A Jaguar PC áttekintése

jaguar-pc-felülvizsgálat


Az 1998-ban alapított Jaguar PC talán a legjobb a kevésbé ismert web hosting cégek közül. Míg a Dedikált, a Cloud VPS és a Viszonteladói tárhely szolgáltatásaikat mutatják, a megosztott tárhelyük különösen figyelemre méltó – mivel a standard és a Pro szintű tervek menedzselt szolgáltatásokat tartalmaznak. Úgy döntöttem, hogy a Standard tervet választottam, hogy pontosan megtudjam, milyen szolgáltatások és teljesítmény várható el a Jaguar PC-től.

Jaguar PC tárhely-tervek

jaguar-pc-tárhely-tervek
A Jaguar PC a dedikált tárhelyre, a Cloud VPS tárhelyre, a viszonteladói tárhelyre és a kezelt megosztott webtárhelyre szakosodott. A megosztott tárhelyük különösen érdekes, mivel menedzselt tárhelyszolgáltatásokkal is rendelkezik, tehát természetesen át akarja tekinteni az adott tárhelycsomagot. A Jaguar PC három szintű megosztott webtárhelyt kínál: Lite, Standard és Pro. Minden szint növekvő mennyiségű erőforrással rendelkezik. A szabványos tervet választottam (a Lite csomag nem tartalmazza a kezelt szolgáltatást).

Feliratkozás

A Jaguar PC-n történő regisztráció kicsit trükkös lehet. Először is vannak felsorolt ​​diszkontráták és kedvezményes promóciós kódok. Amikor megrendelést tettem, a teljes összeg nem tartalmazza a kedvezményt. Amikor megpróbáltam beírni a promóciós kódot, kaptam egy üzenetet, amely szerint nem érvényes. Azonnal felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és azt mondták, hogy menjen tovább és tegye meg a megrendelést, de tartsa vissza a fizetést. Miután értesítettem a támogatást a megrendelésem benyújtása után, képesek voltak adni a diszkontrátát. Sajnos fiókomat még mindig “Függőben” feliratúak voltak, tehát újra fel kellett lépnem a támogatással.

Volt némi zavar a Jaguar PC hosting terv szolgáltatásaival kapcsolatban is. A saját weboldalukon kijelenti, hogy a Standard tervvel két webhelyet kapnak. A megrendelési oldalon azonban 1 webhely található. Ismét felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal ebben a kérdésben, és értesítést kaptam arról, hogy ezek a számok csak iránymutatások. Valójában annyi addon-domaint hozhat létre, amennyire szüksége van, tehát valójában nincs korlátozott webhely-szám – valami mást kell szem előtt tartani.

Fiók felület

A Jaguar PC-vel megkapja a cPanel és az ügyfélterület Saját szolgáltatások fiók felületét. Azt kell mondanom, hogy nagyon szeretem a Saját szolgáltatások panelt, mivel az egyszerű kattintással hozzáférést biztosít nemcsak a cPanelhez, hanem a gyakran hozzáférhető elemekhez, például e-mailhez, addonhoz és aldomainekhez, FTP-hez, MySQL adatbázisokhoz és metrikákhoz is. Sajnos enyhe probléma merült fel a phpMyAdmin elérésével ezen az oldalon.
jaguar-pc-számla-interfész

A Jaguar PC cPanel programja a szokásos papírlámpa témát kínálja, melyet jobban szeretek. Ez magában foglalja a Softaculous alkalmazástelepítőt az egyszerű kattintással történő szoftvertelepítésekhez.
jaguar-pc-cpanel

A Jaguar PC funkciói

A Jaguar PC ingyenes Let’s Encrypt SSL tanúsítványokat biztosít. És az SSL automatikusan települ, röviddel a domain fiókjához történő hozzáadása után. E-mail értesítést kap az automatikus SSL-ről:
Jaguar PC Auto SSL e-mail

Szeretem, hogy a Jaguar PC automatikus biztonsági mentéseket készítsen, amelyeket külön tárolnak. Az adatokat visszaállíthatja, ha felveszi a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

És a WordPress felhasználók számára a Jaguar PC tartalmazza a BoldGrid weboldal készítőt, amely lehetővé teszi a professzionális megjelenésű weboldal egyszerű létrehozását..

Sebesség és teljesítmény

A weboldal teljes sebessége kissé következetlen volt. Az Egyesült Államok keleti és központi területein végzett tesztelésünk jó eredményeket mutatott. Ugyanakkor itt, nyugaton az eredmények gyenge voltak, ha a webhely sebességére került sor, amint az az alábbi adatokból látható:
Jaguar PC sebesség tesztek

Vevőszolgálat

A Jaguar PC telefonon, e-mailen és élő csevegéssel kínál ügyfélszolgálatot. Azt találtuk, hogy az élő csevegés válaszideje nagyrészt rendben van. Időnként előfordul, hogy hosszabb késés vár egy elérhető ügynökre, de általában nem ez a helyzet. Azt fogom mondani, hogy a támogató csoport tagjait mindig nagyon udvariasnak és hajlandóak voltam megtenni minden tőle telhető kérdés megoldása érdekében. Volt olyan esetekben, amikor az élő csevegésben segítő ügynök nem kapott választ, és további segítségért jegyet kellett nyitnom..

Következtetés

Noha a regisztráció folyamata kissé simább lehet, és vannak-e kisebb és kisebb problémák is itt és ott, a Jaguar PC általánosságban jó web hosting szolgáltató volt. Szeretem az összes olyan szolgáltatást, amelyet a tárhelytervével kap. Másrészt a Jaguar PC első vonalbeli támogatása több alkalommal sem volt képes segíteni nekünk, és a kérdéseket támogatási jegy segítségével kellett eszkalálnunk. Véleményünk szerint ebben az időben a Jaguar PC-t szilárd webtárhely-választási lehetőségnek tekintjük, noha van még fejlesztési lehetőség.

Kattintson ide, ha további részleteket szeretne kapni a Jaguar PC-ről

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map