Sørg for at virksomheten webhotell inkluderer disse funksjonene

viktig-business-hosting-funksjoner


Hver virksomhet trenger et nettsted. Men hvordan skiller du nettstedet ditt fra resten av konkurransen? Selv om det er enklere enn noen gang i disse dager å skape din online tilstedeværelse, når du bygger et bedriftsnettsted, kan du ikke bare smelle sammen noen få avsnitt og et par bilder og forvente å ha en vinner. Du trenger kvalitetsinnhold. Men selv utover eller før det, er det en rekke viktige elementer du trenger for å opprettholde et vellykket forretningsnettsted. La oss se på noen her.

10 viktige hostingelementer for et vellykket forretningsnettsted

1. Forretningsmaskinvare
Webserverne dine bør inneholde solid state-stasjoner (SSD-er) og de riktige ressursene (minne, CPU-kjerner, RAID-lagring) for å gi raskt pålitelig hosting for bedriftsnettstedet ditt.

2. Optimalisert hurtigmiljø
Nettstedets hastighet er spesielt viktig for bedriftsnettsteder. En liten forsinkelse kan føre til at din potensielle kunde klikker bort til en av konkurrentene. For å sikre at nettstedet ditt lastes raskt og gir en bedre opplevelse for de besøkende, må du sørge for at webhotellplanen din inneholder spesiell egenutviklet eller optimalisert teknologi som gir hurtigbufring for å øke hastigheten på lastingstidene til websiden.

3. Automatisk sikkerhetskopiering av data
Selv om du alltid bør utføre dine egne sikkerhetskopier av data bare for å være på den sikre siden, bør webhotellet tilby automatiserte daglige sikkerhetskopier av nettstedets data. For et bedriftsnettsted bør du dessuten sørge for at det er tilstrekkelig antall sikkerhetskopier som du kan velge hvilken versjon du vil gjenopprette fra. Vi foretrekker minst en 30 dagers sikkerhetskopilogg.

4. Proaktiv sikkerhet
Foruten sikkerhetskopiering av nettsteder, bør bedriftsnettstedet også beskyttes mot ondsinnede angrep med funksjoner som DDoS-begrensning og proaktiv sikkerhet som skanning av skadelig programvare..

5. Ubegrenset lagring og båndbredde
Lagring og båndbredde gir vanligvis ikke mange problemer i disse dager. Men siden virksomheten din plutselig kan begynne og bli enormt populær, vil du aldri trenger å bekymre deg for å overskride lagrings- eller dataoverføringsgrensene. Heldigvis inkluderer mange webhotellplaner nå denne funksjonen.

6. Programvareapplikasjoner
Akkurat som det er mange forskjellige typer virksomheter, er det et enormt antall programvare du kan velge mellom for å opprette bedriftsnettstedet. Det kan også være lurt å prøve ut forskjellige nettstedsplattformer for å se hvilken som fungerer best sammen med kundene dine. Vanligvis vil webhotellplanen din inneholde en rekke programvarealternativer. Vi anbefaler imidlertid at du ser etter en cPanel-hostingplan som inkluderer Softaculous programvareinstallatør. Disse webhotellplanene inkluderer vanligvis hundrevis av programmer.

7. Responsiv kundesupport
Kundestøtte er en av de viktigste delene av webhotellplanen din. Og hvis du har et bedriftsnettsted, vil du absolutt rask tilgang til og responsiv assistanse fra webhotellets kundesupportteam. Forsikre deg om at hostingplanen din inneholder telefon-, e-post- og live chat supportalternativer.

8. Ubegrenset e-post
E-post er fortsatt den mest effektive måten å markedsføre en virksomhet. Din forretningshotellplan skal inneholde ubegrensede e-postfunksjoner som antall kontoer og meldinger. Spamfiltrering eller -beskyttelse kan også hjelpe i det minste å redusere antall irriterende søppel-e-post.

9. SSL-sertifikater
SSL er ikke lenger en luksus eller valgfri funksjon. Alle bedriftsnettsteder bør kjøre https, ettersom Google og nettlesere nå flagger disse nettstedene uten SSL som usikre. Selv om du kan kjøpe et SSL-sertifikat fra webhotellet, inkluderer en rekke planer for webhotell nå gratis la oss kryptere SSL-sertifikater. Og de vil også installere dem for deg.

10. Markedsføring av søkemotorer
Selv om du kan gjøre arbeidet selv, vil noen webhotellplaner omfatte innsending av søkemotorer og annonseringskreditter for søkemotorer som en bonus. Denne ekstra hjelpen med organisk og betalt søk kan hjelpe deg med å markedsføre nettstedet ditt.

Mange webhoteller hevder å ha forretningshotell. Men en ekte forretningshotellplan skal inneholde funksjonene ovenfor. Hvis du for tiden kjøper den rette forretningshotellplanen, må du sørge for at du får disse varene før du registrerer deg for den vertsplanen.

Sjekk ut vår guide til Small Business Web Hosting her

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map