváló web hosting cég, amelyeket én is használok…

InMotion tárhely vs. iPage
Az InMotion Hosting és az iPage két kiváló választás a webtárhely számára. Habár vannak hasonlóságok a tárhely-tervekkel, és mindenféle webhelytulajdonos használhatja ezen webtárhely-szolgáltatók egyikét, ideálisak különféle típusú webhelyek számára …

InMotion tárhely vs Lunarpages
Számomra ez az egyik legérdekesebb webtárhely-összehasonlítás: Két letelepedett internetes házigazda a Dél-Kaliforniából (az én körzetem) – és két tárhely szolgáltató cég, amelyekkel személyes tapasztalatom volt…

InMotion tárhely vs Namecheap
Azoknak, akik megpróbálnak dönteni a két hosting cég között, itt található az InMotion és a Namecheap részletes összehasonlítása. Mindkét webtárhelynek megvannak az előnyei, és én is…

InMotion tárhely vs. webhely5
Hogyan állnak össze az InMotion Hosting és a Site5 egymással szemben? Meglepő módon ez egy nagyon egyoldalú verseny …

InMotion tárhely vs SiteGround
A SiteGround és az InMotion Hosting a lehető legjobb webgazda. Mivel mindkét webtárhely-szolgáltató ügyfeleként első kézből kiváló szolgáltatást és kiemelkedő támogatást tapasztaltam meg …

InMotion Hosting vs Web Hosting Hub
Az InMotion Hosting és a Web Hosting Hub összehasonlítása nagyon érdekes, mivel valójában testvérvállalatok …

InMotion tárhely vs Wix
A hagyományos webtárhely-terv és a weboldal-készítő csomag összehasonlítása az InMotion Hosting üzleti tárhely-terve és a Wix e-kereskedelem-terve közötti áttekintést viseli.

InMotion tárhely vs WP motor
Ez az összehasonlítás arra összpontosít, hogy az InMotion üzleti tárhely-terve összehasonlítható-e a WP Engine-vel. Más szavakkal: hogyan hasonlítható össze a legjobban nem menedzselt tárhelyterv a legjobban kezelt tárhelytervvel, amikor a WordPressről van szó …

InMotion tárhely vs 1&1 tárhely
Mindkét webtárhely széles tárhely-szolgáltatást kínál, ideértve a megosztott, a VPS és a dedikált szolgáltatást is.

További InMotion Hosting vélemények

Nyilvánvalóan úgy tűnik, hogy nem vagyok egyedül az InMotion dicséretében. Az InMotion Hosting folyamatosan az egyik legjobb webhely-szolgáltató. Íme egy példa más InMotion ügyfelek véleményére:
InMotion ügyfél Arjun
InMotion ügyfél Russ
InMotion Review Jim S
InMotion áttekintés Stephen R
InMotion áttekintés 9
InMotion áttekintés 6
InMotion áttekintés 7

Ajánlást

Nagyon örülök, hogy jelenthetem, hogy miután egy évtizedes InMotion Hosting ügyfelek voltak, továbbra is kiemelkedő választást jelentenek webhelyeim tárolásához. Az InMotion a szolgáltatói tervükben kínált szolgáltatásoktól a weboldalak villámgyors teljesítményéig, a reagáló és segítőkész ügyfélszolgálattól kezdve az InMotion, amire azt akarja, hogy webtárhely-szolgáltatója legyen: Nagyszerű eszköz vállalkozása számára vagy személyes online jelenlét.

Különleges akciós ár
Jó hír! Most nagyon különleges, 50% -os árengedményt tudok ajánlani az InMotion üzleti tárhelyén. Csak kattintson az alábbi linkre. Ez kiváló alkalom a web hosting csomag megszerzésére és a pénz megtakarításra!

Kattintson ide a részletekért és az InMotion Hosting 50% -os árengedményéért.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map