Интервју са Јохн ЛоБрутто-ом из течног веба

јохн-лобрутто-ликуид-веб


Ако је одговор на било које од горе наведених питања чак и близу „да“, онда морате прочитати наш интервју са Јохном ЛоБрутто. Јохн је директор Аффилиате Солутионс анд Партнерсхипс-а на Ликуид Вебу. Има велико искуство у индустрији веб хостинга, пошто је такође провео неко време у 1&1 Хостинг између осталог. И било је сјајно чути све о текућем вебу ових дана. Ако нисте упознати са течним вебом, они су се специјализовали за решења за управљани веб хостинг за наменске сервере, ВПС, услуге Цлоуд и ВордПресс.

Питања и одговори су уређени за формат овог чланка. За потпуни интервју, обавезно преслушајте Вебцаст Хостинг Цат Подцаст.

Веб хостинг мачка: Можете ли нам рећи о вашој позадини и вашој улози на Течном вебу?

Јохн ЛоБрутто: Па, дуго сам у партнерском простору. Већину времена радим у верзији веб хостинга. Радио сам за 1&1 Интернет пре неколико година. Био сам њихов директор Глобалних подружница. И сада радим са Ликуид Веб-ом као директор Глобалних подружница и партнерства.

Ликуид Веб је одлична компанија за управљање веб хостингом. Имамо невероватну лојалност и подршку купаца – веома високе НПС [Нет Промотер Сцоре] резултате (преко 71% у многим случајевима) за прошлу годину, што је више од Аппле-а и Амазона и неких продаваца које људи воле. Наши купци заиста воле наш производ. Они заиста воле нашу услугу. И заиста воле нашу подршку.

Дакле, ако је то критично место за мисију, ако на њему зарађујете, ако је нешто што желите до 100% – имамо 100% загарантовано радно време – то су производи и услуге које желите да пратите и купите.

ВХЦ: По вашем мишљењу, оно што разликује Ликуид Веб од конкуренције?

ЈЛ: Па, опет, то је та услуга белих рукавица. Ми у већини случајева имамо бесплатне миграције. Имамо ситуацију да узмемо телефоне; то је у америчким позивним центрима, америчкој подршци. У многим случајевима за наше купце у САД-у имамо америчке центре база података који смо у целости у власништву Ликуид Веб-а, тако да не узгајамо друге компаније које подржавају први ниво. Пружамо потпуну подршку купцу. Људи који раде за нас додирују нашу опрему, улазе унутра и поправљају ствари за вас. Дакле, то је тај ниво могућности да држите купца и осигурате да ли ради и раде ли све функције исправно.

ВХЦ: Управљани ВордПресс хостинг је заиста важан за многе људе. Које су неке од предности које добијате помоћу ВордПресс хостинга за течни веб?

ЈЛ: Много ситница које радимо, на пример у нашем управљаном ВордПресс-у, ако погледате све функције које нудимо и упоредимо их са конкурентима – ако погледате почетну цену, можда мало већу, али све карактеристике које су доступне као део те прве цене су много више од осталих провајдера. Имамо нешто што се зове иТхемес Синц на управљаном ВордПрессу – купци то воле! Знате, људи се фокусирају на управљани ВордПресс производ. Они ће ићи напред и притиснути на ажурирање када је то потребно, а многи провајдери напредују и ажурирају то за вас. Али шта је са свим апликацијама? Знате, наилазите на ситуацију да не морате нужно често ажурирати апликације, а одједном наиђете на ситуацију да постоји додатак који није доступан јер није актуалан. Па, то радимо за тебе ноћу. Све је тренутно, тачно у покрету – ништа што би требало да урадите, осим да само користите своју веб локацију и ажурирате је [садржај] и проверите да ли се продаје за вас.

ВХЦ: Течни Веб је идеалан за агенције и програмере. У погледу појединачних власника веб локација, да ли постоји одређена област или индустрија за коју сматрате да је идеална погодност за хостинг услуге течног веба?

ЈЛ: Па, знате да смо разговарали о широком рођењу производних линија, па смо започели са управљањем ВПС услугама, и то у опсегу од 50 УСД месечно. Али опет, то је критично место за мисију, имате приступ већем броју додатака – да, то је више усмерено на развој малих предузећа и пословања, дизајнере и агенције. Али на вишем крају, имамо сервере на нивоу предузећа. Имамо неколико врло великих купаца које можете видети на нашој веб локацији који воле наш производ. Уз то, постоји велики фокус на наше ХИППА сервере – то је медицинска индустрија. Постоји одређени ниво усаглашености који се мора догодити на страни дата центра. Усаглашени смо и сертификовани за тај одређени производ. А то су веома високи енд и веома интензивни пакети сервера који су доступни за куповину код нас.

ВХЦ: Цлоуд хостинг је још један огроман део течног веба. Можете ли нам рећи о Цлоуд Ситес производу који нудите?

ЈЛ: Постоји пуно различитих ствари које смо јединствени као наш Цлоуд Ситес производ. Ово је пакет од 150 УСД који можете покупити и који има веома велик ниво пропусности и употребе који је укључен у тај пакет. Али, то су неограничени подаци и неограничена веб локација! Може бити скалабилно у лету док се користи. Многи људи то купују и заправо препродају делове тог одређеног вебсајта као заједнички хостинг. Дакле, ми то у многим случајевима продајемо као препродавачки производ – а ви имате људе који постављају потпуно нови концепт продаје дељеног хостинга на цлоуд платформи. Лично мислим да је то будућност. Не ослања се на један одређени сервер. Не ослања се на ресурсе на једном одређеном наменском серверу. Шири се огромним облаком и стабилном мрежом која је неограничена скалабилност. То је заиста фантастичан производ и нешто на шта смо се фокусирали ове године како бисмо изашли и пружили опције купцима.

ВХЦ: Шта још можемо у будућности очекивати од Течне мреже?

ЈЛ: Па, појављују се пуно уредних ствари. Биће посебан производ за е-трговину који ћемо објавити овог месеца. Кључно је то што купујете од течног веба, у року од 24 сата покрећете, продајете и спремни сте за рад – и то је све.

Ексклузивни попуст на течни веб хостинг

Ево посебног промо кода само за наше читаоце! Употријебите доњу везу за купон и унесите код ВХЦ35ОФФ да бисте добили 35% попуста током прва три месеца помоћу течног веба. Ово је ретка и изванредна прилика да остварите попуст на најквалитетнији, истински управљани веб хостинг.

купон за течни веб-попуст

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map