Hvad skaber en god webhost?

Hvad-mærker-en-god-web-vært


Den anden dag deltog jeg på en konference, hvor en af ​​talerne, der arbejdede for et bestemt webhostingfirma, kom med en bemærkning uden for hånden under sin præsentation, at alle webhostere stort set er de samme (dvs. at de alle kører Dell- og HP-servere, etc.). Da jeg hørte det, begyndte jeg straks at undre mig over, at hvis dette var tilfældet, hvorfor er der så store forskelle i ydelsen til webhosting?

Det er sandt, at mange hostingfirmaer bruger den samme type udstyr, softwareapplikationer og brugergrænseflader. Dog har jeg bestemt haft bedre oplevelser med nogle webhostingfirmaer end med andre. Så hvad præcist gør en webhost god eller bedre end andre? Du er nødt til at se ud over det hardwareudstyr og webapplikationer, der er blevet standard i branchen.

Her er nogle overvejelser, du skal huske på, når du evaluerer en webhost.

Hastighedsoptimering – ingen ønsker at vente!

 • Proprietære cachesystemer
 • Netværk til indholdslevering
 • Max Speed ​​Zone Technology
 • Turbo-serverkonfiguration

Lad os starte med webstedets hastighed og ydeevne. Og ja, din webhost kan gøre en forskel i, hvor hurtigt dit websted indlæses. Mens alle webhostingfirmaer muligvis hævder at levere lynhurtige websteder, er du nødt til at se ud over serverhardwarespecifikationerne og se, hvilke ekstra teknologier og konfigurationer der er inkluderet.

For eksempel kan proprietære cachesystemer virkelig gøre en forskel i indlæsningstider for websteder – da dine webstedsdata ikke behøver at blive hentet fra en serverharddisk hver gang. Med et indholdsleveringsnetværk (eller CDN) kan dine data distribueres til forskellige servere overalt i verden. Så når en bruger besøger dit websted, kan serveren tættest på deres placering give indholdet.

Nogle webhosts tilbyder yderligere funktioner såsom speciel netværksteknologi eller premium serverkonfigurationer, som også kan forbedre hastigheden på dine websteder.

Kundesupport – Før eller senere har du brug for det

 • 24/7 Telefon, e-mail og chat support
 • Hurtig svar og opløsningstider
 • Korrekt uddannede supportagenter

En anden absolut kritisk del af en god webhost er deres kundesupport. Uanset om du er en helt nybegynder eller en erfaren webpro, har du nogle gange brug for hjælp fra dit webhostingfirmas supportafdeling. Sørg altid for, at der er flere veje, hvor du kan få hjælp (telefon, chat, e-mail). Og jeg anbefaler stærkt, at du tester en webhosts supportafdeling, før du tilmelder dig deres hosting. Har en række spørgsmål klar, og kontakt dem via chat eller telefon. Du vil være i stand til at få en god idé om, hvordan respons og kyndige deres supportagenter virkelig er.

Innovation og forbedringer – Vi kan altid blive bedre

 • Nye teknologifunktioner
 • Opgradering af platformen
 • Udvidelse af datacenter
 • Forbedringer, der er målrettet mod forskellige grupper

Hosting-landskabet er i konstant ændring og udvikling. En af de ting, jeg ser efter, når jeg evaluerer webhostingfirmaer, er hvor innovative og villige til at forbedre dem. Du vil altid have, at dit hostingfirma skal levere den bedste service med den bedste tilgængelige teknologi, så jeg ser konstant for at se, om der er nye tilføjelser eller forbedringer, der tilføjes deres webhotellplaner. I årenes løb har min erfaring været, at kvaliteten af ​​et webhostingfirma kan ændre sig over tid. Derfor vil jeg, at min webhost skal være på udkig efter hele tiden!

Sikkerhed på websitet – bedre sikkert end undskyld

 • DDoS-begrænsning
 • Malware-scanning
 • Ekspert applikationssikkerhed (Sucuri)

Sikkerhed har altid været vigtig, men det fortsætter med at være endnu mere kritisk hver dag. Heldigvis gør de fleste webværter et godt stykke arbejde med mindst at give et grundlæggende sikkerhedsniveau. Sørg altid for, at din webhost tilbyder DDoS-begrænsning og malware-scanning med din hostingplan. Du vil bestemt sikre dig, at du har disse funktioner på plads. Yderligere for endnu større beskyttelse kan du kigge efter webstedets sikkerhed på applikationsniveau. For denne type sikkerhed skal du kigge efter webhosts, der har samarbejdet med virksomheder som Sucuri, der er specialiserede i at yde ekstra websidebeskyttelse.

Datasikkerhedskopi – den bedste beskyttelse

 • Gratis sikkerhedskopiering og gendannelse
 • Flere tilgængelige kopier

Selvfølgelig er den bedste websikkerhedsbeskyttelse at have en eller flere gyldige kopier af dine webstedsdata tilgængelige som en sikkerhedskopi. Sørg for mindst, at din webhostingsplan indeholder automatiske daglige sikkerhedskopieringer – helst gratis. Jeg anbefaler dog, at du kigger efter en hostingplan, der giver dig flere gendannelseskopier, som du kan vælge imellem. For eksempel vil nogle webhosts give 30 dages sikkerhedskopi, som du kan gendanne fra. Dette er en optimal løsning, da din seneste sikkerhedskopi muligvis ikke har den originale datatilstand, som du har brug for. En sidste note, til trods for hvilken type data-sikkerhedskopi og gendannelse, som din webhost leverer, skal du altid huske at gøre dine egne sikkerhedskopier med jævne mellemrum bare for at være på den mere sikre side.

Konklusion

Det er virkelig bemærkelsesværdigt, hvordan nogle webværter virkelig adskiller sig over de andre. Min erfaring gennem årene har vist mig, at selvom der er mange ligheder mellem webhostingfirmaer, er der nogle værter, der kontinuerligt leverer overlegen service og support. Ved at huske ovenstående varer, er du langt foran spillet, når det kommer til at vælge en god webhost!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map