10 rimelige webhotellplaner for sommeren 2018

bargain-web-hosting


Forrige måned kunngjorde SiteGround at de øker fornyelsesgraden på webhotellplanene sine. Du kan fremdeles kjøpe en ny plan til nedsatte priser, men økningen var litt av en overraskelse. Nå denne måneden har InMotion Hosting endret prisene på sine Business Web Hosting-planer. De har hevet prisene litt, og de tilbyr ikke lenger en treårsperiode. Du kan nå registrere deg i begynnelsen for enten 1 eller 2 år. I likhet med SiteGround er ikke de nye prisene på InMotion i overkant høyere, og kvaliteten på webhotellet du mottar hos begge selskaper er absolutt verdt det etter min mening, men det er verdt å merke seg at etter mange års opphold den samme, begynner vi nå å se prisøkninger i bransjen.

Imidlertid betyr det definitivt ikke at det ikke er noen gode kjøp på webhotell som du fremdeles kan finne. Hvis du leter etter en rimelig webhotellplan for nettstedet ditt til sommerprosjektet, er dette her 10 prisgunstige webhotellplaner du kan fortsatt dra nytte av.

GreenGeeks

GreenGeeks

$ 3,95 moh.

I motsetning til omtrent alle andre webhoteller i disse dager, tilbyr GreenGeeks en all-inclusive webhotellplan som lar deg være vert for flere nettsteder. Og mens fornyelsesgraden er høyere, er den opprinnelige prisen fremdeles bare $ 3,95 moh. Husk også at med GreenGeeks får du også grønn webhotell drevet av 300% fornybar energi.

InterServer

InterServer

$ 5,00 mo.

Med InterServer kan du få en funksjonspakket webhotellplan for bare $ 5 moh. Enda bedre, fornyelsesgraden øker ikke, og du betaler det samme beløpet etter at den innledende løpetiden er oppe med InterServer’s Prislås-garanti.

iPage

iPage

1,99 dollar mån.

Sammen med GreenGeeks er iPage et annet sjeldent webhotellfirma som fremdeles tilbyr en all-inclusive hostingplan med ubegrensede eller ubegrensede ressurser. Det beste av alt er at den opprinnelige terminprisen er så lav som $ 1,99 moh. Vær oppmerksom på at fornyelsesgraden er høyere, så hvis du kan, husk å låse deg fast i to eller tre år til lavere pris.

Rask komet

FastComet

$ 2,95 moh.

Fast Comet har ikke bare datasentre over hele verden, men de har også noen svært imponerende funksjoner, inkludert en 45 dagers pengene-tilbake-garanti. Og når det kommer til god handel, må de anses som en av de beste tilbudene. Du kan få deres enkeltstedshosting for bare $ 2,95 moh. og deres plan for flere nettsteder for $ 5,95 moh. Det beste av alt, det er ingen prisforhøyelser på fornyelse! Du betaler de samme prisene (dvs. $ 2,95 moh og $ 5,95 moh.).

HostGator

HostGator

$ 2,95 moh.

HostGator er definitivt en av de mer kjente, etablerte webvertene som tilbyr mange webhotelltjenester. Hvis du trenger hosting på ett sted, kan du få Hatchling-planen deres for bare $ 2,95 moh., Og hvis du trenger flere webhotell, er babyplanen deres bare $ 3,95 moh. Igjen, vær oppmerksom på at HostGators fornyelsesgrad er høyere.

Bluehost

Bluehost

$ 2,95 moh.

Bluehost er på WordPress.org-anbefalte listen for WordPress-hosting. Men du får også cPanel-hosting av høy kvalitet for alle typer nettsteder. Hvis du bare trenger hosting for et enkelt nettsted, kan du få Bluehosts grunnleggende plan for bare $ 2,95 moh. Vær oppmerksom på at fornyelsesgraden, som deres andre EIG-vertsfirma iPage, er høyere.

Namecheap

Namecheap

2,88 dollar mo.

Med et navn som Namecheap, kan du forvente lave priser. Og faktisk kan du få både domenenavn og webhotell til veldig lave priser. Med Namecheap’s Stellar-plan kan du være vertskap for opptil 3 nettsteder for bare $ 2,88 moh. Og prisen er enda mindre hvis du melder deg på ett års sikt.

Gå pappa

Gå pappa

2,99 dollar mo.

Ja, GoDaddy er den største domeneregistratoren der ute, og de har markedsført GoCentral-nettstedets byggeprodukt mye i det siste. Imidlertid har de mange andre produkter og tjenester tilgjengelig – inkludert rimelig webhotell. Deres økonomi-vertsplan er bare $ 2,99 moh., Mens deres Deluxe-vertsplan for flere nettsteder bare er $ 4,99 moh. Fornyelsesgebyr er $ 7,99 moh. og $ 10,99 moh.

HostPapa

HostPapa

$ 3,95 moh.

HostPapa er kanskje ikke den mest kjente hostingleverandøren, men de har en veldig imponerende liste over funksjoner som kan brukes til mange forskjellige typer nettsteder. Og for øyeblikket kan du få deres Business Hosting-plan for bare $ 3,95 moh.

Hostinger

Hostinger

2,15 dollar mo.

Hostinger er definitivt fokusert på å tilby billig, men kvalitet webhotell for sine kunder. Du kan få hosting på ett sted for bare $ 2,15 moh. og ubegrenset webhotell for bare $ 3,49 moh. Selv om fornyelsesgraden er noe høyere, er de lavere enn hos de fleste andre webhotellfirmaer.

For flere tilbud på webhoteller, se vår spesielle rabattside

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map