Sørg for, at din virksomheds webhosting inkluderer disse funktioner

essentiel-business-hosting-funktioner


Enhver virksomhed har brug for et websted. Men hvordan skiller du dit websted fra resten af ​​din konkurrence? Selvom det er lettere end nogensinde i disse dage at skabe din online tilstedeværelse, når du bygger et forretningswebsted, kan du ikke bare smide sammen et par afsnit og et par fotos og forvente at have en vinder. Du har brug for kvalitetsindhold. Men selv ud over det før er der en række væsentlige elementer, du har brug for for at opretholde en succesrig forretningswebsted. Lad os se på nogle her.

10 væsentlige hostingelementer til et vellykket forretningswebsted

1. Forretningshardware
Dine webservere skal indeholde solid state-drev (SSD’er) og de rette ressourcer (hukommelse, CPU-kerner, RAID-lager) for at give hurtig pålidelig hosting til din virksomheds hjemmeside.

2. Optimeret cachemiljø
Webstedshastighed er især afgørende for forretningssteder. En lille forsinkelse kan føre til, at din potentielle kunde klikker væk til en af ​​dine konkurrenter. For at sikre, at dit websted indlæses hurtigt og giver en bedre oplevelse for dine besøgende, skal du sørge for, at din webhostingsplan indeholder speciel proprietær eller optimeret teknologi, der giver cache til at fremskynde dine websteds indlæsningstider.

3. Automatisk sikkerhedskopiering af data
Selvom du altid skal udføre dine egne data-sikkerhedskopier bare for at være på den sikre side, skal din webhost levere automatiske daglige sikkerhedskopier af dine webstedsdata. For et forretningswebsted skal du desuden sørge for, at der er et tilstrækkeligt antal sikkerhedskopier, hvorfra du kan vælge den version, der skal gendannes. Vi foretrækker mindst en 30 dages backup-log.

4. Proaktiv sikkerhed
Udover sikkerhedskopiering af webstedet skal dit virksomhedswebsted også beskyttes mod ondsindede angreb med funktioner som DDoS-begrænsning og proaktiv sikkerhed, såsom malware-scanning.

5. Ubegrænset opbevaring og båndbredde
Opbevaring og båndbredde udgør normalt ikke mange problemer i disse dage. Da din virksomhed pludselig kunne begynde og blive enormt populær, vil du aldrig behøver at bekymre dig om at overskride lager- eller dataoverførselsgrænser. Heldigvis inkluderer mange webhosteplaner nu denne funktion.

6. Softwareapplikationer
Ligesom der er mange forskellige typer virksomheder, er der et stort antal softwareapplikationer, som du kan vælge imellem for at oprette dit forretningswebsted. Det kan også være en god ide at prøve forskellige webstedsplatforme for at se, hvilken der fungerer bedst med dine kunder. Normalt vil din webhostingplan indeholde et antal softwaremuligheder. Vi anbefaler dog, at du kigger efter en cPanel-hostingplan, der inkluderer Softaculous software-installationsprogram. Disse webhosteplaner inkluderer normalt hundreder af softwareapplikationer.

7. Responsiv kundesupport
Kundesupport er en af ​​de vigtigste dele af din webhosteplan. Og hvis du har et forretningswebsted, ønsker du bestemt hurtig adgang til og lydhør assistance fra din webhosts kundesupportteam. Sørg for, at din hostingplan inkluderer supportmuligheder for telefon, e-mail og live chat.

8. Ubegrænset e-mail
E-mail er stadig den mest effektive måde at markedsføre en virksomhed på. Din forretningsplan for webhosting skal omfatte ubegrænset e-mail-funktioner, f.eks. Antal konti og meddelelser. Spamfiltrering eller -beskyttelse kan også hjælpe med i det mindste at reducere antallet af irriterende junk e-mail.

9. SSL-certifikater
SSL er ikke længere en luksus eller valgfri funktion. Alle forretningswebsteder skal køre https, da Google og webbrowsere nu markerer disse websteder uden SSL som usikre. Mens du kan købe et SSL-certifikat fra din webhost, indeholder et antal planer for webhosting nu gratis Let’s Encrypt SSL-certifikater. Og de vil også installere dem til dig.

10. Marketing af søgemaskiner
Mens du selv kan udføre arbejdet, vil nogle webhosteplaner omfatte indsendelse af søgemaskiner og reklamekreditter for søgemaskiner som en bonus. Denne ekstra hjælp til organisk og betalt søgning kan hjælpe med at promovere dit websted.

Mange webhoste hævder at have forretningswebhosting. Men en ægte forretnings-hosting-plan skal indeholde ovenstående funktioner. Hvis du i øjeblikket handler efter den rigtige forretningshostingsplan, skal du sørge for at få disse varer, før du tilmelder dig den hostingplan.

Se vores guide til webshosting til små virksomheder her

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map