Valg af din webhosting i 2019

vælger-web-hosting


Hvis du ønsker at få det webstedsprojekt udført i 2019, er et af de første skridt, du skal tage, beslutte, hvilken type webhosting du har brug for. Webhostinglandskabet har bestemt udviklet sig i årenes løb, så vi er nødt til at tage et nyt kig på, hvordan du skal gå videre med at vælge din hosting i 2019.

Webhosting, som de fleste andre ting, fortsætter med at udvikle sig – og det samme gør kriterierne for evaluering og valg af den rigtige hosting til dine websteder. Jeg får et spark ud af at læse artikler, der stadig kun viser, hvad jeg betragter som ældre funktioner som det, du skal kigge efter, når jeg vælger webhosting. Da nettet er et meget andet sted end det var endda for kun få år siden, tror jeg, vi er nødt til at tage en opdateret tilgang, når vi overvejer, hvilket webhostingfirma og webhostingplan der passer dig.

Så her er mine anbefalinger om, hvad jeg skal kigge efter, og hvad jeg skal overveje, når du vælger din webhosting i 2018 og 2019. Lad os tage et kig på de funktioner, der måske har været kritiske i fortiden sammen med, hvad du i stedet skal overveje i din webhosting søgning i dag. Husk nu, at nogle af, hvis ikke alle, de funktioner, vi plejede at kigge efter i en webhostingplan, stadig er vigtige i dag. Imidlertid er der i de fleste tilfælde nu mere raffineret eller udvidet funktionalitet, som du virkelig har brug for at fokusere på mere i din webhostesøgning.

7 Overvejelser, når du vælger din webhosting

Her er hvad vi kiggede efter i fortiden, og hvad jeg anbefaler, at du kigger efter nu.

Derefter:
Netværk og server oppetidsprocent

Nu:
Datacenterplaceringer

I disse dage giver de fleste webhostingfirmaer 99%, 99,9% eller endda 100% oppetidsgarantier. Men selv om det på et tidspunkt var de slags figurer, du muligvis ledte efter, er virkeligheden, at det nu er almindeligt, at en webhost tilbyder denne type garanti. Hvad det virkelig betyder, er, at hvis din hosting er nede i mere end deres angivne procentdel, får du ganske enkelt godtgjort eller krediteres et bestemt beløb. Der sker ting, og en gang imellem kan dit websted være lidt nede, men hvis du vælger et af de mere etablerede og højere vurderede hostingfirmaer, skal du have det godt.

I stedet vil jeg anbefale dig at overveje, hvor de bestemte datacentre til din potentielle webhost er placeret. Placeringen af ​​dit datacentre spiller en vigtig del af dit websteds hastighed og bør ikke overses. Ideelt set ønsker du, at dit webhostingfirma skal have flere datacentre (placeret over hele kloden), som du kan vælge imellem.

Så selvom oppetidsgarantier er rart, er hastighed i dag nøglen til et vellykket websted. Da de bedste webhostingfirmaer er temmelig ens med hensyn til oppetid, skal du fokusere mere på deres datacentre-tilbud.

Derefter:
Hardware og tekniske specifikationer

Nu:
Proprietær cacheteknologi

Mens hostingfirmaer stadig muligvis viser de typer servere, processorer, hukommelse og opbevaringsspecifikationer, som du får med deres hosting, er virkeligheden, at de bedste webhostingfirmaer derude bruger dybest set den samme type hardware, uanset om du taler om Dell Servere, Intel osv. Der kan være en vis variation, men igen hvis du vælger en veletableret webhost, får du lignende specifikationer fra de fleste steder.

Hvad du virkelig skal fokusere på i disse dage for at få et ekstra løft af hastigheden, hvilken type, hvis nogen, proprietær cacheteknologi inkluderer en webhost. En premium cachemekanisme kan i høj grad fremskynde indlæsningstider på websiden, hvilket giver en meget bedre brugeroplevelse. Kombineret med et indholdsleveringsnetværk (CDN) kan din cacheteknologi give endnu bedre resultater.

Derefter:
WordPress Hosting

Nu:
Proaktiv og forbedret WordPress-support

Hvor WordPress-hosting på et tidspunkt var en funktion, du måske kiggede efter, fordi WordPress er blevet så populært, at alle webhoste nu leverer en slags WordPress-hosting. Det er ikke et spørgsmål om, inkluderer din webhost WordPress-hosting, men snarere hvilken slags WordPress-hosting får du? Tilbyder en webhost proaktiv og forbedret WordPress-support?

Udover ekspert WordPress-assistance, vil du også kigge efter et WordPress-miljø, der er optimeret til hastighed og sikkerhed. Og hvis du går lidt længere, kan du muligvis også kigge efter styrede WordPress-hostingfunktioner såsom sikkerhedskopiering af websteder og automatiserede opdateringer.

For mere specifik hjælp til valg af WordPress-hosting, se min artikel om WordPress-hostinganbefalinger.

Derefter:
Kunde support

Nu:
Kundesupport adgang og responstid

Kundesupport er stadig en af ​​de vigtigste dele af din webhosting. Det er dog ikke længere acceptabelt at have support kun i et begrænset antal timer eller gennem en eller to kanaler. Det er ikke længere acceptabelt at kun tilbyde telefonstøtte. I disse dage skal du sørge for, at din webhost tilbyder flere muligheder for support – og et supportteam, der er tilgængeligt 24/7/365.

Jeg kan varmt anbefale at vælge en webhost, der inkluderer 24 × 7 support via telefon, e-mail, supportbillet og live chat. Derudover kan du også finde nogle hostingfirmaer som InMotion Hosting, der tilbyder support via Skype.

Derefter:
Webapplikationer

Nu:
Webstedsbyggere

Det var tidligere, at du muligvis kiggede efter en cPanel-hostingplan, der inkluderede alle de webapplikationer, der var tilgængelige fra denne grænseflade ud over indholdsstyringssystemer som WordPress, Drupal og Joomla. Men i disse dage er mange webhostingkundere på udkig efter hurtige og lette websteder. Og med succes fra webselskaber som Wix og SquareSpace tilbyder mange webhostingfirmaer nu webstedsbyggere med deres hosting.

For eksempel er A2 Hosting, GreenGeeks og HostGator blot et par af de webhosts, der for nylig har tilføjet webstedsbyggere til deres lineup. Og for WordPress-brugere har InMotion Hosting inkluderet BoldGrid-webstedsbyggeren med deres hosting-planer i et par år nu.

Derefter:
Web-server sikkerhed

Nu:
Hjemmesikkerhed

Sikkerhed var, er og vil altid være en stor faktor i webhostes succes eller fiasko. Men selvom sikkerhedsfokus tidligere var rettet mod serverniveau, er det vigtigt i disse dage at genkende og adressere sikkerhed på webstedets eller webapplikationsniveauet.

Selvom funktioner f.eks. Virusscanning og serverovervågning stadig er vigtige, vil du også kigge efter DDoS-beskyttelse samt gratis SSL-certifikater. Og for den ultimative beskyttelse af webstedet, kan du måske også søge efter webstedssikkerhedsindstillinger som dem fra Sucuri – som et antal webhosts nu tilbyder.

Derefter:
Ekstra freebies

Nu:
Administrerede tjenester

Tidligere kan du gennemse en plan for webhosting for at se, hvilke ekstra funktioner eller freebies der var inkluderet. Disse varer kan omfatte reklamekreditter, marketingtjenester eller softwareapplikationer. Mens nogle hostingfirmaer stadig inkluderer disse, er de ikke så rigelige, som de engang var. Vigtigere er det, at disse ekstra freebies ikke rigtig er det, jeg anbefaler, at du kigger efter, hvis du er interesseret i bonusfunktioner. I stedet for, hvad du virkelig skal fokusere på i disse dage, er hvad, hvis nogen administrerede hostingfunktioner er inkluderet i din hostingplan.

Administrerede hostingfunktioner, uanset om de inkluderer automatiske opdateringer, automatiske sikkerhedskopieringer, proaktive sikkerhedsfunktioner osv., Hjælper ikke kun med at holde dit websted ope og køre effektivt, men de kan også frigøre noget af din tid, så du kan fokusere på din virksomhed, skabe mere indhold, eller brug tid på dine andre projekter.

Valg af din webhosting: Specifikke henstillinger

Her er nogle specifikke anbefalinger til din webhosting baseret på dit erfaringsniveau og webstedets krav.

Indgangsniveau: Websteder, der er bygget til dig

Mennesker uden websidens erfaring eller teknisk ekspertise vil ofte have den hurtigste og nemmeste måde at få et websted i gang. Her vil du sandsynligvis se på en af ​​indstillingerne for webstedsbygger, hvor du kan indtaste nogle grundlæggende oplysninger i et webstedsoprettelsesguide og få dit websted genereret. En webstedsbygger er også en god ide, hvis du virkelig bare har brug for en online brochure eller et grundlæggende websted. To gode muligheder er:

Wix.com

GoDaddy GoCentral

Begyndere med en vis erfaring: Websitebyggere og enkle grænseflader

Den næste gruppe af hostingplaner er for dem, der har lidt erfaring, som stadig ønsker en nem måde at oprette deres websted på, men som ønsker lidt mere kontrol. For disse kunder vil jeg anbefale at se på:

iPage

Bluehost

Både iPage og Bluehost har brugervenlige grænseflader og giver dig muligheder for at bruge en webstedsbygger til nemt at oprette dit websted eller bruge et indholdsstyringssystem som WordPress. Bluehost er ideel til begyndende WordPress-brugere.

Erfarne webstedsejere: Avancerede muligheder og muligheder for opgradering

For dem af jer, der har erfaring med at oprette websteder og har en vis teknisk viden, vil du have en hostingplan, der indeholder nogle avancerede indstillinger såvel som muligheden for at opgradere i fremtiden. F.eks. Kan marketingfolk, iværksættere og dygtige bloggere, der har brug for at oprette flere websteder, kunne drage fordel af at se på:

Webhosting-hub

GreenGeeks

Webhosting-hub og GreenGeeks tilbyder begge ubegrænset domæne-hosting og en overflod af softwareprogrammer, du kan bruge til at forbedre funktionaliteten på dit websted. Og begge disse hostingfirmaer tilbyder mere avancerede pakker, hvis du har brug for mere strøm i fremtiden.

Ejere af forretningswebsteder: Forbedrede tekniske funktioner til e-handel og virksomheder

Forretnings- og e-handelswebsteder kræver nogle unikke funktioner ud over toppen af ​​linjen hardware og support. Mange webhostingfirmaer reklamerer for hosting-planer, men jeg vil bestemt anbefale dig at overveje:

InMotion Hosting

A2 Hosting

Både InMotion Hosting og A2 Hosting inkluderer funktioner, ydelse og support, som alle forretningssteder skal have. Som nogen, der har været kunde hos begge virksomheder i årevis, føler jeg bestemt, at InMotion og A2 er fremragende valg.

Enterprise niveau: VPS og dedikerede servere

Og til sidst, for de mest krævende websteder, der har brug for ydeevne på virksomhedsniveau, skal du se på VPS og dedikerede serverhostingsplaner. Der er ganske mange ekstra faktorer, du skal overveje, når du køber en dedikeret eller VPS-serverplan. Hvis du føler, at du har brug for dette niveau af strøm og behandling, vil jeg anbefale at tage et kig på:

Flydende web

InMotion Hosting

Både Liquid Web og InMotion har en række fremragende VPS og dedikerede hostingplaner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map