A legjobb cPanel tárhely 2020

legjobb cpanel-hosting


Miután megvásárolta a webtárhelyet, és elkezdi a webhely felépítésének és bővítésének folyamatát, rájön, hogy elég sok időt tölt el a webtárhely vezérlőpultján dolgozik. A kezelőpanel az a hely, ahol alkalmazásokat telepíthet, e-mail fiókokat és domaineket állíthat fel, adatainak biztonsági másolatát hozhatja létre, hozzáférhet a hostfiók adataihoz, valamint számos egyéb, a webhelyhez kapcsolódó feladathoz.

Alapvetően három választási lehetősége van a web hosting vezérlőpanelekkel kapcsolatban: cPanel, hasonló grafikus felületet vagy szöveges vezérlőpanelt. A cPanel a kedvenc web hosting központunk. És népszerűsége miatt egyre több internetes házigazda beépíti a cPanelt a tárhelyi tervbe. Vessünk közelebbről a legjobb cPanel tárhely opciók.

Web HostPriceBBB besorolás
InMotion tárhely InMotion tárhely 3,99 USD mo. A+
GreenGeeks cPanel tárhely GreenGeeks 2,95 USD mo. A+
Bluehost Bluehost 2,95 USD mo. A
a2-hosting-cpanel A2 tárhely 2,96 USD mo. A+

Mi a cPanel??

A cPanel a vezérlőpult felülete, amelyen hozzáférhet webes fájljainak, e-mailjeinek, adatbázisainak, szoftveralkalmazásainak és még sok máshoz. A cPanel képernyő fontos részleteket nyújt Önnek a web hosting fiókjáról (IP-cím, domain és aldomain használat, e-mail fiókok stb.)

Miért szeretjük a cPanelt?

A cPanel segítségével olyan grafikus felületet kap, amely lehetővé teszi a webhely funkcióinak könnyű elérését. A grafika és a funkciók csoportosítása nagyon intuitív, és megkönnyíti a webhelyével való együttműködést. A cPanel hozzáférést biztosít nagyszerű webes alkalmazásokhoz és funkcionalitásokhoz.

Például:

Fájl kezelő
cPanel File Manager
A File Manager segítségével könnyen elérheti és kezelheti webhelye fájljait. Fájlok feltöltésére, letöltésére, szerkesztésére vagy törlésére a File Manager lehetővé teszi ezen feladatok végrehajtását. Biztonsági mentés céljából tömörített archívumokat is készíthet fájljairól.

webalizer
cPanel Webalizer
A cPanel általában többféle módot kínál a webes statisztikák eléréséhez és megtekintéséhez. A legjobban szeretem használni a Webalizer alkalmazást. A Webalizer segítségével szép grafikus és statisztikai ábrázolást kap a webhely adataival kapcsolatban.

phpMyAdmin
cPanel phpMyAdmin
Ha a webhelyén tartalomkezelő rendszert használ, például a WordPress vagy a Joomla, akkor gyakran hozzáférnie kell az adatbázisaihoz. A phpMyAdmin lehetővé teszi a MySQL adatbázisok elérését. A phpMyAdmin segítségével adatbázis-exportálást és -importálást végezhet az adatbázis-lekérdezések végrehajtása mellett.

Email
cPanel Email
Ha e-mail fiókokat kell létrehoznia, vagy más e-mail funkciókat kell végrehajtania, a cPanel E-mail csoportosítása ikonjain keresztül gyorsan hozzáférhet. Itt elindíthatja a SpamAssassin programot is, hogy csökkentse a nem kívánt e-mailek mennyiségét, amely a beérkező levelek között zavarja be.

Softaculous
Softaculous
Softaculous alkalmazások
A cPanel egyik legjobb tulajdonsága a Softaculous beépítése. A Softaculous egyetlen kattintással képes telepíteni akár több száz szoftver alkalmazásra a webhelyén. A Softaculous segítségével telepítheti a WordPress, a Joomla, a Drupal, az e-kereskedelem alkalmazásokat és egy csomó további webes alkalmazást..

cPanel biztonsági eszközök

További védelmet keres webhelyén? Ha van cPanel web hosting terve, számos eszköz áll rendelkezésre a webhely és az online jelenlét biztosításához. Ha az Ön web hosting szolgáltatója nem használja a cPanelt, akkor valószínűleg továbbra is rendelkezésre állnak az ilyen típusú eszközök; csak más módon kell hozzáférnie hozzájuk. Ha van cPanel-je, akkor bejelentkezéskor görgessen le a Biztonsági szakaszhoz az eszközök eléréséhez.
cPanel Biztonság

Jelszóvédő könyvtárak
A webhely bizonyos területeinek korlátozására használhatja a Jelszóvédő könyvtárakat, hogy felhasználónevet és jelszót kérjen egy bizonyos mappához az internetről. A mappa minden alkönyvtárához felhasználói névre és jelszóra is szükség lesz.
cPanel Jelszóvédett könyvtárak

IP Deny Manager
Ha megakadályozni szeretné, hogy egy bizonyos látogató hozzáférjen a webhelyéhez, akkor a hozzáférés blokkolása érdekében beírhatja az IP-címet az IP Deny Manager alkalmazásba. Letilthatja egy adott IP-címet, valamint a címek tartományát. Ezt az eszközt használtam egyes nem kívánt látogatók sikeres kizárására. De ne feledje, hogy valaki továbbra is használhat proxy IP-t a bejutáshoz.
cPanel IP tagadás

Hotlink védelem
Időnként az emberek megpróbálják ellopni a sávszélességet azáltal, hogy összekapcsolják a webhelyén található képeket, és máshol megjelenítik őket. A Hotlink Protection funkcióval blokkolhatja a közvetlen hozzáférést bizonyos típusú fájlokhoz (JPEG, gif, png, bmp). Ezeket a kéréseket a kívánt URL-re is irányíthatja.
cPanel Hotlink Protection

Leech Protect
Ha a webhely egy bizonyos részén jelszóval védett, akkor a Leech Protect megakadályozhatja több bejelentkezést ugyanabból a jelszóból. Tehát, ha valaki megadta a jelszót másoknak, vagy annak veszélybe került, a cPanel letiltja a fiókot, és e-mailben értesíti.
cPanel Leech Protect

GnuPG kulcsok
A GnuPG kulcsokkal titkosíthatja az üzeneteket nyilvános és magánkulccsal.
cPanel GnuPG kulcsok

cPanel tárhely-ajánlások

CPanel tárhely-ajánlásaink azon alapulnak, hogy a web hosting társaság végrehajtja a cPanel-t és az általuk nyújtott általános web hosting teljesítményt. A legtöbb tárhelyszolgáltató társaság kissé testreszabja a cPanel alkalmazást, és mi kedvezzük a következő webgazda megvalósítását.

InMotion tárhely

inmotion-hosting-cpanel
Az InMotion Hosting ismét a legjobb cPanel web hosting szolgáltatók listáján található. Az InMotion segítségével hozzáférhet a cPanelhez a Fiókkezelő panelen (AMP) keresztül. Az InMotion cPanel megjeleníti webhelyadatait a bal oldali oszlopban, és a funkcióikonokat a jobb oldalon. Nagyon tetszik, hogy közvetlen linket tartalmaznak a támogatási központhoz és az élő csevegéshez a cPanel tetején. Ez nagyon kényelmessé teszi, ha segítségre van szüksége.

Az InMotion Hosting a cPanel praktikus megvalósításával együtt kiemelkedő web hosting szolgáltatást nyújt. Nagyon élvezem a weboldal kiváló teljesítményét, a legkiválóbb ügyfélszolgálattal együtt. Az InMotion webtárhely-terve tartalmazza a legkiválóbb üzleti hardvereket, beleértve a szilárdtestalapú meghajtókat, a Max Speed ​​Zone technológiát a webhely gyorsabb teljesítménye érdekében, ingyenes adatmentéseket és visszaállítást, valamint még sok más üzleti hosting funkciót..

Kattintson ide, hogy elolvassa az InMotion Hosting részletes áttekintését

GreenGeeks

GreenGeeks-cPanel
Noha a GreenGeeks elsősorban a leginkább környezetbarát webtárhelynek tekinthető, nemcsak nagyszerűek a zöld webtárhely számára, de a cPanel egyik legjobb szolgáltatója is. A GreenGeeks Account Manager műszerfal rendkívül gyors és egyszerű hozzáférést kínál a cPanelhez.

A GreenGeeks cPanel felülete nemcsak könnyű hozzáférést biztosít a webhely funkcionalitásához, hanem a Sitepad weboldalkészítő témáit is könnyedén elérheti..
GreenGeeks-cPanel-alkalmazások

A GreenGeeks cPanel hozzáférést biztosít az egyszerű kattintással történő telepítéshez olyan alkalmazásokhoz is, mint a WordPress, Joomla, PrestaShop stb. A GreenGeeks cPanel összes tárhely-tervezete korlátlan lemezterületet és sávszélességet biztosít. És korlátlan számú webhelyet üzemeltethet. Ingyenes domént, ingyenes helyettesítő SSL-t és ingyenes Cloudflare CDN-t is kap. Ami a GreenGeeks szempontjából is remek, hogy alacsony költségű indítási tervet választhat mindössze 2,95 dollárnál, vagy választhat a Pro vagy a Premium szintű hosting tervek között, amelyek tartalmazzák a GreenGeeks PowerCacher technológiát és a gyorsabb számítógépes erőforrásokat, hogy valóban felgyorsítsák webhelyeidet..

Kattintson ide, hogy elolvassa a GreenGeeks részletes ismertetését

Bluehost

Bluehost-cpanel
A Bluehost minőségi megosztott tárhelyet kínál számos szolgáltatás között. És a Bluehost egy másik legnépszerűbb web hosting cég, amely a cPanelt használja. A testreszabott cPanel mellett a Bluehost segítségével testreszabott WordPress irányítópultot is kap. Valójában a Bluehost az egyik legjobb választás az új WordPress-felhasználók számára, mivel irányított segítséget nyújtanak az első WordPress-webhely létrehozásában, valamint linkeket kínálnak az összes WordPress-funkcióhoz.

Kattintson ide és olvassa el a Bluehost részletes áttekintését

A2 tárhely

a2-hosting-cpanel-interfész
Az A2 tárolás határozottan az egyik legjobb választás a cPanel tárhely számára. A cPanel interfészükkel könnyedén elérheti azokat az kiemelkedő szolgáltatásokat, amelyeket az A2 tárhelycsomag tartalmaz. Az A2 Hosting cPanel szolgáltatásából egyetlen kattintással hozzáférést kaphat az A2 optimalizált konfigurációhoz, a szerver visszatekercselő biztonsági mentéseihez, a Cloudflare CDN-hez, valamint az összes többi, a cPanelhez tartozó funkcióhoz. Az A2 Hosting cPanel-hez külön hozzáférhet, vagy az A2 Hosting ügyfélterületéről érheti el.

A webhely felgyorsítását megkönnyíti a Cloudflare és az A2 Optimization oldal gyors elérése is.
a2-hosting-cpanel funkciók

Kattintson ide és olvassa el az A2 tárhely részletes ismertetését

cPanel tárhely-összehasonlítás

InMotion tárhely

 • 3,99 USD mo.
 • BBB értékelés: A+
 • cPanel Jellemzők: Gyors és egyszerű hozzáférés az élő csevegéshez közvetlenül a cPanelben.
 • Tulajdonságok: Maximális sebességű zónák, SSD-k, Business Class hardver
 • Többet látni

greengeeks

 • 2,95 USD mo.
 • BBB értékelés: A+
 • cPanel Jellemzők: Egyszerű kattintással elérhető a WordPress és más alkalmazások, a Webhely készítő témák és a Cloudflare CDN.
 • Tulajdonságok: 300% -ban megújuló energia, PowerCacher technológia, optimalizált LiteSpeed ​​és MariaDB szerverek
 • Többet látni

Bluehost

 • 2,95 USD mo.
 • BBB értékelés: A
 • cPanel Jellemzők: Testreszabott és intuitív elrendezés.
 • Tulajdonságok: Testreszabott WordPress Irányítópult
 • Többet látni

A cPanel továbbra is a preferált web hosting felület, és határozottan javaslom, hogy fontolja meg a cPanel tárhely tervet.

Tekintse meg az InMotion Hosting áttekintő értékeléseinket az alábbiakban:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector