A Legjobb Webtárhely díjai 2019

legjobb web-hosting-díjat 2019


Üdvözöljük a A 2019. évi legjobb webtárhely díjai oldal! Íme 14 nyertes 14 web hosting kategóriában. Az alábbiakban felsorolt ​​web hosting társaságok kiemelkedő szolgáltatást és támogatást mutattak be az első webhelytulajdonosok számára, egészen a vállalati hosting alkalmazásokig.

Legjobb megosztott tárhely

greengeeks
GreenGeeks
A közös webtárhely az évek során hosszú utat tett meg. Ez már nem csupán belépő szintű fogadó vonal kezdőknek. Valójában néhány megosztott tárhely-terv kiváló teljesítményt nyújt. Ez a helyzet a GreenGeeks esetében. A GreenGeeks kiemelkedő hosting szolgáltatásokat, optimalizált környezetet biztosít a sebesség és biztonság érdekében, valamint kiváló ügyfélszolgálatot nyújt. Ezen okok miatt a GreenGeeks megkapja az idei Legjobb Megosztott Hosting díját.

Legjobb VPS tárhely

InMotion VPS tárhely
InMotion tárhely
Ha több energiát és erőforrást igényel a VPS tárhely felé, az InMotion Hosting ismét a mi nyertesünk. Az InMotion által kezelt VPS tárhely segítségével több teljesítmény érhető el, felhőalapú infrastruktúra redundanciával – és ingyenes kiszolgálókezeléssel.

Legjobb dedikált tárhely

Folyékony web dedikált szerverek
Folyékony web
Míg a Liquid Web címeket készített a Menedzselt WordPress és a Menedzselt WooCommerce tárhelyekkel, a dedikált szerverek legszembetűnőbb felsorolása is van, amit láttam..

Legjobb ügyfélszolgálat

SiteGround
SiteGround
A SiteGround továbbra is a legkövetlenebb kiemelkedő ügyfélszolgálatot és -megoldást nyújtja. A SiteGround szigorú képzése, amelyen minden támogatási csoport tagja részt vesz, mielőtt nekik lehetett volna segíteni az ügyfeleket, továbbra is előnyöket élvez azoknak a webhelytulajdonosoknak, akik otthoni szolgáltatásaikat használják..

Legjobb zöld tárhely

GreenGeeks
GreenGeeks
A GreenGeeks továbbra is utat mutat a zöld web hosting szolgáltatók számára. 2009 óta az EPA Green Power partnerei, és a Bonneville Környezetvédelmi Alapítvánnyal működnek együtt, hogy az általuk felhasznált energia háromszorosát visszatérjenek a hálózatba.

Legjobb Blogger tárhely

InMotion tárhely
InMotion tárhely
A WordPress legmagasabb élményének biztosítása érdekében a szervezett WordPress tárhely sok blogger számára a megoldás. Az InMotion Hosting tökéletesen kombinálja a megfizethetőséget és a prémium WordPress szolgáltatásokat. Személy szerint én használom az InMotion üzleti tárhelyét és azok kezelt WordPress tárhelyét is. Noha mindkettő kiváló, a kezelt WordPress tervvel elérhető sebesség és teljesítmény jelentős.

A legjobb kezdő WordPress tárhely

Bluehost
Bluehost
Míg más internetes házigazdák egyszerűsítették a WordPress tárhelyi folyamatát az ügyfelek számára, a Bluehost a kezdők számára a legjobb munkát végezte. A WordPress nem csak előre telepítve van az Ön számára, de végigvezeti a téma kialakításának és funkcionalitásának kiválasztásának folyamatában is. A Bluehost testreszabott és nagyon egyszerűen használható WordPress műszerfal, amely lehetővé teszi a fontos funkciók gyors elérését.

Legjobban kezelt WordPress tárhely

WP-Motor
WP motor
A Felügyelt WordPress tárhely mező továbbra is zsúfolt a kezelt WordPress tervvel, amelyet látszólag mindenki kínál. Ugyanakkor a WP Engine továbbra is a standard ebben a kategóriában. És általánosságban ők még mindig a legjobbak. Valójában a WP Engine még lenyűgözőbb funkciókkal frissítette a tárhely felsorolását, például az ingyenes StudioPress témák beépítésével.

Legjobb költségvetési tárhely

InterServer
InterServer
Noha a weboldal-készítők árai növekedtek néhány webtárhely-tervezéssel együtt, mégis találhat néhány kiváló lehetőséget, ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik. Az InterServer a költségvetési webtárhely-listán nemcsak az árrögzítési garancia miatt (ami azt jelenti, hogy a megújulási arány nem növekszik), hanem azért is, mert rengeteg nagyszerű funkciót kínál minden típusú webhelyhez.

Legjobb üzleti tárhely

InMotion tárhely
InMotion tárhely
Az InMotion Hosting továbbra is kiemelkedő lehetőség az üzleti webhelyek tárolásához. Több mint 10 éve vagyok ügyfél, és még mindig lenyűgözött a fogadási szolgáltatások, a teljesítmény és a tőlük kapott támogatás. Az InMotion Hosting használatával megkaphatja a Max Speed ​​Zone technológiát, az ingyenes privát SSL-t, az automatikus adatmentést és az üzleti webhelyek számára előnyös funkciókat..

Legjobb WooCommerce tárhely

folyadék-web
Folyékony web
A Liquid Web határozottan új szintre helyezte a WooCommerce tárhelyet. Noha a WooCommerce nagyszerű e-kereskedelmi platform, felmerülhet néhány kérdés. És itt igazán élvezheti a Liquid Web által kezelt WooCommerce tárhely-terveket. A Liquid Web Team nagyszerű munkát végzett egy optimalizált környezet megteremtésében, amely valóban felgyorsíthatja online áruházát. Ezenkívül a Jilt technológiát is kapja az elhagyott kocsi helyzetek kezelésére. A Liquid Web vállalati szintű WooCommerce terveivel a Glew.io szerepel a továbbfejlesztett jelentésekben – a WooCommerce másik része, amely nem remekül elérhető.

A Liquid Web most a WooCommerce tárhely-terveinek kezdő sorát is kínálja, hogy az új online áruháztulajdonosok és a korlátozott költségvetéssel rendelkezők is megfizethessék kiválóan menedzselt tárhelyüket.

A legjobb weboldalkészítő

wix
Wix
A weboldal-készítő mező továbbra is bővül, számos tradicionális webtárhely segítségével, amelyek most már saját webhely-készítőket is kínálnak. Noha vannak remek lehetőségek bizonyos résekre vagy platformokra, a legjobb általános weboldal-készítő tapasztalat érdekében a Wix megkapja a díjat. A Wix nagy munkát végez a webhely létrehozásának egyszerűségének és a weboldal lenyűgöző sorozatának ötvözésében.

A legjobb WordPress webhelykészítő

BoldGrid
BoldGrid
Most, hogy a WordPress-nek megvan a saját Gutenberg-szerkesztője, érdeklődhet, vajon továbbra is szükség van-e egy WordPress-webhely-készítőre. A BoldGrid azonban sokkal több, mint pusztán oldalépítő. A BoldGrid végigvezeti Önt a teljes WordPress webhely létrehozásának folyamatán. A BoldGrid olyan funkciókat is magában foglal, mint például az automatikus biztonsági mentések, a SEO és a weboldalak készítése.

Legjobb domain regisztrátor

Hajrá apu
Hajrá apu
Noha a GoDaddy hatalmas tárhely-kínálatot kínál, beleértve a GoCentral weboldal készítőjét, erősségük továbbra is a domainkezelő szolgáltatások. A GoDaddy a legnagyobb domain-regisztrátor, és lehetőséget biztosít a domain nevek megvásárlására, kezelésére, eladására és árverésére. Ha több domain nevet kell vásárolnia és karbantartania, akkor a GoDaddy marad a legjobb választás.

A 2019. évi legjobb web hosting díjnyertesek

AwardWinner
greengeeksLegjobb megosztott tárhelyGreenGeeks
inmotion-hostingLegjobb VPS tárhelyInMotion tárhely
folyadék-webLegjobb dedikált tárhelyFolyékony web
SiteGroundLegjobb ügyfélszolgálatSiteGround
GreenGeeksA legjobb zöld webtárhelyGreenGeeks
inmotion-hostingLegjobb Blogger tárhelyInMotion tárhely
BluehostA legjobb kezdő WordPress tárhely
Kezdő
Bluehost
wp-motorLegjobban kezelt WordPress tárhely
Üzleti
WP motor
InterServerLegjobb költségvetési tárhelyInterServer
inmotion-hostingLegjobb üzleti tárhely
Költségvetés
InMotion tárhely
folyadék-webLegjobb WooCommerce tárhelyFolyékony web
WixA legjobb weboldalkészítőWix
BoldGridA legjobb WordPress webhelykészítőBoldGrid
Hajrá apuLegjobb domain névregisztrátorHajrá apu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map