Jaguar PC преглед

ягуар-PC-преглед


Основан през 1998 г., Jaguar PC може да бъде най-доброто от по-малко известните уеб хостинг компании. Въпреки че разполагат със специални, облачни VPS и хостинг на риселлъри, това е техният споделен хостинг, който е особено забележим – тъй като техните планове на ниво стандарт и Pro разполагат с управлявани услуги. Реших да избера плана Standard, за да видя точно какъв тип услуги и производителност може да се очаква от PC Jaguar.

Jaguar PC хостинг планове

ягуар-PC-хостинг-планове
Jaguar PC е специализиран в специален хостинг, облачен VPS хостинг, хостинг на дистрибутори и управляван споделен уеб хостинг. Техният споделен хостинг представлява особен интерес, тъй като разполага с управлявани хостинг услуги, така че естествено искахме да прегледаме този конкретен хостинг пакет. На Jaguar PC има три нива на споделен уеб хостинг: Lite, Standard и Pro. Всяко ниво разполага с нарастващо количество ресурси. Избрах стандартния план (планът Lite не включва управляваната услуга).

Записвам се

Регистрирането в Jaguar PC може да бъде малко сложно. На първо място, те имат някои отстъпки, посочени заедно с отстъпка промо код. Когато обаче направих поръчка, общата сума не включва отстъпката. И когато се опитах да въведа промо кода, получих съобщение, че той не е валиден. Веднага се свързах с екипа за поддръжка и ми казаха да продължа и да направя поръчката, но задръжте плащането. След като уведомях за поддръжката, след като направих поръчката си, те успяха да ми дадат процента на отстъпка. За съжаление, моят акаунт все още беше обозначен като „Изчакващ се“, така че трябваше да се свържа отново с поддръжката.

Имаше и известно объркване относно функциите на плана за хостинг на Jaguar PC. На тяхната уеб страница се казва, че със стандартния им план получавате два уебсайта. На страницата за поръчка обаче тя изброява 1 уебсайт. Отново се свързах с поддръжката по този въпрос и бях информиран, че тези номера са само насоки. Всъщност можете да създадете толкова много домейни на добавки, колкото е необходимо, така че наистина няма ограничен номер на уебсайт – нещо друго, което трябва да имате предвид.

Интерфейс на акаунта

С Jaguar PC получавате cPanel плюс интерфейса на акаунта на My Services за клиентска зона. Трябва да кажа, че наистина харесвам панела Моите услуги, тъй като ви дава лесен достъп с едно щракване не само до cPanel, но и до често достъпни елементи като имейл, добавка и поддомейни, FTP, бази данни MySQL и метрики. За съжаление възникна лек проблем при опита за достъп до phpMyAdmin от тази страница.
ягуар-PC-сметка интерфейс

CPanel на Jaguar PC ви дава стандартната тема за хартиения фенер, която предпочитам. И включва инсталатора на приложението Softaculous за лесно инсталиране на софтуер с едно щракване.
ягуар-PC-вашият бизнес

Характеристики на Jaguar PC

Jaguar PC предоставя безплатни SS-сертификати Let’s Encrypt. И вашият SSL се инсталира автоматично, след като добавите домейн към профила си. Ще получите известие по имейл за Auto SSL:
Jaguar PC Auto SSL имейл

Харесва ми, че Jaguar PC предоставя автоматизирани архиви, които се съхраняват отделно. Можете да възстановите данните, като се свържете с поддръжката на клиенти.

А за потребителите на WordPress, Jaguar PC включва създателя на уебсайтове BoldGrid, което ви позволява лесно да създадете професионален уебсайт.

Скорост и производителност

Общата скорост на уебсайта беше някак непоследователна. Тестовете ни в източната и централната част на САЩ показаха добри резултати. Тук обаче на запад резултатите бяха лоши, когато стана дума за скорост на сайта, както можете да видите от данните по-долу:
Тестове за скорост на компютър на Jaguar

Поддръжка на клиенти

Jaguar PC предлага поддръжка на клиенти чрез телефон, имейл и чат на живо. Установихме, че времената за реакция на чат на живо в по-голямата си част са добре. Понякога има случаи, когато има по-дълго забавяне в очакване на наличен агент, но обикновено това не е така. Ще кажа, че винаги съм намирал членовете на екипа за поддръжка за много любезни и готови да направят всичко възможно, за да разрешат всякакви проблеми. Имаше моменти, в които агентът за поддръжка, който ми помагаше в чата на живо, нямаше отговор и трябваше да отворя билет за допълнителна помощ.

заключение

Въпреки че процесът на регистрация може да е малко по-гладък и има някои дребни проблеми тук-там, като цяло Jaguar PC е добър доставчик на уеб хостинг в нашия опит. Ние харесваме всички функции, които получавате с вашия хостинг план. От друга страна, поддръжката на първия ред в Jaguar PC не успя да ни помогне в редица случаи и трябваше да ескалираме проблемите чрез билет за поддръжка. По наше мнение понастоящем считаме, че Jaguar PC е солидна опция за уеб хостинг, въпреки че има място за подобрение.

Щракнете тук за повече подробности за PC Jaguar

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector