SiteGround vs Pressable (toukokuu 2020)

vierailu-Siteground-sivusto vierailu-puristettavissa


Kuinka SiteGround vertaa Pressable: han? Jos etsit WordPress-hosting-palvelua, tämä vertailu SiteGround vs Pressable näyttää, kuinka ne sopivat yhteen hallitun WordPress-isännöintisuunnitelman tärkeiden ominaisuuksien suhteen. Vaikka SiteGround on edullisempi isännöintivaihtoehto, Pressable tarjoaa myös paljon arvoa heidän isännöintisuunnitelmiin sisältyvien ominaisuuksien suhteen. Katsotaanpa, mikä näistä parhaista WordPress-palveluntarjoajista on parempi valinta sinulle.

SiteGround vs Pressable Details

Voittaja

CategorySiteGroundSiteGroundpuristettavissapuristettavissaKommentit
PerustaaVoittajaSiteGroundin hankinta-aika on parempi.
OhjauspaneeliVoittajaVoittajaSolmio. Molemmat ohjauspaneelit ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä.
TietokeskuksetVoittajaSiteGroundillä on 5 tietokeskusta 3 eri mantereella.
Verkkosivun nopeusVoittajaKatso alempaa
SuojausominaisuudetVoittajaSiteGround tarjoaa hakkerointivalvonnan sekä ennakoivan palvelinvalvonnan ja keinotekoisen älykkyyden Anti-Bot -järjestelmän raa’an voiman hyökkäysten estämiseksi.
Tietojen varmuuskopiointi ja palautusVoittajaSiteGround sisältää automaattisen tietojen varmuuskopion isäntäsuunnitelmasi kanssa. Voit palauttaa viimeisen 30 päivän ajalta. Ja ne sisältävät nyt manuaalisen varmuuskopioinnin.
Automaattiset päivityksetVoittajaSiteGround sisältää automaattiset päivitykset sekä WordPress-ytimelle että laajennuksille.
palvelimetVoittaja
verkkoVoittaja
WordPress-kehitysVoittajaPainaminen sisältää verkkosivustojen kloonauksen, kehitys- ja tuotantomuodot sekä mahdollisuuden myöntää yhteistyökumppanille pääsy.
SSLVoittajaVoittajaSolmio. Molemmat tarjoavat ilmaisen Let’s Encrypt SSL: n.
voimavaratVoittaja
näyttämöllepanoVoittajaSiteGround tarjoaa todellisen verkkosivustojen lavastuksen helpon tavan siirtää muutokset lavastuksesta tuotantoon. Katso alempaa.
AsiakaspalveluVoittajaSiteGroundin tiukka tukihenkilöstön koulutus näkyy heidän erinomaisessa asiakaspalvelussa. Katso alempaa
Rahat takaisin takuuVoittajaSiteGround tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.
Hinta / arvoVoittajaSiteGround sisältää ensiluokkaisia ​​hallittuja hosting-ominaisuuksia paljon halvemmalla.

Verkkosivuston nopeus ja suorituskyky

Sekä testauksissamme että henkilökohtaisessa kokemuksessani näiden kahden web-palvelimen kanssa sekä SiteGround että Pressable tarjoavat erinomaisen nopeuden verkkosivustolla. He ovat tehneet hienoa työtä ympäristönsä optimoinnissa WordPressille.

Erityisesti SiteGround on erinomainen WordPress-sivuston nopeuden suhteen – parempi kuin monet kalliimmista hallituista WordPress-isännöintipalveluntarjoajista. Näin on myös tässä tapauksessa. Vaikka Pressable tarjoaa nopean verkkosivuston suorituskyvyn, SiteGround on todella parempi. Alla on esimerkki testituloksistamme.
SiteGround-nopeus-testi
painettavissa-nopeus-testi

Sivuston nopeuden ja suorituskyvyn kannalta SiteGround on voittaja.

Verkkosivun vaiheistus

Verkkosivuston lavastus on mielenkiintoinen luokka, kun on kyse SiteGround- ja Pressable-tuotteiden vertaamisesta. Kumpikaan tilanne ei ole ihanteellinen. Painettavissa oleva ei tarjoa todellista verkkosivustojen lavastusta. Ne sisältävät kyvyn siirtyä kehitys- ja tuotantomuotojen välillä. Pohjimmiltaan välimuisti ja CDN ovat poissa käytöstä kehitysvaiheessa. Pidän tästä ominaisuudesta, mutta mieluummin, että se sisällytetään todelliseen latausalustaan. Samaan aikaan SiteGround tarjoaa todellisen verkkosivustojen latausalustan – ja se on erittäin hyvä. Lavastus sisältyy kuitenkin vain heidän ylimmän tason GoGeek-hosting-suunnitelmaan.

Koska SiteGroundin GoGeek-suunnitelma on edelleen halvempi kuin jotkut premium-hallitut WordPress-ratkaisut, ja koska se on erittäin hyvin suunniteltu, SiteGround on voittaja täällä.

Tietojen varmuuskopiointi ja palautus

SiteGround ja Pressable tarjoavat molemmat automatisoidut varmuuskopioratkaisut. Pidän kuitenkin ehdottomasti SiteGroundin varmuuskopiointi- ja palautusominaisuuksia. SiteGround-sovelluksella tietosi varmuuskopioidaan automaattisesti päivittäin, ja voit palauttaa tietosi viimeisen 30 päivän varmuuskopioista. Lisäksi SiteGround on parantanut niiden varmuuskopioita vielä enemmän lisäämällä mahdollisuuden tehdä manuaalisia varmuuskopioita tarvittaessa.

Painettavissa on kaksi eri tapaa varmuuskopioida verkkosivustosi. Voit käyttää ohjauspaneelista saatavaa varmuuskopio-ominaisuutta, mutta sinun on kuitenkin luotava tili tilillesi Amazon tai Rackspace. Vaihtoehtoisesti voit käyttää varmuuskopiointitoimintoa isäntosuunnitelmasi mukana olevan Jetpackin kanssa.

Koska SiteGroundin tietojen varmuuskopiointi- ja palautusominaisuudet ovat virtaviivaisemmat ja vaativat vähemmän työtä teiltä, ​​ne ovat voittaja myös tässä kategoriassa.

Asiakaspalvelu

Minulla on ilo ilmoittaa, että SiteGroundin ja Pressablen tarjoama asiakastuki on huippuluokkaa. Molemmilla verkkoisäntäkoneilla on erittäin reagoivia, avuliaita ja kohteliaita tukitiimin edustajia. Laajan koulutuksen takia, jotka kaikki SiteGround-asiakastuen jäsenet käyvät läpi ennen kuin he edes aloittavat asiakkaiden auttamista, SiteGround on aina ollut yksi parhaista (jos ei parhaista) tukipalvelujen tarjoajista, joita olemme kohdanneet..

Vaikka Pressable tarjoaa myös erinomaisen asiakastuen, tällä hetkellä he eivät tarjoa 24 × 7 -tukea live-chatin kautta. Tästä syystä SiteGround saa reunan täällä.

SiteGround
SiteGround
suunnitelmat:

 • Käynnistys (3,95 dollaria kuukaudessa)
  1 verkkosivusto / 10 Gt tallennustila
 • GrowBig (5,95 dollaria kuukaudessa)
  Rajoittamaton verkkosivustojen / 20 Gt: n tallennustila
 • GoGeek (11,95 dollaria kuukaudessa)
  Rajoittamaton verkkosivustojen / 30 Gt: n tallennustila

Tietokeskukset: Chicago IL, Amsterdam NL, Singapore SG, Lontoo UK
Ilmainen verkkotunnus ?: Ei
Rahat takaisin takuu: 30 päivää

SiteGroundin edut

 • Ilmainen verkkosivustojen siirto.
 • Palvelimet kolmella mantereella.
 • Sisältöjakeluverkosto sisältyy hintaan.
 • Sisäinen SuperCacher-palvelu sisältyy hintaan.
 • Automaattiset WordPress-laajennuksen päivitykset
 • Automatisoidut päivittäiset varmuuskopiot 30 päivän palautuksella
 • Ilmainen Let’s Encrypt SSL
 • AI Anti-Bot -suojaus
 • cPanel- ja Softaculous-rajapinnat.
 • Nopea ja reagoiva live chat-tuki.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja SiteGround-sivustosta

puristettavissa
puristettavissa
suunnitelmat:

 • Henkilökohtainen (25 dollaria kuukaudessa)
  5 verkkosivustoa / 100 Gt tallennustilaa
 • Aloittelija (45 dollaria kuukaudessa)
  10 verkkosivustoa / Rajoittamaton tallennustila
 • Pro (90 dollaria kuukaudessa)
  20 verkkosivustoa / Rajoittamaton tallennustila
 • Virasto (225 dollaria kuukaudessa)
  50 verkkosivustoa / Rajoittamaton tallennustila

Tietokeskukset: Texas, Yhdysvallat
Ilmainen verkkotunnus ?: Ei
Rahat takaisin takuu: 15 päivän kokeilu

Painettavissa olevan edut

 • Kehitys- / tuotantotilan ominaisuus
 • Verkkosivun kloonaus sivuston nopeampaan luomiseen
 • Sisällönjakeluverkosto
 • Ilmaiset Let’s Encrypt SSL -sertifikaatit
 • Yhteistyökumppanin käyttömahdollisuus
 • Palvelinpuolen optimointi
 • Haittaohjelmien skannaus ja poisto
 • Jetpack Premium
 • Omistettu WordPress-tuki

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Pressable: sta

Suositus

SiteGround ja Pressable ovat vaikuttavia WordPress-palveluntarjoajia. Yleensä suosittelisin SiteGroundia yli Pressable-tapauksen. Edullinen hinnoittelu, premium-WordPress-ominaisuudet ja erinomainen asiakastuki antavat SiteGround -edulle etuna verrattuna kahteen WordPress-isäntään. Alue, jolla Pressable voisi olla parempi, on kehittäjille tai toimistoille, jotka haluavat rakentaa useita sivustoja asiakkaille. Pressablen ominaisuudet, kuten verkkosivustojen kloonaaminen ja yhteistyökumppanien käyttö, olisivat todennäköisesti hyödyllisiä.

Useimmissa WordPress-isäntätilanteissa SiteGround on kuitenkin voittaja tässä vertailussa. Katso alla olevat SiteGround-arvosteluarvostelut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map