Interjú: Az InMotion Hosting Sunil Saxena

Sunil Saxena az InMotion Hosting társalapítója


Az InMotion Hosting 2001-es megalapítása óta sokan nagyra értékelik az egyik legfontosabb webtárhely-szolgáltatót – különösen az üzleti webhelyeknél. Székhelyük a kaliforniai Los Angeles-ben található, és mind a nyugati, mind a keleti part menti adatközpontokkal megtalálhatók a legtöbb legjobb webtárhely-lista tetején..

2009 óta magam mint ügyfél, személyesen megtapasztaltam az InMotion Hosting kiemelkedő szolgáltatását és támogatását. Nemrégiben esélyem nyílt beszélgetni az InMotion Hosting társalapítójával és EVP-jével, Sunil Saxenával. Nagyon szerettem volna átvenni a web hosting iparágát általában – és mi az InMotion a jövőben.

Web hosting macska: Amikor új évet indítunk, mi az Ön által a web hosting szolgáltatók számára általában a legnagyobb kihívás, és mi az InMotion Hosting néhány célja?

Sunil Saxena: A web hosting területének általában nagyobb kihívásai közé tartozik annak biztosítása, hogy technológiai szempontból alkalmazkodjunk az ügyfelek újabb igényeihez. Tehát például egy olyan dolog, amelyet 2013-ban azonosítottunk és 2014-ben bevezetettünk, az volt, hogy biztosítsuk az SSD-k és néhány gyorsabban teljesítő kiszolgálónk ügyfeleink számára. Mivel, ahogy a legtöbb fogyasztó tudja, a dolgoknak gyorsan kell futniuk, a dolgoknak hatékonyan kell működniük, és folyamatosan működniük kell. Megállapítottuk tehát, hogy az olyan technológiai változásokkal, mint az SSD, de még néhány további változtatással is megváltoztatjuk egyes funkcióinkat, ez valóban segítette az ügyfeleinket – akik nagyrészt üzleti tulajdonosok – valóban áttérnek üzleti tevékenységükre a következő szintre..

WHC: Az utóbbi időben néhány szolgáltatás, amelyet néhány hosting cég támogat, a kezelt WordPress tárhely-tervek és a tartalomszolgáltatási hálózatok. Az InMotion a közeljövőben mindkettőt felkínálja?

SS: Valójában a WordPress tárhelyet már az úgynevezett Menedzselt Szolgáltatások Csapatán keresztül végezzük. Tehát nem csomagoljuk úgy, mint a többi szolgáltatót, de valójában mi egy dedikált csapatunk van, amely nem csak a WordPress irányított tárhelyét fogja végezni az Ön számára, hanem általában a kezelt tárhelyet is. Tehát gyakran, amikor valamelyik nagyobb szervezet eljön hozzánk, és azt mondja: „Oké, szükségünk van arra, hogy ezt a három dedikált szervert bizonyos módon konfigurálja úgy, hogy készen álljunk egy hírműsorra”, vagy valami hasonlót hogy. Tehát a kezelt csapatunk ezt megteheti.

És [ami a CDN-szolgáltatókat illeti], idén valójában végre fogunk hajtani valamit, amely szorosabb kapcsolatban áll a többi eladóval.

WHC: Ön szerint a 3 legfontosabb dolog, amely megkülönbözteti az InMotion Hosting szolgáltatást a többi web hosting társaságtól?

SS: Mint mindig a kezdés napja óta, ügyfélszolgálatunk és támogatásunk a legfontosabb dolog. Nagyon fontos alapértékeink vannak, amelyeket a szervezetben mindenki, én magamtól egészen a legújabb bérlőkig, betart és él. Ezen túlmenően fontos, hogy továbbra is dolgozzunk az ügyfelek tapasztalatán. Mivel annak ellenére, hogy a webtárhely továbbra is webtárhely, most már nagyon különbözik, mint három évvel ezelőtt – és mostantól is nagyon eltérő lesz három évvel. Tehát az Ügyfélélményi Csoport felépítése segít megérteni, mi az ügyfél igénye, és nagyon fontos számunkra, hogy megismerjük, mi ezek a változó igények. És végül arról van szó, hogy megfelelő termékeket biztosítunk üzleti ügyfeleink számára és [segítjük] ügyfeleinket a sikerhez. Tehát ismét a WordPress-szel való együttműködés, valamint néhány új webhely-készítő eszköz megjelenése, majd a felső oldalon is, ügyelve arra, hogy dedikált szervereink, viszonteladói platformjaink és a VPS-kiszolgálónk kiszolgálja az ügyfelek igényeit, hogy azok legyenek sikeres. Mivel a mantra alapvetően a következő: Amikor ügyfeleink sikeresek, akkor sikeresek vagyunk.

WHC: Az adatbiztonság különösen az utóbbi időben nagyon fontos kérdéssé vált. Mit mondhat nekünk arról, hogy az InMotion Hosting miként próbálja megvédeni az ügyfelek weboldalait?

SS: Van egy dedikált rendszergazdák-csoportunk, amely a Nagios-on keresztül folyamatosan figyeli és felügyeli hálózatainkat, és valójában a helyszínen is működik. Tehát ellentétben néhány más szolgáltatóval, akik vagy colo [colocation központot használnak] egy másik szolgáltatóval, vagy valójában csak továbbadják a host szolgáltatást, valójában saját dedikált rendszergazdákkal is rendelkezünk, akik a helyszínen a nap 24 órájában működnek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a kiszolgálókat figyelik megfigyeli őket, majd proaktívan foglalkozik bármilyen csapással, kérdéssel vagy hasonlóval.

Ezen túlmenően, későn már elég sok pénzt fektetettünk hardverünkbe. Tehát például két nagyon megbízható és robusztus DDoS enyhítő rendszert hajtottunk végre mind a keleti, mind a nyugati parti adatközpontokban, ami nagyszerű volt. Tehát talán egy DoS támadás, amely másfél évvel ezelőtt megtámadta webszervereinket, nem más, mint egy grafikon pillanatképe ezen a ponton..

WHC: A Cloud Hosting újabb téma lett. Mi a gondolata a felhővel kapcsolatban és az InMotion a jövőben felhőalapú szolgáltatásokat fog nyújtani?

SS: A felhő tárolása nagyon forró! Azt hiszem, mindenki szeretné, ha felhő lenne. Úgy gondolom, hogy néhány ember a felhőt akarja, de nem tudják, mi az a felhő. 2015 végén jelenik meg a saját csupasz fémfelhőnkkel. [Sok] olyan ügyfelünk számára, akik a VPS technológiánkat használják, a VPS mögött található virtualizációs technológia bizonyos szempontból nagyon felhős. De az év vége felé lesz egy külön felhőalapú termékünk.

WHC: Ha tovább nézünk, hol látja az ipar az elkövetkező öt vagy tíz évben? Lát-e még nagyobb terjeszkedést a webtárhely-szolgáltatók között, vagy esetleg megszilárdul a fogyasztók számára elérhető webtárhely-szám?

SS: Meglehetősen kis mértékű konszolidáció zajlott néhány nagyobb vállalat között. Úgy gondolom, hogy több konszolidáció lesz, ahogy a 2016-ra, a 2017-re nézünk, és mi nem. És azok, akik képesek folyamatosan fejlődni és ügyfeleiknek a lehető legjobb szolgáltatást és élményt nyújtják, jól fognak működni. És azt hiszem, hogy a többieknek meg kell majd bélvizsgálatot végezni, és meg kell nézniük, mi fontos nekik.

Az InMotion tárhelyről további információt a következő kapcsolódó hozzászólásokon talál:

Az InMotion tárhely áttekintése

Belső pillantás az InMotion Hosting adatközpontjára

Dél-kaliforniai webtárhely

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map