Se till att ditt företag webbhotell inkluderar dessa funktioner

väsentliga-business-hosting-funktioner


Varje företag behöver en webbplats. Men hur skiljer du din webbplats från resten av din tävling? Även om det är lättare än någonsin i dag att skapa din online-närvaro, när du bygger en företagswebbplats, kan du inte bara smaka ihop några stycken och ett par foton och förvänta dig att ha en vinnare. Du behöver kvalitetsinnehåll. Men även utöver eller förut finns det ett antal väsentliga element som du behöver för att upprätthålla en framgångsrik företagswebbplats. Låt oss ta en titt på några här.

10 väsentliga värdelement för en framgångsrik affärswebbplats

1. Affärshårdvara
Dina webbservrar bör innehålla SSD-enheter (SSD) och rätt resurser (minne, CPU-kärnor, RAID-lagring) för att tillhandahålla snabbt tillförlitligt värd för din företags webbplats.

2. Optimerad cachemiljö
Webbplatsens hastighet är särskilt avgörande för affärssidor. En liten försening kan leda till att din potentiella kund klickar bort till en av dina konkurrenter. För att säkerställa att din webbplats laddas snabbt och ger en bättre upplevelse för dina besökare, se till att din webbhotellplan innehåller speciell egenutvecklad eller optimerad teknik som ger cache för att påskynda dina webbsidars laddningstider.

3. Automatisk säkerhetskopiering av data
Även om du alltid ska utföra dina egna data-säkerhetskopior bara för att vara på den säkra sidan, bör din webbhotell tillhandahålla automatiserade dagliga säkerhetskopior av din webbplatsinformation. För en företagswebbplats bör du dessutom se till att det finns ett tillräckligt antal säkerhetskopior där du kan välja vilken version som ska återställas. Vi föredrar minst en 30 dagars säkerhetskopieringslogg.

4. Proaktiv säkerhet
Förutom säkerhetskopiering av webbplatsen bör din företagswebbplats också skyddas mot skadliga attacker med funktioner som DDoS-begränsning och proaktiv säkerhet som skanning av skadlig programvara.

5. Obegränsad lagring och bandbredd
Lagring och bandbredd utgör vanligtvis inte många problem i dag. Men eftersom ditt företag plötsligt kan starta och bli oerhört populärt, vill du aldrig behöva oroa dig för att överskrida gränserna för lagring eller dataöverföring. Lyckligtvis inkluderar många webbhotellplaner nu denna funktion.

6. Programvaruapplikationer
Precis som det finns många olika typer av företag, finns det ett stort antal program som du kan välja mellan för att skapa din företagswebbplats. Du kanske också vill testa olika webbplatsplattformar för att se vilken som fungerar bäst med dina kunder. Vanligtvis kommer din webbhotellplan att innehålla ett antal programalternativ. Vi rekommenderar dock att du letar efter en cPanel-värdplan som inkluderar installationsprogrammet Softaculous. Dessa webbhotellplaner innehåller vanligtvis hundratals mjukvaruapplikationer.

7. Responsiv kundsupport
Kundsupport är en av de viktigaste delarna av din webbhotellplan. Och om du har en företagswebbplats, vill du verkligen snabb åtkomst till och responsiv hjälp från din webbhotells kundtjänstteam. Se till att din webbhotell innehåller alternativ för telefon, e-post och support för livechatt.

8. Obegränsad e-post
E-post är fortfarande det mest effektiva sättet att marknadsföra ett företag. Din affärs webbhotellplan bör innehålla obegränsade e-postfunktioner som antal konton och meddelanden. Dessutom kan skräppostfiltrering eller skydd hjälpa till att åtminstone minska antalet irriterande skräppost.

9. SSL-certifikat
SSL är inte längre en lyx- eller valfri funktion. Alla företagswebbplatser bör köras https, eftersom Google och webbläsare nu flaggar dessa webbplatser utan SSL som osäkra. Medan du kan köpa ett SSL-certifikat från din webbhotell, innehåller ett antal webbhotellplaner nu gratis Låt oss kryptera SSL-certifikat. Och de kommer också att installera dem åt dig.

10. Marknadsföring av sökmotorer
Även om du kan göra jobbet själv, kommer vissa webbhotellplaner att inkludera inlämning av sökmotorer och annonseringskrediter för sökmotorer som en bonus. Denna extra hjälp med organisk och betald sökning kan hjälpa till att marknadsföra din webbplats.

Många webbhotell påstår sig ha webbhotell för företag. Men en riktig affärs webbhotellplan bör innehålla ovanstående funktioner. Om du för närvarande handlar efter rätt webbhotellplan ska du se till att du får dessa objekt innan du registrerar dig för den webbhotellplanen.

Kolla in vår guide om webbhotell för småföretag här

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map