A legjobb webtárhely a divat- és szépségápolási webhelyek számára

legjobb divat-szépség-web-hosting


A divat és a szépség messze a weboldalak és a blogok legnépszerűbb témája. Itt áttekintjük, hogyan lehet létrehozni a divat- vagy szépségápolási webhelyet, milyen funkciókat kell tartalmaznia a közönség vonzására és növelésére, és milyen lehetőségeket kínál a webhely felépítése. Ezután arra összpontosítunk, hogy mit kell figyelembe vennie az internetes tárhely kiválasztásakor. És végül, ajánlásokat adunk a divat- és szépségápolási webhelyek tárolására.

Divat- vagy szépségápolási webhely felépítése

  • Blogolás
  • Online áruház funkció
  • Könnyen hozzáadhat fényképeket
  • Közösségi média összekapcsolása
  • Partner hirdetés-barát
  • E-mail marketing hírlevél

A divat- és szépségápolási webhelyek általában két kategóriába sorolhatók – vagy a kettő kombinációjára. Számos divat- és szépségápolási blogger van online. Számos olyan online üzlet is található, ahol divat- és szépségápolási cikkek találhatók. Nagyon gyakran a divat- és szépségápolási bloggerek termékeket is értékesítenek vagy reklámoznak webhelyükön. Tehát, ahogy el tudod képzelni, számos lehetőség van, amelyeket figyelembe kell vennie a divat- vagy szépségápolási webhely létrehozásakor.

Nyilvánvaló, hogy ha blogot akar létrehozni, akkor egy blogplatformra lesz szüksége (gondolom, hogy a WordPress). Azt is szeretné, hogy képeket könnyen hozzáadhasson webhelyéhez, valamint linkeket a közösségi média fiókjaihoz. Határozottan meg akarja építeni a következőket, tehát feltétlenül foglalja bele e-mail marketingjét a webhelyére. Ha azt tervezi, hogy termékeket árul a webhelyén, akkor szüksége lesz az e-kereskedelem funkcionalitására. Ha azonban a fiókja kapcsolt értékesítését tervezi webhelyén generálni, akkor ellenőriznie kell, hogy webhelyének szoftvere affiliate hirdetés-barát.

Web hosting szempontok

A divat- és szépségápolási blogok esetében feltétlenül javasoljuk a WordPress használatát webhelyének létrehozásához. Mivel ez rendkívül népszerű, rengeteg olyan webtárhely-terveket tartalmaz, amelyek tartalmazzák a WordPress-t. El kell döntenie, hogy milyen szintű vagy típusú WordPress-tárhelyre van szüksége. Noha választhat egy kezelt WordPress tárhely-tervet, ők általában drága oldalon vannak, és valószínűleg nincs szüksége az összes harangnak és sípnak, amelyet a menedzselt hostolási terv biztosít. Valószínűleg jobb választás a divat vagy szépségápolási blog számára egy olyan internetes házigazda, amely optimalizált WordPress környezetet kínál automatikus frissítésekkel és biztonsági mentéssel alacsonyabb költségek mellett.

Ha online áruházat tervez, választhat egy hagyományos internetes hostot, vagy ellátogathat a Wix vagy a SquareSpace webhelyéből készített webhelyre. Ha azonban könnyű e-kereskedelmi megoldásokról van szó, akkor érdemes megfontolnia egy olyan platformot, mint például a Shopify, amely kifejezetten az online értékesítésre irányul, és jelentősen leegyszerűsíti az e-kereskedelem webhelyének létrehozási folyamatát..

Webtárhely-ajánlások

A2 tárhely

a2-hosting
A legjobb WordPress-funkciók közül a legkedvezőbb áron javasoljuk az A2 tárhelyet. Az A2 Hosting előre telepíti a WordPress programot az Ön számára, így azonnal elindulhat. WordPress-környezetük optimalizálva van a sebesség és a biztonság érdekében. A lényeg az, hogy a menedzselt hostolási terv sok tulajdonságát jóval ésszerűbb költségekkel kapja meg. Az A2 Hosting alkalmazást használjuk, és mindig lenyűgözött szolgáltatásaink és támogatásaink minőségében.

Nézze meg az A2 tárhelyet itt

BoldGrid

Ha a WordPress-t kívánja használni a divatblogjához, de felhasználóbarátabb webhely-készítőt keres, javasoljuk a BoldGrid host kiválasztását. A BoldGrid lehetővé teszi, hogy gyorsabban és egyszerűbben hozzon létre egy nagyszerű WordPress-webhelyet. Mivel a WordPress alapú, megőrzi a webhely tulajdonjogát és irányítását – még akkor is, ha úgy dönt, hogy másik webgazda felé költözik. Alapvetően olyan weboldal-készítő platform előnyeit élvezheti, mint a Wix, valamint a WordPress rugalmasságát.

Az általunk ajánlott hivatalos BoldGrid host az InMotion Hosting. Segítségük volt a BoldGrid elindításában, és ők is az egyik legjobb web hosting cég, amelyet használunk. Itt található néhány minta a BoldGrid divat- és szépségápolási webhelyeiről.
boldgrid-divat-szépség-honlapok

Kattintson ide az InMotion Hosting és a BoldGrid részletekért

Shopify

Ha divat- vagy szépségápolási webhelyed elsődleges célja a termékek értékesítése, akkor javasoljuk, hogy vessen egy pillantást a Shopify-ra. Noha más weboldal-platformokat is használhat, a Shopify lehetővé teszi, hogy egyszerűen online áruházat hozzon létre. Más e-kereskedelmi megoldásokkal ellentétben a Shopify gondoskodik a fizetések feldolgozásáról, a szállítási és adóösszegek kiszámításáról, valamint a készletről. A Shopify-nál sokkal könnyebb megoldást találunk, mint a WordPress, az online termékek eladására.

Itt található a Shopify-ban elérhető sablonok mintája.
Shopify-divat-szépség-honlapok

Lásd további Shopify példákat itt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector