Интервю с Джон LoBrutto на Liquid Web

John-lobrutto-течност уеб


Ако отговорът на някой от горните въпроси е дори отдалечен близо до „да“, тогава трябва да прочетете нашето интервю с Джон ЛоБруто. Джон е директор на Партньорски решения и партньорства в Liquid Web. Има богат опит в уеб хостинг индустрията, като също е прекарал известно време в 1&1 Хостинг сред другите. И беше чудесно да чуя всичко за Liquid Web в наши дни. Ако не сте запознати с Liquid Web, те се специализират в решения за управляван уеб хостинг за специализирани сървъри, VPS, облачни услуги и WordPress.

Въпросите и отговорите са редактирани за формата на тази статия. За пълно интервю, не забравяйте да слушате уеб хостинг Cat Podcast.

Уеб хостинг котка: Можете ли да ни кажете за вашия произход и вашата роля в Liquid Web?

Джон LoBrutto: Е, отдавна съм в партньорското пространство. По-голямата част от това време работя в уеб хостинг вертикала. Работих за 1&1 Интернет преди няколко години. Бях техен директор на Global Affiliates. И сега работя с Liquid Web като директор на Global Affiliates and Partnerships.

Liquid Web е страхотна управлявана уеб хостинг компания. Ние имаме невероятна лоялност и подкрепа на клиентите – много високи резултати от NPS [Net Promoter Score] (над 71% в много случаи) за последната година, което е по-високо от Apple и Amazon и някои от търговците на дребно, които хората обичат. Нашите клиенти наистина обичат нашия продукт. Те наистина обичат нашата услуга. И наистина обичат нашата подкрепа.

Така че, ако това е критичен сайт за мисията, ако печелите пари от него, ако искате нещо на 100% – имаме 100% мрежа с гарантирана продължителност на работа – това са продуктите и услугите, които искате да проследите и закупите.

WHC: Според вас какво различава Liquid Web от конкуренцията?

JL: Е, отново, това е услугата с бели ръкавици. Ние в повечето случаи имаме безплатни миграции. Имаме ситуация, в която вдигаме телефоните си; той е в американските центрове за обаждания, поддръжка на САЩ. В много случаи за нашите американски клиенти имаме американски центрове за бази данни, които притежаваме – изцяло притежавани от Liquid Web – така че не сме земеделски производители на други компании, осъществяващи поддръжка на първо ниво. Поддържаме пълна поддръжка за клиента. Хората, които работят за нас, се докосват до нашето оборудване и влизат там и оправят нещата за вас. Това е това ниво на възможност да държите клиент и да се уверите, че той работи и всички функции работят правилно.

WHC: Управляваният хостинг на WordPress е наистина важен за много хора. Какви са някои от предимствата, които получавате с управлявания WordPress хостинг на Liquid Web?

JL: Много от малките неща, които правим, например в нашия управляван WordPress, ако разгледате всички функции, които предлагаме, и ги сравните с конкурентите – ако погледнете началната цена, може би малко по-висока, но всички функции, които се предлагат като част от първата цена, са много повече от другите доставчици. Имаме нещо, наречено iThemes Sync при управляван WordPress – клиентите го обичат! Знаете ли, хората се фокусират върху управлявания продукт на WordPress. Те ще продължат напред и ще натиснат актуализация, когато е необходимо и много доставчици продължават напред и да я актуализират за вас. Но какво ще кажете за всички приложения? Знаеш ли, че си в ситуация, в която не е задължително да актуализираш често приложенията си и изведнъж изпадаш в ситуация, в която има приставка, която не е налична, тъй като не е актуална. Е, ние правим това за вас през нощта. Всичко е актуално, в движение – нищо, което трябва да направите, освен да използвате вашия сайт и да го актуализирате [съдържанието] и се уверете, че се продава за вас.

WHC: Liquid Web е идеален за агенции и разработчици. По отношение на отделните собственици на уебсайтове има ли определена област или индустрия, която смятате, че е идеално подходяща за хостинг услуги на Liquid Web?

JL: Е, знаете, че говорихме за широкото раждане на продуктовите линии, така че започнахме да управляваме VPS услуги и това е от $ 50 на месец. Но отново, това е критичен сайт за мисията, имате достъп до редица плъгини – да, това е насочено повече към развитието на малкия бизнес и бизнеса, дизайнерите и агенциите. Но на по-горния край, ние имаме сървъри на ниво предприятие. Имаме редица много големи клиенти, които можете да видите на нашия уебсайт, които обичат нашия продукт. В допълнение към това има много голям акцент върху нашите HIPPA сървъри – това е медицинската индустрия. Има специфично ниво на съответствие, което трябва да има от страна на центъра за данни. Ние сме съвместими и сертифицирани за този конкретен продукт. А това са много високи и много интензивни сървърни пакети, които се предлагат за закупуване от нас.

WHC: Cloud хостингът е друга огромна част от Liquid Web. Можете ли да ни кажете за продукта, предлаган от облачните сайтове?

JL: Има много различни неща, които имаме уникален като нашия продукт в облачни сайтове Това е пакет от 150 долара, който можете да вземете, който има много щедро ниво на честотна лента и използване, които са включени в този пакет. Но това са неограничени данни и неограничени уебсайтове! Той може да бъде мащабируем в движение като се използва. Много хора купуват това и всъщност препродават части от този конкретен сайт като споделен хостинг. Така че ние всъщност продаваме това в много случаи като продукт на дистрибутор – и вие имате хора, които задават съвсем нова концепция за продажба на споделен хостинг в облачна платформа. Лично аз мисля, че това е бъдещето. Не разчита на един конкретен сървър. Не е зависим от ресурсите на един конкретен специален сървър. Той е разпространен в огромен облак и стабилна мрежа с неограничена мащабируемост. Това е наистина фантастичен продукт и нещо, върху което наистина се фокусираме тази година, за да излезем и да дадем възможности на клиентите.

WHC: Какво друго можем да очакваме в бъдеще от Liquid Web?

JL: Е, има много спретнати неща. Ще има много специален продукт за електронна търговия, който ще пуснем този месец. Ключът тук е, че купувате от Liquid Web, в рамките на 24 часа стартирате, продавате и сте готови за работа – и това е всичко.

Ексклузивна отстъпка при течен уеб хостинг

Ето специален промо код само за нашите читатели! Използвайте линка на купона по-долу и въведете код WHC35OFF за да получите 35% отстъпка през първите си три месеца с Liquid Web. Това е рядка и изключителна възможност да получите отстъпка от най-висококачествения, истински управляван уеб хостинг на Liquid Web.

течно-уеб-отстъпка купон

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector