Увјерите се да ваше пословно веб хостинг укључује ове значајке

суштинске карактеристике пословног хостинга


Сваком предузећу је потребна веб локација. Али, како разликујете своју веб локацију од остатка конкуренције? Иако је лакше него икад ових дана створити ваше присуство на мрежи, када правите пословну веб локацију, не можете само да прережете неколико параграфа и неколико фотографија и очекујете да имате победника. Потребан вам је квалитетан садржај. Али чак и пре или пре тога, постоји неколико битних елемената који су вам потребни да бисте одржали успешну пословну веб страницу. Погледајмо неке овде.

10 битних елемената хостинга за успешан веб сајт

1. Пословни хардвер
Ваши веб сервери треба да садрже ССД дискове и одговарајуће ресурсе (меморија, ЦПУ језгре, РАИД складиштење) како би се омогућило брзо и поуздано хостинг за вашу веб локацију..

2. Оптимизовано окружење за подучавање
Брзина веб локација је посебно пресудна за пословне сајтове. Лагано кашњење може довести до тога да ваш потенцијални купац кликне неком од ваших конкурената. Да бисте били сигурни да се ваша веб локација брзо учитава и да пружа боље искуство посетиоцима, будите сигурни да план веб хостинга садржи посебну власничку или оптимизовану технологију која омогућава кеширање да убрза време учитавања веб странице..

3. Аутоматска израда сигурносних копија података
Иако бисте увек требали радити властите сигурносне копије података само да бисте били сигурни, ваш веб домаћин требао би осигурати аутоматске дневне сигурносне копије података с ваше веб странице. Поред тога, за пословну веб локацију треба да проверите да ли постоји адекватан број резервних копија из којих можете одабрати верзију за враћање. Ми више волимо најмање 30 дана сигурносног копирања.

4. Проактивна сигурност
Осим сигурносне копије веб локације, ваша би веб локација требала бити заштићена и од злонамјерних напада са значајкама као што су ублажавање ДДоС-а и проактивна сигурност попут скенирања злонамјерног софтвера..

5. Неограничено складиштење и пропусност
Чување и пропусност обично не представљају много проблема ових дана. Међутим, како би ваше предузеће могло изненада да се покрене и постане веома популарно, никада не желите да бринете о прекорачењу ограничења складиштења или преноса података. Срећом, многи планови за веб хостинг сада укључују ову функцију.

6. Софтверске апликације
Као што постоји много различитих врста предузећа, постоји огроман број софтверских апликација које можете изабрати да бисте направили своју веб страницу. Такође бисте желели да испробате различите платформе веб локација како бисте видели која од ваших клијената најбоље функционише. Обично ће ваш план веб хостинга садржавати бројне софтверске могућности. Међутим, препоручујемо вам да потражите план хостинга за цПанел који укључује инсталацијски софтвер Софтацулоус. Ови планови веб хостинга обично укључују стотине софтверских апликација.

7. Одзивна корисничка подршка
Корисничка подршка један је од најважнијих дијелова вашег веб хостинг плана. А ако имате пословну веб локацију, сигурно желите брзи приступ и корисничку помоћ од стране тима за корисничку подршку вашег веб домаћина. Проверите да ли ваш план хостинга укључује опције за подршку путем телефона, е-поште и разговора уживо.

8. Неограничена пошта
Е-пошта је и даље најефикаснији начин за тржиште предузећа. План пословања веб хостинга треба да укључује неограничене функције е-поште, као што су број рачуна и порука. Такође, филтрирање и заштита нежељене поште могу вам помоћи да барем смање број досадних нежељених е-порука.

9. ССЛ сертификати
ССЛ више није луксузна или опциона карактеристика. Све пословне веб локације требало би да имају хттпс, пошто Гоогле и веб прегледачи сада те веб локације без ССЛ-а означавају као несигурне. Иако можете да купите ССЛ сертификат од свог веб домаћина, бројни планови веб хостинга сада укључују бесплатне шифрирање ССЛ сертификата. А, такође ће их инсталирати за вас.

10. Маркетинг претраживача
Иако можете сами да обавите посао, неки планови за веб хостинг ће укључивати подношење претраживача и бонусе за оглашавање на претраживачима као бонус. Ова додатна помоћ код органске и плаћене претраге може вам помоћи у промоцији ваше веб странице.

Многи веб домаћини тврде да имају пословни веб хостинг. Али прави план веб хостинга треба да садржи горе наведене функције. Ако тренутно купујете прави пословни план веб хостинга, обавезно набавите ове ставке пре него што се пријавите за тај хостинг план.

Погледајте наш водич о веб хостингу за мала предузећа овде

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map