10 planer for webhostepriser til forhandler til sommeren 2018

røverkøb-web-hosting


Sidste måned annoncerede SiteGround, at de hævede fornyelsesgraden på deres web-hosting-planer. Du kan stadig købe en ny plan til deres nedsatte satser, men stigningen var lidt af en overraskelse. Nu denne måned har InMotion Hosting ændret priserne på deres Business Web Hosting-planer. De har hævet deres priser lidt, og de tilbyder ikke længere en 3-årig periode. Du kan nu tilmelde dig først til 1 eller 2 år. Ligesom med SiteGround er de nye priser hos InMotion ikke alt for højere, og den kvalitetswebhosting, som du modtager hos begge virksomheder, er bestemt værd efter min mening, men det er bemærkelsesværdigt, at efter mange års ophold er det nu begyndt at se prisstigninger i branchen.

Det betyder dog bestemt ikke, at der ikke er nogle gode tilbud på webhosting, som du stadig kan finde. Hvis du leder efter en overkommelig webhostingplan til dit sommerprojektwebsted, er her 10 planer for webhostepriser til gode tilbud du kan stadig drage fordel af.

GreenGeeks

GreenGeeks

$ 3,95 mo.

I modsætning til næsten alle andre webhost i disse dage tilbyder GreenGeeks en all-inclusive webhostingplan, der giver dig mulighed for at være vært for flere websteder. Og mens dine fornyelsesrater er højere, er den oprindelige pris stadig kun $ 3,95 moh. Husk også, at du med GreenGeeks også får grøn webhosting drevet af 300% vedvarende energi.

InterServer

InterServer

$ 5,00 mo.

Med InterServer kan du få en funktionspakket webhosteplan til kun $ 5 mo. Endnu bedre stiger dine fornyelsessatser ikke, og du betaler det samme beløb, efter at din første løbetid er op med InterServer’s prislåsegaranti.

iPage

iPage

$ 1,99 mo.

Sammen med GreenGeeks er iPage et andet sjældent webhostingfirma, der stadig tilbyder en all-inclusive hostingplan med ubegrænsede eller ubegrænsede ressourcer. Bedst af alt, den oprindelige pris er så lavt som $ 1,99 mo. Vær opmærksom på, at fornyelsesgraden er højere, så hvis du kan, skal du huske at låse dig fast i to eller tre år til den lavere sats.

Fast Comet

FastComet

$ 2,95 mo.

Fast Comet har ikke kun datacentre over hele verden, men de indeholder også nogle meget imponerende funktioner, herunder en 45 dages pengene-tilbage-garanti. Og når det kommer til webshop, skal de betragtes som en af ​​de bedste tilbud. Du kan få deres webstedshosting for kun $ 2,95 moh. og deres plan for flere webstedshosting for $ 5,95 mo. Det bedste af alt er, at der ikke er nogen stigning i prisfornyelser! Du betaler de samme priser (dvs. $ 2,95 mo. Og $ 5,95 mo.).

HostGator

HostGator

$ 2,95 mo.

HostGator er bestemt en af ​​de mere kendte, etablerede webhosts, der tilbyder mange webhostingtjenester. Hvis du har brug for hosting på et enkelt sted, kan du få deres Hatchling-plan for kun $ 2,95 mo., Og hvis du har brug for flere webstedshosting, er deres Baby-plan kun $ 3,95 MO. Igen, vær opmærksom på, at HostGators fornyelsesfrekvens er højere.

Bluehost

Bluehost

$ 2,95 mo.

Bluehost er på listen over anbefalede WordPress.org til WordPress-hosting. Men du får også cPanel-hosting af høj kvalitet til alle typer websteder. Hvis du kun har brug for hosting til et enkelt sted, kan du få Bluehost’s Grundlæggende plan for kun $ 2,95 moh. Vær opmærksom på, at fornyelsesraterne, ligesom deres kolleger EIG-hostingfirma iPage, er højere.

NameCheap

NameCheap

$ 2,88 mo.

Med et navn som Namecheap, ville du forvente lave priser. Og faktisk kan du få både domænenavne og webhosting til meget lave priser. Med Namecheap’s Stellar-plan kan du være vært for op til 3 websteder for kun $ 2,88 mo. Og prisen er endnu mindre, hvis du tilmelder dig en periode på et år.

Kom så far

Kom så far

$ 2,99 mo.

Ja, GoDaddy er den største domæneregistrator derude, og de har promoveret deres GoCentral-webstedsbyggerprodukt meget sidst. De har imidlertid mange andre produkter og tjenester tilgængelige – inklusive overkommelig webhosting. Deres økonomi-hostingplan er kun $ 2,99 mo., Mens deres Deluxe-hostingplan for flere websteder kun er $ 4,99 mo. Fornyelsesgebyrer er $ 7,99 mo. henholdsvis $ 10,99 og ca..

HostPapa

HostPapa

$ 3,95 mo.

HostPapa er muligvis ikke den mest kendte hostingudbyder, men de har en meget imponerende liste over funktioner, der kan bruges til mange forskellige typer websteder. Og i øjeblikket kan du få deres Business Hosting-plan for kun $ 3,95 moh.

Hostinger

Hostinger

2,15 dollar mo.

Hostinger er bestemt fokuseret på at levere billig, men webhotel af høj kvalitet til sine kunder. Du kan få hosting på et enkelt sted for kun $ 2,15 mo. og ubegrænset hosting for kun $ 3,49 mo. Og selvom fornyelsesgraden er noget højere, er de lavere end hos de fleste andre webhostingfirmaer.

Se vores specielle rabat-side for flere web-hosting-tilbud

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map