Hva er det som gjør en god webvert?

Hva-merker-en-god-web-host


Forleden dag deltok jeg på en konferanse der en av foredragsholderne, som jobbet for et visst webhotellfirma, kom med en merkelig kommentar under presentasjonen hans om at alle webhotellene i utgangspunktet er de samme (dvs. at de alle driver Dell- og HP-servere, etc.). Da jeg hørte det, begynte jeg umiddelbart å lure på at hvis dette var tilfelle, hvorfor er det så store forskjeller i ytelsen til webhotell?

Det er sant at mange vertsfirmaer bruker samme type utstyr, programvare og brukergrensesnitt. Imidlertid har jeg absolutt hatt bedre opplevelser med noen webhotellfirmaer enn med andre. Så hva er det som gjør en webhotell god eller bedre enn andre? Du må se utover maskinvareutstyret og nettapplikasjonene som har blitt standard i bransjen.

Her er noen hensyn du må huske på når du evaluerer en webvert.

Hastighetsoptimalisering – ingen vil vente!

 • Proprietære hurtigbufringssystemer
 • Innholdsleveringsnettverk
 • Max Speed ​​Zone Technology
 • Turbo Server Configuration

La oss starte med hastighet og ytelse på nettstedet. Og ja, webhotellet kan utgjøre en forskjell i hvor raskt nettstedet ditt laster. Selv om alle webhotellfirmaer kan hevde å tilby lynraske nettsteder, må du se utover serverhardwarespesifikasjonene og se hvilke tilleggsteknologier og konfigurasjoner som er inkludert.

Eksempelvis kan proprietære hurtigbufringssystemer virkelig gjøre en forskjell i lastetidene for nettstedet – siden nettstedets data ikke trenger å bli hentet fra en serverharddisk hver gang. Med et innholdsleveringsnettverk (eller CDN) kan dataene dine distribueres til forskjellige servere over hele verden. Så når en bruker besøker nettstedet ditt, kan serveren som er nærmest deres beliggenhet, gi innholdet.

Noen webhoteller vil tilby tilleggsfunksjoner som spesiell nettverksteknologi eller premium serverkonfigurasjoner som også kan forbedre hastigheten på nettstedene dine.

Kundestøtte – Før eller senere trenger du det

 • Døgnåpen støtte for telefon, e-post og chat
 • Rask svar og oppløsningstider
 • Korrekt trente støtteagenter

En annen helt kritisk del av en god webhotell er deres kundestøtte. Enten du er en nybegynner eller en erfaren web-pro, vil du noen ganger trenge litt hjelp fra webhotellets supportavdeling. Sørg alltid for at det er flere veier der du kan få hjelp (telefon, chat, e-post). Og jeg anbefaler på det sterkeste at du tester ut en avdelingsstøtteavdeling for en webvert før du registrerer deg for deres hosting. Ha en haug med spørsmål klar og ta kontakt med dem via chat eller telefon. Du vil kunne få et godt inntrykk av hvor respons og kunnskapsfull deres støtteagenter virkelig er.

Innovasjon og forbedringer – vi kan alltid bli bedre

 • Nye teknologifunksjoner
 • Oppgradering av plattformer
 • Utvidelse av datasenter
 • Forbedringer målrettet mot forskjellige grupper

Vertslandskapet er i stadig endring og utvikling. Noe av det jeg ser etter når jeg evaluerer webhotellfirmaer er hvor innovative og villige til å forbedre de. Du vil alltid at hostingfirmaet ditt skal tilby den beste tjenesten med den beste teknologien som er tilgjengelig, så jeg ser stadig etter om det er noen nye tillegg eller forbedringer som blir lagt til webhotellplanene deres. Gjennom årene har min erfaring vært at kvaliteten til et webhotell kan endre seg over tid. Derfor vil jeg at webverten min skal forbedre seg hele tiden!

Nettsikkerhet – bedre trygt enn beklager

 • DDoS-begrensning
 • Skanning av skadelig programvare
 • Ekspert applikasjonssikkerhet (Sucuri)

Sikkerhet har alltid vært viktig, men det fortsetter å være enda mer kritisk hver dag. Heldigvis gjør de fleste webverter en god jobb med å i det minste gi et grunnleggende sikkerhetsnivå. Forsikre deg alltid om at webhotellet tilbyr DDoS-begrensning og skanning av skadelig programvare med hostingplanen din. Du vil definitivt sørge for at du har disse funksjonene på plass. I tillegg, for enda større beskyttelse, kan du se etter nettstedssikkerhet på applikasjonsnivå. For denne typen sikkerhet, se etter webverter som har inngått et samarbeid med selskaper som Sucuri som spesialiserer seg på å gi ekstra nettstedbeskyttelse.

Datasikkerhetskopi – den beste beskyttelsen

 • Gratis sikkerhetskopiering og gjenoppretting
 • Flere gjenopprett kopier tilgjengelig

Selvfølgelig er den beste sikkerhetsbeskyttelsen på nettstedet å ha en eller flere gyldige kopier av nettstedets data tilgjengelig som sikkerhetskopi. Sørg for at webhotellplanen din inkluderer automatisk daglige sikkerhetskopier – helst gratis. Imidlertid anbefaler jeg at du ser etter en hostingplan som vil gi deg flere gjenopprettingskopier som du kan velge mellom. Noen webverter vil for eksempel gi 30 dager med sikkerhetskopier som du kan gjenopprette fra. Dette er en optimal løsning ettersom den siste sikkerhetskopien din kanskje ikke har den opprinnelige datatilstanden du trenger. En siste merknad, til tross for hvilken type sikkerhetskopiering og gjenoppretting av nettverten din, husk alltid å gjøre dine egne sikkerhetskopier med jevne mellomrom bare for å være på den tryggere siden.

Konklusjon

Det er virkelig bemerkelsesverdig hvordan noen nettverter virkelig skiller seg ut over de andre. Min erfaring gjennom årene har vist meg at selv om det er mange likheter mellom webhotellfirmaer, er det noen verter som kontinuerlig gir overlegen service og støtte. Ved å huske ovennevnte elementer vil du være langt foran spillet når det gjelder å velge en god webhotell!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map