Valg av webhotell i 2019

velge-web-hosting


Hvis du ønsker å få gjennomført nettstedsprosjektet i 2019, er et av de første trinnene du må ta å bestemme hvilken type webhotell du trenger. Webhotellandskapet har definitivt utviklet seg gjennom årene, så vi må se nærmere på hvordan du bør gå for å velge vertskap i 2019.

Webhotell, som de fleste alt annet, fortsetter å utvikle seg – og det samme gjør kriteriene for å evaluere og velge riktig hosting for nettstedene dine. Jeg får et kick av å lese artikler som fremdeles bare viser hva jeg anser for gamle funksjoner som det du bør se etter når du velger webhotell. Siden nettet er et veldig annet sted enn det var for bare noen få år siden, tror jeg at vi må ta en oppdatert tilnærming når vi vurderer hvilket webhotellfirma og webhotellplan som passer for deg.

Så her er mine anbefalinger om hva du skal se etter og hva du bør vurdere når du velger webhotell i 2018 og 2019. La oss ta en titt på funksjonene som kan ha vært kritiske i det siste, sammen med hva du bør vurdere i stedet for web hosting søk i dag. Nå må du huske at noen, om ikke alle, funksjonene vi pleide å se etter i en webhotellplan fortsatt er viktige i dag. Imidlertid er det i de fleste tilfeller nå mer raffinert eller utvidet funksjonalitet som du virkelig trenger å fokusere på mer i ditt webhotell-søk.

7 Hensyn når du velger webhotell

Dette er hva vi så etter i det siste, og det jeg anbefaler deg å se etter nå.

Deretter:
Nettverk og server oppetidprosenter

Nå:
Datasenterlokasjoner

I disse dager gir de fleste webhotellfirmaer garantier for 99%, 99,9% eller til og med 100% oppetid. Men selv om dette på en gang var slike figurer du kanskje lette etter, er realiteten at det nå er vanlig at en webvert tilbyr denne typen garantier. Imidlertid, hva det egentlig betyr er at hvis hosting er nede i mer enn oppgitt prosentandel, får du ganske enkelt refundert eller kreditert et visst beløp. Det skjer ting og en gang i blant kan nettstedet ditt være nede i litt, men hvis du velger et av de mer etablerte og høyere rangerte vertsselskapene, bør du ha det bra.

I stedet vil jeg anbefale deg å vurdere hvor de spesielle datasentrene for din potensielle webhotell ligger. Plasseringen av datasenteret spiller en viktig del av nettstedets hastighet og bør ikke overses. Helst vil du at webhotellfirmaet ditt skal ha flere datasentre (lokalisert over hele kloden) som du kan velge mellom.

Så mens oppetidsgarantier er fine, er hastighet i dag nøkkelen til vellykket nettsted. Siden de beste webhotellfirmaene er ganske like med hensyn til oppetid, fokuserer du mer på deres datasentertilbud.

Deretter:
Maskinvare og tekniske spesifikasjoner

Nå:
Proprietær hurtigbufringsteknologi

Selv om vertsfirmaer fremdeles kan liste over typer servere, prosessorer, minne og lagringsspesifikasjoner som du får med deres hosting, er realiteten at de beste webhotellbedriftene der ute bruker stort sett samme type maskinvare uansett om du snakker om Dell Servere, Intel osv. Det kan være en viss variasjon, men igjen hvis du velger en veletablert webhotell, får du lignende spesifikasjoner fra de fleste steder.

For en ekstra hastighetsøkning er det du virkelig bør fokusere på i disse dager hvilken type, om noen, egenutviklet hurtigbufringsteknologi inkluderer en webhotell. En premium cachemekanisme kan øke hastigheten på lastingstider for nettsider betydelig, noe som gir en mye bedre brukeropplevelse. Kombinert med et innholdsleveringsnettverk (CDN) kan cacheteknologien gi enda bedre resultater.

Deretter:
WordPress Hosting

Nå:
Proaktiv og forbedret WordPress-støtte

Hvor en gang WordPress-hosting var en funksjon du kanskje lette etter, fordi WordPress har blitt så populært at alle webverter nå tilbyr en slags WordPress-hosting. Det er ikke et spørsmål om, inkluderer webhotellet ditt WordPress-hosting, men heller hva slags WordPress-hosting får du? Tilbyr en webhotell proaktiv og forbedret WordPress-støtte?

Foruten ekspert WordPress-assistanse, vil du også se etter et WordPress-miljø som er optimalisert for hastighet og sikkerhet. Og hvis du går litt lenger, kan det være lurt å se etter administrerte WordPress-hostingfunksjoner som sikkerhetskopiering av nettsteder og automatiserte oppdateringer.

For mer spesifikk hjelp til å velge WordPress-hosting, sjekk ut artikkelen min om WordPress Hosting-anbefalinger.

Deretter:
Kundeservice

Nå:
Kundesupport Tilgang og responstid

Kundestøtte er fortsatt en av de viktigste delene av webhotellet ditt. Det er imidlertid ikke lenger akseptabelt å ha støtte bare i et begrenset antall timer eller gjennom en eller to kanaler. Det er ikke lenger akseptabelt å bare tilby telefonstøtte. I disse dager må du sørge for at webhotellet gir flere muligheter for støtte – og et supportteam som er tilgjengelig 24/7/365.

Jeg anbefaler på det sterkeste å velge en webhotell som inkluderer 24 × 7 support via telefon, e-post, supportbillett og live chat. I tillegg kan du også finne noen vertsfirmaer som InMotion Hosting som tilbyr støtte via Skype.

Deretter:
Nettapplikasjoner

Nå:
Nettstedsbyggere

Det pleide å være slik at du kanskje lette etter en cPanel-vertsplan som inkluderte alle webapplikasjonene som var tilgjengelige fra dette grensesnittet i tillegg til innholdsstyringssystemer som WordPress, Drupal og Joomla. Imidlertid er det i disse dager mange webhotellkjøpere som leter etter raske og enkle nettsteder. Og med suksessen til nettselskaper som Wix og SquareSpace, tilbyr mange webhotellbedrifter nå nettstedsbyggere med deres hosting.

For eksempel er A2 Hosting, GreenGeeks og HostGator bare noen få av webvertene som nylig har lagt til nettstedbyggere i deres utvalg. Og for WordPress-brukere har InMotion Hosting inkludert BoldGrid nettstedbygger med deres hostingplaner i et par år nå.

Deretter:
Web-server sikkerhet

Nå:
Nettsikkerhet

Sikkerhet var, er, og vil alltid være en stor faktor for suksess eller fiasko for webhotell. Men mens sikkerhetsfokuset tidligere var rettet mot servernivå, er det i disse dager viktig å gjenkjenne og adressere sikkerhet på nettstedet eller nettapplikasjonsnivået også.

Selv om for eksempel funksjoner som virusscanning og serverovervåking fortsatt er viktige, vil du også se etter DDoS-beskyttelse, så vel som gratis SSL-sertifikater. Og for den ultimate nettstedbeskyttelsen, kan det være lurt å se etter sikkerhetsalternativer på nettstedet, for eksempel de fra Sucuri – som en rekke nettverter nå tilbyr.

Deretter:
Ekstra freebies

Nå:
Administrerte tjenester

I det siste kan du bla gjennom en webhotellplan for å se hvilke ekstra funksjoner eller freebies som var inkludert. Disse varene kan omfatte annonseringskreditter, markedsføringstjenester eller programvareapplikasjoner. Mens noen vertselskaper fremdeles inkluderer disse, er de ikke så rikelig som de en gang var. Enda viktigere er at disse ekstra freebies egentlig ikke er det jeg anbefaler deg å se etter hvis du er interessert i bonusfunksjoner. I stedet er det du virkelig bør fokusere på i disse dager, om noen administrerte hostingfunksjoner er inkludert i hostingplanen din.

Administrerte hostingfunksjoner, enten de inkluderer automatiske oppdateringer, automatiserte sikkerhetskopieringer, proaktive sikkerhetsfunksjoner, etc. ikke bare bidrar til å holde nettstedet oppe og gå effektivt, men de kan også frigjøre noe av tiden din slik at du kan fokusere på virksomheten din, lage mer innhold, eller bruk tid på andre prosjekter.

Valg av webhotell: Spesifikke anbefalinger

Her er noen spesifikke anbefalinger for webhotellet basert på erfaring og nettstedkrav.

Inngangsnivå: Nettsteder bygget for deg

Personer uten nettstederfaring eller teknisk ekspertise vil ofte ha den raskeste og enkleste måten å få et nettsted i gang. Her vil du sannsynligvis se på et av alternativene for nettstedbygger der du kan legge inn litt grunnleggende informasjon i en veiviseren for å lage nettsteder og få nettstedet ditt generert. En nettstedsbygger er også en god ide hvis du virkelig trenger en online brosjyre eller grunnleggende webside. To gode alternativer er:

Wix.com

GoDaddy GoCentral

Nybegynnere med litt erfaring: Nettstedsbyggere og enkle grensesnitt

Den neste gruppen med hostingplaner er for de som har litt erfaring, som fremdeles vil ha en enkel måte å opprette hjemmesiden sin på, men vil ha litt mer kontroll. For de kundene, vil jeg anbefale å se på:

iPage

Bluehost

Både iPage og Bluehost har brukervennlige grensesnitt og gir deg muligheter til å bruke en nettstedsbygger for å enkelt opprette nettstedet ditt eller bruke et innholdsstyringssystem som WordPress. Bluehost er ideell for å begynne WordPress-brukere.

Erfarne eiere av nettstedet: Avanserte alternativer og oppgraderingsmuligheter

For de av dere som har erfaring med å lage nettsteder og har litt teknisk kunnskap, vil du ha en hostingplan som inkluderer noen avanserte alternativer samt muligheten til å oppgradere i fremtiden. For eksempel kan markedsførere, gründere og kyndige bloggere som trenger å opprette flere nettsteder, dra nytte av å se på:

Web Hosting Hub

GreenGeeks

Web Hosting Hub og GreenGeeks tilbyr begge ubegrenset domenehosting og en mengde programmer du kan bruke for å forbedre funksjonaliteten til nettstedet ditt. Og begge disse vertsselskapene tilbyr mer avanserte pakker hvis du trenger mer kraft i fremtiden.

Eiere av bedriftsnettsteder: Forbedrede tekniske funksjoner for e-handel og bedrifter

Forretnings- og netthandelnettsteder krever noen unike funksjoner i tillegg til toppen av linjen maskinvare og support. Mange webhotellfirmaer annonserer forretningshotellplaner, men jeg vil absolutt foreslå at du vurderer:

InMotion Hosting

A2 Hosting

Både InMotion Hosting og A2 Hosting inkluderer kraft, ytelse og støttefunksjoner som alle bedriftsnettsteder må ha. Som noen som har vært kunde hos begge selskaper i mange år, føler jeg at InMotion og A2 er gode valg.

Enterprise Level: VPS og dedikerte servere

Og til slutt, for de mest krevende nettsteder som trenger ytelse på bedriftsnivå, må du se på VPS og dedikerte serververtsplaner. Det er ganske mange ekstra faktorer du må tenke på når du kjøper en dedikert eller VPS-serverplan. Hvis du føler at du trenger dette nivået av kraft og prosessering, vil jeg anbefale å ta en titt på:

Flytende nett

InMotion Hosting

Både Liquid Web og InMotion har en rekke utmerkede VPS- og dedikerte hostingplaner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map