10 måter å lage bloggen din med cPanel-verktøy

10 måter å lage bloggen din med cPanel


WordPress er den desidert mest populære programvaren for å lage blogger. Det er innholdsstyringssystemet som jeg bruker på de fleste nettstedene mine – inkludert bloggene mine. De fleste synes WordPress er lett å bruke og veldig tilpasses for å passe til mange forskjellige typer nettsteder. Hvis du skal lage en blogg, vil jeg absolutt anbefale deg å bruke WordPress.

Imidlertid er WP absolutt ikke den eneste programvaren du kan bruke til å opprette en blogg. Du kan bli overrasket over hvor mange alternativer du har å velge mellom. I en typisk cPanel webhotellplan kan du for eksempel bruke Softaculous-verktøyet til å installere ganske mange forskjellige programmer for å opprette bloggen din. Så hvis du føler at WordPress ikke stemmer med nettstedet ditt, kan det være lurt å sjekke ut noen av de andre alternativene.

Her er en titt på 10 programmer som er tilgjengelige fra de fleste cPanel-hostingplaner som du kan bruke til å opprette bloggen din:

WordPress
WordPress-ikon
Content Management System – WordPress utgjør omtrent 20% av alle nettsteder på nettet. Mange eiere av nettsteder liker at WP er lett å lære og bruke som bloggverktøy. Mange gratis temaer er tilgjengelige for å tilpasse utseendet til bloggen din, og den kan forbedres ved å bruke noen av de mange pluginene som er tilgjengelige fra WP-depotet.

b2evolution
b2evolution
b2evolution er et ekstremt populært alternativ til WordPress som lar deg lage ikke bare en enkel blogg, men også et mer avansert nettsted som inkluderer ting som fora, fotogallerier og håndbøker på nettet. Av alle alternativene til WordPress har b2evolution sannsynligvis de fleste fordelene vi har sett, inkludert: færre tredjeparts plugins som trengs, innebygd analyse, integrert e-postkampanjeadministrasjon og enkel flere blogghåndtering.

Tilfeldighet
Tilfeldighet
I likhet med WordPress er Serendipity et php-basert innholdsstyringssystem som lar deg lage en enkel blogg eller et mer sofistikert nettsted via plugins og temaer. I tillegg er Serendipity BSD-lisensiert – noe som betyr at du også kan bruke den til kommersielle applikasjoner. Den støtter også flere databaser.

Dotclear
DotClear
Dotclear ble først utgitt i 2003 av Olivier Meunier. Dette open source-nettverksverktøyet fokuserer på å tilby en brukervennlig metode for å lage et bloggområde av høy kvalitet. Dotclear støtter PostgreSQL og SQLite databaser i tillegg til MySQL. Av spesiell interesse er Dotclears påstander om at sider naturlig er optimalisert for søkemotorer og at applikasjonen vil holde seg rask selv med store datamengder.

Textpattern
Textpattern
Textpattern er enda et alternativ for innholdsstyringssystem som du kan bruke til å lage mange typer nettsteder fra blogger til bedriftsnettsteder. Hvis du er en webutvikler / designer som trenger å kontrollere alle aspekter av CSS og XHMTL, kan Textpattern være programvaren du velger. Textpattern tilbyr også alternativer som muligheten til å passordbeskytte artikler og justerbare dato / klokkeslettstempler.

Lifetype
Lifetype
LifeType er en åpen kildekode-bloggplattform som fokuserer på å støtte et flerbrukermiljø med flere blogger. Den andre bemerkelsesverdige funksjonen med LifeType er at det er den første mobilklare applikasjonen av denne typen med sømløs integrasjon for publisering til og tilgang til innhold på mobile dataenheter..

Pixie
Pixie
Selv om Pixie absolutt kan inkluderes i kategorien innholdsstyring, er fokuset på å tilby en liten, enkel nettstedprodusent. Faktisk er vektleggingen enkelhet – målet er at hvem som helst kan bruke den. En av de unike funksjonene med Pixie dukker opp med en gang under installasjonsprosessen. I stedet for å installere samme type pakke for alle, lar Pixie deg angi hvilken type nettsted du vil opprette, enten det er en blogg, et bedriftsnettsted eller et merkevareområde.

Nibbleblog
Nibbleblog
Et annet alternativ til WordPress hvis du leter etter et enklere grensesnitt og miljø er Nibbleblog. Selv om Nibbleblog kanskje ikke har så mange bjeller og fløyter, er det fremdeles et kraftig verktøy for å lage blogger.

Spøkelse
Spøkelse
Ghost er en kraftig publiseringsplattform som har et enkelt, men merkbart annerledes, brukergrensesnitt. Jeg liker at du får en forhåndsvisningsrute for å se nøyaktig hvordan innlegget ditt vil se ut når du oppretter det. Men fordi Ghost bruker et markeringsspråk for stylinginnlegg, i motsetning til en WYSIWYG-redigerer, kan det ikke være for alle.

PivotX
Pivot X
PivotX kan ikke bare brukes som et bloggeverktøy, det kan også brukes til komplekse nettsteder. PivotX inneholder lignende funksjoner som annen topp bloggprogramvare, for eksempel enkel redigering, temaer og utvidelser for mer tilpasning og anti-spam-beskyttelse. I tillegg kan du vedlikeholde flere blogger med en enkelt installasjon. Og du kan velge om du vil bruke MySQL eller en flat fildatabase.

Igjen, mens WordPress er kongen for bloggprogramvare, og er programvaren jeg velger, må du huske at det er mange alternativer i tilfelle WP bare ikke er noe for deg og bloggen din..

cPanel webhotell

cPanel er uten tvil mitt favoritt grensesnitt for hostingkontrollpanel. I tillegg til bloggverktøy som disse, får du også tilgang til mange nyttige funksjoner for programvareinstallasjon, e-post, filhåndtering, databaser, webstatistikk og mer. For å se noen av våre anbefalte planer for cPanel webhotell, sjekk ut artikkelen min om Beste cPanel webhotell.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map