Jaguar PC Pregled

jaguar-pc-pregled


Jaguar PC je bil ustanovljen leta 1998 in je morda najboljši od manj znanih spletnih ponudnikov gostovanja. Medtem ko imajo namenske, cloud VPS in gostovanje prodajalcev, je njihovo skupno gostovanje še posebej pomembno – saj njihovi načrti na ravni Standard in Pro vključujejo upravljane storitve. Odločil sem se za načrt Standard, da natančno vidim, kakšne storitve in zmogljivosti lahko pričakujemo od osebnega računalnika Jaguar.

Gostovalni načrti Jaguar PC

jaguar-pc-hosting-načrti
Jaguar PC je specializiran za namensko gostovanje, gostovanje v oblaku VPS, gostovanje preprodajalcev in upravljano skupno gostovanje. Njihovo skupno gostovanje je še posebej zanimivo, saj imajo upravljane storitve gostovanja, zato smo seveda želeli pregledati ta poseben paket gostovanja. Na Jaguar PC-ju obstajajo tri stopnje spletnega gostovanja: Lite, Standard in Pro. Vsaka raven ima vse več sredstev. Odločil sem se za standardni načrt (načrt Lite ne vključuje upravljane storitve).

Vpiši se

Prijava na Jaguar PC je lahko nekoliko težavna. Najprej imajo nekaj diskontnih stopenj, skupaj s promocijsko kodo za popust. Ko pa sem oddal naročilo, skupni znesek ni vključeval popusta. Ko sem poskušal vnesti promocijsko kodo, sem prejel sporočilo, da ni veljavno. Takoj sem se obrnil na podporo in rečeno mi je, da nadaljujem z oddajo naročila, vendar odložim plačilo. Ko sem po oddaji naročila obvestil podporo, so mi lahko dali diskontno stopnjo. Na žalost je bil moj račun še vedno označen kot “V teku”, zato sem se moral spet obrniti na podporo.

Nekaj ​​zmede je bilo tudi o značilnostih programa Jaguar PC za gostovanje. Na njihovi spletni strani piše, da s standardnim načrtom dobite dve spletni strani. Vendar pa na strani za naročilo navaja 1 spletno mesto. Ponovno sem se obrnil na podporo v zvezi s tem vprašanjem in bil obveščen, da so te številke samo smernice. Pravzaprav lahko ustvarite toliko domen z dodatki, tako da resnično ni omejene številke spletnega mesta – nekaj drugega, kar morate upoštevati.

Računski vmesnik

Z osebnim računalnikom Jaguar dobite cPanel plus vmesnik računa My Services za odjemalca. Moram reči, da mi je zelo všeč plošča My Services, saj vam omogoča enostaven dostop do ne samo cPanela, temveč tudi do pogosto dostopnih predmetov, kot so e-pošta, addon in poddomene, FTP, baze podatkov MySQL in metrike. Žal je pri poskusu dostopa do phpMyAdmin s te strani prišlo do majhne težave.
vmesnik jaguar-pc-account-account

CPanel Jaguar PC-ja vam ponuja standardno temo Paper Lantern, ki mi je bolj všeč. Vključuje namestitveni program Softaculous za enostavno namestitev programske opreme z enim klikom.
jaguar-pc-cpanel

Lastnosti osebnega računalnika Jaguar

Jaguar PC ponuja brezplačne certifikate SSL za šifriranje. In vaš SSL se samodejno namesti kmalu po tem, ko v račun dodate domeno. Prejeli boste e-poštno obvestilo o samodejnem SSL-ju:
Jaguar PC Auto SSL Email

Všeč mi je, da Jaguar PC omogoča samodejno varnostno kopiranje, ki se shrani ločeno. Podatke lahko obnovite tako, da se obrnete na podporo za stranke.

Za uporabnike WordPress-a Jaguar PC vključuje oblikovalec spletnih strani BoldGrid, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje profesionalnega spletnega mesta.

Hitrost in zmogljivost

Skupna hitrost spletnega mesta je bila nekoliko neskladna. Naše testiranje na vzhodnem in osrednjem območju ZDA je pokazalo dobre rezultate. Vendar pa so bili tukaj na zahodu rezultati slabi, ko je šlo za hitrost spletnega mesta, kot lahko vidite iz spodnjih podatkov:
Jaguarjevi hitrostni testi

Pomoč strankam

Jaguar PC ponuja podporo strankam po telefonu, e-pošti in klepetu v živo. Po večini smo ugotovili, da so odzivni časi v živo v glavnem v redu. Občasno pride do daljše zamude, ki čaka na razpoložljivega agenta, običajno pa to ni tako. Rekel bom, da sem člane skupine za podporo vedno ugotovil, da so zelo vljudni in pripravljeni po svojih najboljših močeh rešiti kakršne koli težave. Včasih so bili podporni agenti, ki so mi pomagali pri klepetu v živo, na to pa ni bilo odgovora in sem moral odpreti vozovnico za nadaljnjo pomoč.

Zaključek

Čeprav je postopek prijave lahko malce bolj tekoč, tu in tam pa je bilo nekaj manjših težav, je na splošno Jaguar PC po naših izkušnjah dober ponudnik spletnega gostovanja. Všeč so nam vse funkcije, ki jih dobite s svojim načrtom gostovanja. Po drugi strani nam podpora iz prve vrstice pri PC-ju Jaguar ni mogla pomagati že večkrat, težave pa smo morali preučiti s pomočjo vozovnice za podporo. Po našem mnenju v tem trenutku menimo, da je Jaguar PC solidna možnost spletnega gostovanja, čeprav je še prostora za izboljšave.

Kliknite tukaj za več podrobnosti o osebnem računalniku Jaguar

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map