10 nettverter å se i 2018

web-verter-til-watch-i-2018


2018 lover å bli et annet veldig spennende og interessant år for webhotell. I denne artikkelen fortsetter vi vår søken for å hjelpe de dere som ønsker å oppnå målet ditt om å få nettstedet ditt opp og gå i år. Hvis du er klar til å starte nettstedprosjektet ditt umiddelbart, foreslår jeg at du sjekker innlegget mitt på våre webhotellanbefalinger for 2018. Hvis du ikke er helt klar til å starte nå, men vet at du trenger webhotell noe i løpet av dette året, her er 10 netter som er verdt å følge med.

A2 Hosting

a2-hosting
2017 var et flott år for A2 Hosting og dets kunder. I tillegg til utvidede lokasjoner for datasenter, avslørte A2 Hosting også følgende:

  • Gratis la oss kryptere SSL-sertifikater
  • QUIC-protokollstøtte
  • Ny funksjon for tilgang til utviklere
  • Partnerskap med Sucuri for å tilby ekstra sikkerhet på nettstedet

Og 2018 ser ut til å være nok et kjempeflott år for A2 Hosting! Jeg tester for tiden ut en ny A2 Hosting-funksjon som når de er klare, vil få dem til å heve linjen for andre webverter.

Bluehost

Bluehost
Bluehost gjorde faktisk ganske mange forbedringer og forbedringer av webhotelltjenestene sine i 2017. Mens de er en del av Endurance International Group, forblir Bluehost også på WordPress.org webhotellrekommendasjonsliste.

svinghjul

svinghjul
Vi har blitt imponert over Flywheels WordPress-hosting i noen tid nå. Det eneste spørsmålet har vært, er de klare til å ta på seg større, mer etablerte administrerte WordPress-hostingleverandører? Vel, svinghjulet imponerte oss i fjor med en rekke betydelige forbedringer. For eksempel inkluderer WordPress-utviklingsverktøyene deres iscenesettelse, kloning av nettsteder og blåkopier – som kan brukes som startsett for dine fremtidige nettstedsprosjekter. Og vi ser frem til mye mer fra Flywheel i 2018.

Gå pappa

gå pappa
Fordi de fortsetter å være en så stor enhet når det gjelder domenenavn og webhotell, må GoDaddy inkluderes i en hvilken som helst overvåkningsliste for utvikling av webhotell. Vi er spesielt interessert i å se hvordan GoCentral-nettstedsbyggeren og WordPress-hostingpakkene går fremover i 2018.

GreenGeeks

greengeeks
I flere år har GreenGeeks vært ledende innen grønn webhotell. Og i fjor avduket de en fornyet hostingplattform som inkluderte en rekke betydelige forbedringer. Sjekk ut artikkelen min her. Allerede i 2018 har GreenGeeks gitt ut sin nye WordPress Protect-funksjon som gir økt sikkerhet mot brute force-angrep. Jeg har også blitt informert om at det er noen gode forbedringer og forbedringer som GreenGeeks skal lansere i 2018. Følg med.

InMotion Hosting

inMotion-hosting
Et stort webhotellfirma er ikke fornøyd med å tilby gode produkter og tjenester i dag. De ønsker også kontinuerlig å tilby forbedrede tjenester og hostingpakker til kundene sine. Det har alltid vært tilfelle med InMotion Hosting. I 2017 ble lanseringen av deres utmerkede Managed WordPress Hosting. Se min anmeldelse av det her. Og etter å ha møtt folkene på InMotion tidligere denne måneden, vet jeg at det er noen mer spennende ting som er planlagt for 2018. Følg med for mer informasjon.

Flytende nett

væske-web
Liquid Web har tatt styrt webhotell til et helt nytt nivå. Liquid Web leverer førsteklasses løsninger for dedikerte servere, VPS, Cloud Hosting og Managed WordPress, og har definitivt satt en ny standard for administrerte tjenester. Teamet på Liquid Web fortsetter å skinne med slike som WordPress Evangelist, Chris Lema, og utviklingsekspert Jason Cosper, som begynte i Liquid Web i fjor. I 2018, blant andre nye funksjoner, legger Liquid Web e-handel til sine administrerte tjenester.

Siteground

Siteground
Hvert år er SiteGround en av lederne innen innovasjon og forbedringer innen webhotell. Og jeg regner med at det fortsetter her i 2018. I den senere tid har SiteGround åpnet nye datasentre, forbedret sikkerheten og til og med oppgradert hele deres Shared Hosting-plattform? Hvis du trenger rimelig administrert hosting, foreslår jeg at du definitivt holder kategorier på SiteGround.

Web Hosting Hub

web-hosting-hub
I likhet med søsterselskapet InMotion Hosting, har Web Hosting Hub også kontinuerlig sett ut til å tilby bedre og bedre tjenester til kundene. Og som jeg nevnte ovenfor, jeg nylig hadde et møte med InMotion / Web Hosting Hub-folkene der jeg ble informert om noen fantastiske forbedringer som kommer i år. Det kan faktisk være mer aktivitet på Web Hosting Hub-siden enn med InMotion, men det gjenstår å se. Hvis du er i markedet for bloggerhotell i 2018, kan du fortsette å se Web Hosting Hub.

WP-motor

wp-motor
Selv om vi har arrangert denne listen i alfabetisk rekkefølge, hvis vi skulle liste etter rangordre, ville jeg måtte plassere WP Engine øverst på listen over Web Hosts å se i 2018. Etter å ha sikret en vekstinvestering på $ 250 millioner, sammen med sin utmerkede merittliste med WordPress-teknologiinnovasjon, bør WP Engine ha alles oppmerksomhet i år!

Som leder i Managed WordPress Hosting har WP Engine aldri skuffet oss da de konsekvent har rullet ut nye funksjoner og tjenester for å forbedre ytelsen til WordPress nettsteder. I fjor ga de ut Solution Center – en online ressurs med plugins, apper og andre tjenester for å hjelpe WordPress-brukere. I 2018, se etter WP Engine for å fokusere på progressive webapper så vel som den digitale opplevelsen av WordPress.

10 nettverter å se i 2018

(I alfabetisk rekkefølge)

1. A2 Hosting
2. Bluehost
3. Svinghjul
4. GoDaddy
5. GreenGeeks
6. InMotion Hosting
7. Flytende nett
8. SiteGround
9. Webhotell-hub
10. WP-motor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector