A legjobb webtárhely az egészség és a wellness számára

legjobb web-hosting-for-health-and-wellness


Azt hiszem, mindannyian szeretnénk egészséges és boldog lenni mindennapi életünkben. Tehát nem meglepő, hogy az egészség és a wellness egyre növekvő számú webhely középpontjában áll. Függetlenül attól, hogy webhelye magában foglalja a testmozgást és a jógát, a diétát, az egészségügyi ellátást vagy csak az élet élvezését – íme néhány tipp a webhely létrehozásához. Arra is kiterjed, amit tudnia kell a webtárhely keresésekor. És meg fogjuk adni az egészség és wellness webhely tárhelyével kapcsolatos ajánlásainkat.

Egészségügyi és wellness webhely felépítése

 • Blogolás
 • Közösségi fórum
 • E-mail marketing
 • Hirdetésbarát
 • Az e-kereskedelem képessége termékek online eladására

Bár az egészség és a wellness kategóriája különféle érdeklődési köröket foglalhat magában, mindig a közösség érzetét szeretné létrehozni, és annyi információt kellene megosztania a közönséggel, amennyit csak tudsz. Ha egy blogot felvesz az egészségügyi és wellness oldalra, ez kiváló módja annak, hogy hasznos tartalmat biztosítson az olvasók számára, amikor mindent megismernek rólad és vállalkozásáról. Egy másik hasznos funkció egy olyan fórum felvétele, ahol a felhasználók kérdéseket tehetnek fel, és ötleteket és információkat cserélhetnek. És ha online szeretné eladni termékeit vagy szolgáltatásait, akkor ellenőriznie kell, hogy webhelyének platformja hirdetésbarát-e, és képes-e online áruházat felépíteni.

Web hosting szempontok

Ha a fő célja, hogy egészség- és wellness-blogger legyen, akkor határozottan javaslom, hogy keressen egy WordPress webhelyet. Amellett, hogy a legjobb blogplatform, a WordPress lehetőséget ad arra, hogy fórumokat és e-mail marketingt is tartalmazzon. Ha webhelye inkább a márkatudatossággal vagy a termékek értékesítésével foglalkozik, akkor valószínűleg sokkal értelmebb egy weboldal-készítő megoldást vizsgálni, amely nagyban felgyorsíthatja a webhely létrehozásának folyamatát. Gyorsan elérhetővé teszi webhelyét online, és az online áruház beállítása egyszerűbb lesz. Ha több vállalkozása van, vagy vállalkozásának külön területe, amelyeken egynél több webhelyre van szükség, akkor feltétlenül fontolóra kell vennie az egyik több webhely tárhelyére vonatkozó ajánlásunkat..

Webtárhely-ajánlások: Weboldal-készítő

GoDaddy GoCentral

GoCentral Wellness
A GoCentral, a GoDaddy weboldal készítője, a Wix életképes alternatívája. A plusz oldalon azt találtam, hogy a GoDaddy GoCentral webhely-készítője könnyebben használja ezt a Wix-et. És nagyon könnyű további funkciók hozzáadása a webhelyhez a GoCentral szakaszaival. A mínusz oldalán a GoCentral-lal készített webhelysablonok nem olyan szép megjelenésűek, mint a Wix-kel elért – és a választás korlátozottabb.

Kattintson ide, ha további információt szeretne a GoDentdy-ről a GoCentralról

Webtárhely-ajánlások: WordPress

SiteGround

SiteGround
A WordPress blogolásában a SiteGround kiemelkedő. Kezelt WordPress-tárhely-szolgáltatásokat nyújtanak, sokkal alacsonyabb költséggel, mint a többi kezelt webhely. Néhány kattintással könnyen elindíthatja WordPress-webhelyét. A SiteGround tárhelytervével automatikus frissítéseket, napi adatmentést és a web-hosting cégtől elérhető legjobb ügyfél-támogatást kaphat. A SiteGround SuperCacher technológiája elősegíti webhelye felgyorsítását a jobb felhasználói élmény érdekében.

Kattintson ide, ha további információt szeretne a SiteGround-ról

Bluehost

Bluehost
A Bluehost-ot, mint például a SiteGround, a WordPress.org ajánlja. Ők is sok éven át a WordPress tárhelyre szakosodtak. És bár mind a SiteGround, mind a Bluehost kiváló választás a WordPress felhasználók minden szintjén, ha újszülött vagy, élve adnám a Bluehost-nak. A testreszabott WordPress műszerfal, amelyet a Bluehost nyújt, egy kicsit intuitívabb és egyszerűbben használható. Emellett irányított online segítséget nyújtanak az első WordPress-webhely létrehozásakor.

Kattintson ide a Bluehost részletekért

E-mail marketing

Függetlenül attól, hogy weboldal-készítőt vagy webtárhelyt választ, nagyon fontos, hogy a lehető leghamarabb kezdje el elkészíteni e-mail marketing listáját. Az e-mail továbbra is az eladások konvertálásának egyik legjobb módja. A megfelelő e-mail kampány révén nagyobb bizalmat építhet a közönséggel, és növelheti esélyét arra, hogy vásároljon egészségügyi és wellness termékeket és szolgáltatásait..

Számos nagyszerű e-mail automatikus válaszadó szolgáltatás létezik a piacon. Személy szerint az AWeber-et használom. Könnyedén integrálhatja AWeber-listáit a WordPress-webhelyen, vagy a Wix vagy a GoCentral által létrehozott webhelyen. A legjobb az egész, ha egy hónapig ingyenesen kipróbálhatja az AWeber-et, hogy megtudja, mennyire jól működik az Ön számára.

Itt található egy link az AWeber ingyenes útmutatójához, mellyel követheti az e-mail sablonokat:
AWeber ingyenes e-mail útmutató

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map