10 веб хостова које ћете пратити у 2018. години

веб-домаћини за гледање у 2018. години


2018 обећава да ће бити још једна врло узбудљива и занимљива година за веб хостинг. У овом чланку настављамо наш покушај да помогнемо онима који желе да испуне свој циљ подизања и употребе веб странице ове године. Ако сте спремни за покретање пројекта веб странице одмах, предлажем вам да погледате мој пост о нашим препорукама за веб хостинг за 2018. Међутим, ако нисте баш спремни за почетак, али знате да ће вам требати веб хостинг Током ове године, ево 10 веб хостова о којима вриједи водити рачуна.

А2 хостинг

а2 хостинг
2017. је била сјајна година за А2 хостинг и његове купце. Поред проширених локација са подацима, А2 хостинг такође је открио следеће:

 • Бесплатно шифрујмо ССЛ сертификате
 • Подршка за протокол КУИЦ
 • Нова функција за приступ програмерима
 • Партнерство са Суцури за пружање додате сигурности веб страница

А 2018 изгледа још једна сјајна година за А2 хостинг! Тренутно тестирам нову А2 Хостинг функцију која ће им, када буду спремни, омогућити да подигну траку за остале веб домаћине.

Блуехост

блуехост
Блуехост је у ствари направио неколико побољшања и побољшања услуга веб хостинга у 2017. Иако су део Ендуранце Интернатионал групе, Блуехост такође остаје на листи препорука за веб хостинг ВордПресс.орг.

Замашњак

замашњак
Већ неко време смо импресионирани Фливхееловим ВордПресс хостингом. Једино је питање да ли су спремни да преузму веће, више етаблиране управљане ВордПресс пружатеље услуга хостинга? Па, Фливхеел нас је заиста импресионирао прошле године низом значајних унапређења. На пример, њихова ВордПресс алата за развој укључују инсценацију, клонирање веб локација и нацрте – који се користе као почетни сетови за ваше будуће пројекте веб локација. Радујемо се пуно више од Фливхеел-а у 2018. години.

ГоДадди

годадди
Будући да су и даље тако велики ентитет када је реч о именима домена и веб хостингу, ГоДадди мора да буде укључен у било коју листу праћења развоја веб хостинга. Посебно смо заинтересовани да видимо како напредују њихови градитељи ГоЦентрал сајтова и ВордПресс хостинг пакети у 2018. години.

ГреенГеекс

греенгеекс
Већ годинама ГреенГеекс је лидер у зеленом веб хостингу. И прошле године су представили преновљену платформу за хостинг која је обухватила низ значајних побољшања. Погледајте мој чланак овде. Већ у 2018. години ГреенГеекс је издао своју нову ВордПресс Протецт функцију која пружа додатну сигурност од бруталних напада. Такође сам обавештен да постоје нека велика побољшања и побољшања која ће ГреенГеекс представити у 2018. години. Останите у току.

ИнМотион хостинг

инмотион-хостинг
Одлична компанија за веб хостинг није задовољна управо понудом сјајних производа и услуга данас. Они такође непрестано желе да својим клијентима пружају побољшане услуге и хостинг пакете. Одувек је био случај са ИнМотион хостингом. У 2017. години представљен је њихов одличан Управљани ВордПресс хостинг. Погледајте мој преглед тога овдје. И тек што сам се овог месеца упознао са људима из ИнМотион-а, знам да су за 2018. годину планиране још неке узбудљиве ствари. Пратите више детаља.

Течна мрежа

течна мрежа
Ликуид Веб је подигао управљани веб хостинг на потпуно нови ниво. Испоручујући врхунска решења за наменске сервере, ВПС, Цлоуд Хостинг и управљани ВордПресс, Ликуид Веб дефинитивно је поставио нови стандард за управљане услуге. Тим на Ликуид Вебу наставља да сјаји попут ВордПресс Евангелиста, Цхриса Лема и стручњака за развој Јасон Цоспер-а, који су се придружили Ликуид Веб-у прошле године. У 2018. години, између осталих нових функција, Ликуид Веб додаје е-трговину својим управљаним услугама.

СитеГроунд

ситегроунд
Сваке године, СитеГроунд је један од лидера у иновацијама и побољшањима веб хостинг услуга. И очекујем да ће се то наставити овде и у 2018. У новије време, СитеГроунд је отворио нове центре података, побољшао безбедност и чак надоградио целокупну своју платформу за заједнички хостинг? Ако вам је потребан приступачни управљани хостинг, предлажем вам да дефинитивно водите картице на СитеГроунд-у.

Веб Хостинг Хуб

веб хостинг-хуб
Као и код сестринске компаније ИнМотион хостинг, Веб Хостинг Хуб такође непрестано изгледа да нуди бољим и бољим услугама својим купцима. И као што сам већ напоменуо, недавно сам имао састанак са људима из ИнМотион / Веб Хостинг Хуб-а где су ме обавестили о неким сјајним побољшањима која долазе ове године. У ствари, можда постоји чак и већа активност на Веб Хостинг Хуб-у него код ИнМотион-а, али то остаје да се види. Ако сте на тржишту за блоггер хостинг у 2018. години, наставите гледати Веб Хостинг Хуб.

ВП Енгине

вп-енгине
Док смо овај списак сређивали абецедним редом, ако би се листао по редоследу рангирања, морао бих да ВП Енгине ставим на врх листе веб хостова које бисмо могли да пратимо у 2018. Осигуравајући заједно инвестицију у раст од 250 милиона долара, заједно Својим одличним резултатима у иновацији ВордПресс технологије, ВП Енгине би ове године требало да има пажњу свих!

Као лидер у Управљаном ВордПресс хостингу, ВП Енгине нас никада није разочарао, јер су непрестано увели нове функције и услуге како би побољшали перформансе ВордПресс веб локација. Прошле године су издали свој Центар за решења – мрежни ресурс додатака, апликација и других услуга за помоћ ВордПресс корисницима. У 2018. години потражите ВП Енгине који ће се фокусирати на прогресивне веб апликације као и на дигитално искуство ВордПресс-а.

10 веб хостова које ћете пратити у 2018. години

(Абецедним редом)

1. Хостинг А2
2. Блуехост
3. Замашњак
4. ГоДадди
5. ГреенГеекс
6. ИнМотион хостинг
7. Течна мрежа
8. СитеГроунд
9. Веб Хостинг Хуб
10. ВП Енгине

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map