A legjobb webtárhely a fitnesz webhelyek számára

legjobb fitness-blog-web-hosting


Legtöbben mindenki szeretne maradni vagy jobb állapotban lenni manapság. A fitnesz határozottan az egyik legnépszerűbb téma a webhelyek számára. Egy nemrégiben végzett Google keresés közel 600 millió eredményt adott vissza! Íme néhány tipp, amely segít kiemelkedni a tömegből, és létrehozhatja a leghatékonyabb fitnesz blogját vagy webhelyét. Feltérképezzük azt is, amit szem előtt kell tartania webes tárhelyének megkeresésekor. Ezután megadom a legfontosabb ajánlásainkat a fitnesz webhely tárolásához.

Fitness webhely felépítése

 • Blogolás
 • Fotók és videók
 • E-mail marketing
 • Szüksége van fórumra és közösségi médiára

A sikeres fitnesz webhely létrehozásának egyik kulcsa valóban kapcsolatteremtés a közönséggel. Az egyik legfontosabb cél a blog, valamint a fénykép- és videofemutatók bevonása. Ha vonzóbb tartalmakat tartalmaz, akkor több látogatót vonzhat, és nagyobb bizalmat építhet közönségével. Ha termékek vagy szolgáltatások marketingét tervezi, akkor határozottan bele szeretne foglalni az e-mailes marketingbe, ahol a felhasználók feliratkozhatnak hírlevelekre, és lehetővé teszik, hogy közvetlenül nekik értékesítsen. És annak érdekében, hogy az olvasók körében megteremtse a közösség érzetét, remek ötlet egy olyan fórum létrehozása, ahol a látogatók kérdéseket tehetnek fel és tapasztalatokat cserélhetnek..

Web hosting szempontok

Mivel a blogolás egy ilyen nagy részét képezheti a sikeres fitnesz webhelynek, arra bátorítanám, hogy fontolja meg a WordPress-t webhelyplatformjának. Noha fontolgathat egy weboldal-készítő lehetőséget, például a Wix-et, a WordPress használatával sokkal nagyobb rugalmasságot és ellenőrzést biztosít a webhelyén. Számos választási lehetősége van arra vonatkozóan, hogy milyen típusú WordPress-tárhelyre van szüksége. A webhely gyorsabb felépítéséhez választhat egy WordPress webhely-készítőt. Ha inkább a weboldal blogoldali oldalára szeretne összpontosítani, és Ön jól ismeri a WordPress irányítópultját, számos kiváló webhely-elosztási terv létezik, amelyeket a WordPress számára optimalizáltak, és a lehető legjobb értéket kínálják. És ha kicsit további segítségre van szüksége a WordPress-webhely karbantartási oldalával kapcsolatban, akkor vehet igénybe egy kezelt WordPress-tárhely-tervet, amely lehetővé teszi, hogy jobban összpontosítson a tartalom létrehozására, mint a webhely adminisztrálására..

Webtárhely-ajánlások

A2 tárhely

a2-hosting
A WordPress webtárhelyhez az A2 tárhelyet sokféle típusú webhelyhez – különösen a blogokhoz – ajánljuk. Az A2 tárcsázással a WordPress környezet optimalizálva van a sebesség és a biztonság érdekében. Ez azt jelenti, hogy az oldal betöltési ideje lerövidül, és az állandó proaktív biztonság folyamatosan figyelemmel kíséri és megvédi fitness-blogját a támadásoktól. Az A2 a WordPress-t is előre telepíti az Ön számára, hogy felgyorsítsa a weboldal létrehozásának folyamatát. A WordPress webhely kiváló teljesítménye mellett az A2 ügyfélszolgálati csoportja is nagyon reagál, és segít megválaszolni minden olyan kérdést, amely felmerülhet a fitnesz blogjának vagy webhelyének felépítése során..

Kattintson ide, ha további információt szeretne a WordPressről az A2 tárolóval

Bluehost

Bluehost
A Bluehost szerepel a WordPress.org ajánlási listáján, és ez az egyik legjobb választás az új WordPress felhasználók számára. A regisztráció után a Bluehost online útmutatást nyújt az első WordPress webhely létrehozásakor. És nagyon könnyű dolgozni a Bluehost testreszabott WordPress irányítópultján.

Összességében a Bluehost egyszerű és megfizethető módon nyújt fitnesz blogot vagy weboldalt. És rendelkeznie kell azokkal a funkciókkal és forrásokkal, amelyek segítségével a jövőben bővítheti weboldalát.

Kattintson ide, ha további információt szeretne a Bluehostról

SiteGround

SiteGround
A SiteGround egy másik kiemelkedő választás a WordPress tárhely számára. Ha úgy érzi, hogy valamilyen extra segítségre van szüksége, a SiteGround biztosítja a WordPress kezelt tárhelyét és alacsonyabb árakat, mint a többi kezelt webtárhely. A SiteGround tárhelyterve automatikus frissítéseket, automatikus adatmentéseket és saját szabadalmaztatott SuperCacher technológiáját tartalmazza a webhely sebességének növelése érdekében. És amikor az ügyfélszolgálatról van szó, a SiteGround tapasztalataink alapján felülmúlhatatlan. Válaszadási idejük mindig a legjobbak között van, és az alkalmazottak széles körű képzése valóban megmutatja azt, hogy képesek-e bármilyen problémát gyorsan megoldani..

Kattintson ide, ha további információt szeretne a SiteGround WordPress tárhelyéről

Wix

A Wix határozottan rendelkezik a fitnesz webhelyek legjobban kinéző sablonjaival. A Wix a megfelelő választás, ha olyan webhelyet szeretne, amely elsősorban online hirdetési és promóciós eszköz az Ön fitnesztermékeihez vagy szolgáltatásaihoz. Miután kiválasztotta a webhelysablont, a Wix online varázslóval segíti Önt. Ezenkívül a drag and drop szerkesztő megkönnyíti a webhelyen történő változtatásokat.
Wix Fitness sablonok

Kattintson ide, ha további információt szeretne a Wix-ről

BoldGrid

Noha a WordPress a tökéletes eszköz fitnesz blogjának vagy webhelyének elkészítéséhez, a weboldal kialakításakor nem mindig a leggyorsabb vagy legegyszerűbb használni. Itt ragyog a BoldGrid. A BoldGrid egy WordPress bővítmény, amely felgyorsítja a weboldal létrehozásának folyamatait azáltal, hogy útmutatást nyújt a tervezés megválasztásában és a webhely funkcióinak beállításában. Segít a tartalom létrehozásának folyamatában azáltal is, hogy drag and drop szerkesztőt biztosít a weboldalak tervezéséhez.

A BoldGrid számos hivatalos BoldGrid-házigazdától beszerezhető. Javasoljuk az InMotion Hosting alkalmazást, amely fontos szerepet játszott a BoldGrid projekt elindításában. Itt található néhány minta a BoldGrid fitnesz webhelyéről.
boldgrid-fitness-honlapok

Kattintson ide, ha további részleteket szeretne a BoldGridről és az InMotion tárhelyről

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map