10 повољних планова за веб хостинг за лето 2018

повољни веб хостинг


Прошлог месеца СитеГроунд је објавио да подижу стопе обнављања својих планова за веб хостинг. И даље можете да купите нови план по њиховим сниженим стопама, али повећање је било мало изненађење. Сада, ИнМотион Хостинг је овог месеца променио цене својих планова за Бусинесс Веб Хостинг. Они су мало повисили цене и више не нуде рок од три године. Сада се можете првобитно пријавити за 1 или 2 године. Као и код СитеГроунд-а, нове цене у ИнМотион-у нису претјерано веће, а квалитетни веб хостинг вашег примања у обје компаније по мом мишљењу засигурно вриједи, али важно је напоменути да након година остајања исте сада почињемо да видимо поскупљења у индустрији.

Међутим, то дефинитивно не значи да не постоје неке сјајне повољности веб хостинга које и даље можете пронаћи. Ако тражите приступачни план веб хостинга за вашу летњу веб локацију пројекта, ево га 10 повољних планова за веб хостинг и даље можете да искористите.

ГреенГеекс

ГреенГеекс

$ 3,95 месечно.

За разлику од скоро сваког другог веб хостинга ових дана, ГреенГеекс нуди свеобухватни план веб хостинга који вам омогућава да угостите више веб локација. И док су вам стопе обнове веће, почетна цена је и даље само 3,95 долара за месец. Такође, запамтите да уз ГреенГеекс добијате и зелени веб хостинг који покреће 300% обновљиве енергије.

ИнтерСервер

ИнтерСервер

$ 5,00 месечно.

Помоћу ИнтерСервера-а можете добити пакет пакета за веб хостинг са само 5 долара месечно. Још боље, ваше стопе обнављања се не повећавају и плаћате исти износ након што се иницијални рок испуни уз гаранцију закључавања цене компаније ИнтерСервер.

иПаге

иПаге

$ 1,99 месечно.

Упоредо са ГреенГеекс-ом, иПаге је још једна ретка веб хостинг компанија која још увек нуди један свеобухватни план хостинга са неограниченим или несмереним ресурсима. Најбоље од свега, почетна цена термина је само 1,99 долара месечно. Будите свјесни да су стопе обнављања више, тако да ако можете, будите сигурни да се закључите на двије или три године по нижој стопи.

Брза комета

ФастЦомет

$ 2,95 месецно.

Фаст Цомет не само да има центре података широм света, већ укључују и неке веома импресивне карактеристике, укључујући гаранцију поврата новца од 45 дана. А што се тиче повољног веб хостинга, они се морају сматрати једном од најбољих понуда. Можете добити њихов појединачни хостинг сајт за само 2,95 долара месечно. и њихов вишеструки хостинг хостинг план за 5,95 долара месечно. Најбоље од свега, нема обнављања цена! Плаћате исте цене (тј. 2,95 долара месечно и 5,95 долара месечно).

ХостГатор

ХостГатор

$ 2,95 месецно.

ХостГатор је дефинитивно један од најпознатијих, етаблираних веб хостова који нуди многе услуге веб хостинга. Ако вам је потребан хостинг хостинг једног сајта, можете набавити њихов Хатцхлинг план за само 2,95 долара месечно., А ако вам треба вишеструко хостинг веб локација, њихов план за бебе је само 3,95 долара месечно. И опет будите свјесни да су стопе обнављања ХостГатора веће.

Блуехост

Блуехост

$ 2,95 месецно.

Блуехост се налази на листи препоручених за ВордПресс.орг за ВордПресс хостинг. Али такође добијате квалитетан цПанел хостинг за све типове веб локација. Ако вам треба само хостинг за једну веб локацију, онда можете добити Блуехост-ов основни план за само 2,95 долара месечно. Будите свјесни да су, попут њихових колега ЕИГ хостинг компаније иПаге, стопе обнављања више.

Намецхеап

Намецхеап

$ 2,88 месечно.

Уз име попут Намецхеап, очекивали бисте ниске цене. А у ствари можете добити и имена домена и веб хостинг по веома ниским ценама. Са Намецхеап-овим Стеллар планом можете угостити до 3 веб локације за само 2,88 долара месечно. А цена је још мања ако се пријавите на рок од годину дана.

ГоДадди

ГоДадди

$ 2,99 месечно.

Да, ГоДадди је највећи регистратор домена и они у последње време доста промовишу свој производни програм за прављење веб локација ГоЦентрал. Међутим, на располагању су им многи други производи и услуге – укључујући приступачан веб хостинг. Њихов економски план хостинга је само 2,99 долара месечно, док њихов Делуке хостинг план за више веб локација износи само 4,99 долара месечно. Накнада за обнављање износи 7,99 УСД месечно. и 10,99 УСД месечно, респективно.

ХостПапа

ХостПапа

$ 3,95 месечно.

ХостПапа можда и није најпознатији хостинг провајдер, али имају врло импресивну листу функција које се могу користити за много различитих типова веб локација. А тренутно, њихов Бусинесс Хостинг план можете добити за само 3,95 УСД на месец.

Хостингер

Хостингер

$ 2,15 месецно.

Хостингер је дефинитивно фокусиран на пружање јефтиног, али квалитетног веб хостинга за своје клијенте. Можете добити хостинг за само једну локацију за само 2,15 УСД месечно. и неограничен хостинг веб локација за само 3,49 УСД месечно. Иако су стопе обнављања нешто веће, оне су ниже него код већине осталих компанија које се баве веб хостингом.

За више понуда веб хостинга погледајте нашу страницу с специјалним попустима

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector