A legjobb webtárhely fotósoknak, 2020

legjobb web-hosting-for-fotósok


Létrehozza fotózási webhelyét? Most több lehetőség van, mint valaha a hivatásos és amatőr fotósok számára, akik meg akarják osztani a jövőképüket és reklámozzák szolgáltatásaikat. Mint fotós, ez határozottan a szívemhez közeli téma. Vessen egy pillantást a Legjobb webtárhely fotósok számára 2020-ban.

Photography Web Hosting: Mit kell figyelembe venni

Először meg kell vizsgálnunk azokat a tételeket, amelyeket meg kell fontolnia, mielőtt felállítja a fényképezési webhelyet. Íme néhány szempont, amellyel elindulhat.

Mi a fényképezés webhelyének fő célja??
Ez a weboldal fényképészeti vállalkozás vagy hobbi? Ha a fotózás vállalkozása, az a vevői funkciókat is magában foglalja, mint például a bizonyítás és a megrendelés? Vagy tényleg csak azt akarja reklámozni és reklámozni vállalkozását, hogy vevői megszerzést szerezzen? Ha amatőr fotós vagy, és meg akarja mutatni a munkáját, szüksége van-e fotótárolási képességre?

Mennyi időt fordít webhelyének létrehozására?
Élvezi az online webhely létrehozásának tényleges folyamatát, és rendelkezik legalább valamilyen webhelyi tapasztalattal? Vagy valóban csak egy gyors és egyszerű módszert akar, hogy a webhely a lehető leghamarabb online legyen?

Mi az Ön webhelyének költségvetése??
Mennyit hajlandó költeni a webhelyén? A fenti néhány kérdésre adott válaszától függően előfordulhat, hogy nem kell a legdrágább tárhely-tervet választania. Nagyon sok jó választás van az árképzés minden szintjén.

Webtárhely vs. Webtárhely

Mielőtt megismerkednénk a webtárhely és a webhelyekkel, röviden nézzük meg, mit nem tartalmaz ez a cikk. Láttam számos, a webhelyről szóló, fényképezésről szóló cikket, amelyek olyan lehetőségeket tartalmaznak, mint például az 500 képpont és a Flickr. Úgy vélem azonban, hogy ezek inkább fotótárolási szolgáltatások, szemben a saját webhelyének webtárhelyével. Noha az 500 képpont és a Flickr rendben van az általuk kínált szolgáltatások miatt, nem erre gondolunk.

Webtárhely vs. webhelykészítő

A következő különbséget kell tennünk a webtárhely és a weboldalkészítők között. Manapság számos vállalat kínál webhelyterveket, amelyek legitim alternatívája a hagyományos webtárhelynek. Mindkét lehetőség előnyei vannak. Általában egy webtárhely-terv további lehetőségeket és ellenőrzést biztosít a weboldal-készítő felett (mint például a Wix, a SquareSpace stb.), De több időt és erőfeszítést igényel az ön részéről. A webhely-készítőknél általában fordított a helyzet, kevesebb irányítás, de sokkal gyorsabb a webhely létrehozása.

Webtárhely előnyei

 • További webhely-készítési lehetőségek
 • Jobb ellenőrzés a webhely felett
 • Jobb érték
 • Az összes online eszköz megtalálható (e-mail, stb.)
 • Könnyebben mozgathatja webhelyét

A Webhely készítő előnyei

 • A webhelyek gyorsabb létrehozása
 • Kevesebb időt igényel
 • Fotós konkrét lehetőségek

Webtárhely funkciók a fotósok számára

Tehát, ha tradicionális webtárhely-tervet szeretne, akkor milyen funkciókat kell keresnie? Az alábbiak szerint gondolom a legfontosabb elemeket, amelyeket a tárhelyednek tartalmaznia kell.

Korlátlan tárolás és adatátvitel
Az összes olyan kép feltöltésekor, amelyet esetleg feltölteni szeretne, és amelyet a webhelyére felvehet, feltétlenül nem akar korlátozni a webtér vagy a sávszélesség korlátozását. Szerencsére nem túl nehéz olyan hostolási terveket találni, amelyek lehetővé teszik a nem szándékos tárolást és az adatátvitelt.

Webhelysebesség
A weboldal sebessége minden webhely számára fontos. A fényképező oldalakkal azonban még fontosabbá válik. Ismételten, az összes olyan fotóval, amelyet webhelye tartalmazhat, ellenőriznie kell, hogy webhelye elég gyorsan betöltődik-e a webhely látogatói és potenciális ügyfelei számára..

Tartalomszolgáltatási hálózat
A tartalomszolgáltatási hálózat (vagy CDN) elősegítheti webhelyének sebességét és az oldal betöltési idejét. A tartalomszolgáltató hálózatok különösen akkor hatékonyak, ha sok statikus tartalommal (például képekkel) rendelkezik webhelyén. CDN segítségével a tartalmat különféle szerverekön tárolhatja a világ minden tájáról úgy, hogy amikor valaki megpróbál hozzáférni az Ön webhelyéhez, a tartalmához (ebben az esetben a képekhez) a helyükhöz közelebb lévő szerverről lehet hozzáférni – ezáltal csökkentve a webhely betöltési idejét.

Adatok biztonsági mentése és visszaállítása
A webhely adatainak biztonsági mentése kritikus jelentőségű, és a lehető legjobb védekezés a webhelyén fellépő támadásokkal szemben. Bár mindig győződjön meg arról, hogy a saját webhelyről készített biztonsági másolatot készít, ha szükséges, a kiegészítő védelem érdekében válassza ki egy olyan webtárhely-tervet, amely magában foglalja webhelye automatikus napi biztonsági másolatát. Ha a webhelyről biztonsági másolatot állít rendelkezésre a visszaállításhoz, időt takarít meg ahelyett, hogy a teljes webhelyet újra kellene létrehoznia.

Weboldal biztonság
Míg a webhely biztonsági mentése a legjobb biztonsági intézkedés, azt is ellenőriznie kell, hogy a webhely-tárolási terv tartalmaz-e olyan biztonsági funkciókat, mint a rosszindulatú programok ellenőrzése, a DDoS enyhítése és egyéb proaktív biztonsági intézkedések. Bár soha nem akadályozhatja meg teljesen a webhelyének feltörését, minden bizonnyal vannak olyan biztonsági szolgáltatások, amelyek a lehető legnagyobb mértékben megvédik Önt..

Több webhely-platform
Mivel a hagyományos webtárhely-terv egyik előnye a tartalom feletti jobb irányítás, ellenőrizze, hogy az internetes házigazda több webhely-platformot tartalmaz-e az Ön számára. Természetesen azt javaslom, hogy a hostolási terv tartalmazza a fő tartalomkezelő rendszereket, mint például a WordPress, a Joomla és a Drupal. De azt is javaslom, hogy vegyen igénybe egy cPanel tárhely-csomagot, amely számos más webalkalmazást tartalmaz, amelyet használhat. Ilyen módon nem vagy bekapcsolva egyetlen rendszerbe.

Webtárhely-ajánlások fotósok számára

Oké, nézzük meg a webhely-ajánlásokat, amelyeket a fotósoknak nyújtottunk. Noha sok jó lehetőség létezik, három webhelyet választottam ki, amelyeket nemcsak a legjobbat gondolok a fotózási oldalakon, hanem azt is, hogy személyesen évek óta használom.

GreenGeeks

greengeeks-web-hosting-for-fotósok

GreenGeeks Jellemzők:

 • PowerCacher technológia
 • 5 adatközpont választható
 • Gyorsan reagáló ügyfélszolgálat
 • Korlátlan lemezterület és sávszélesség
 • Ingyenes titkosítva helyettesítő karakter SSL
 • Ingyenes Cloudflare CDN
 • Éjszakai adatmentések
 • 300% megújuló energia biztosítja
 • Hostfiók elszigetelése
 • Proaktív szerver figyelés
 • Valós idejű biztonsági szkennelés
 • Továbbfejlesztett SPAM-védelem
 • Ingyenes domain név

Noha a GreenGeeks ismertté válhat a leginkább környezetbarát webtárhely-szolgáltatóként, ám sokféle típusú weboldalra – ideértve a fotós webhelyeket is – ajánlásomat adom..

A GreenGeeks az egyik legnépszerűbb webtárhely-platform, amelyet a sebesség és a proaktív biztonság érdekében optimalizáltak. PowerCacher technológiájuk, valamint az optimalizált LiteSpeed ​​és MariaDB szerverek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak – különösen olyan tartalomkezelő rendszerekhez, mint a WordPress. Más webtárhelytől eltérően, a GreenGeeks használatával ingyenes helyettesítő SSL-t kapsz. És az Ecosite Premium tervükkel ingyenes GobalSign Premium Wildcard SSL-t kap a további védelem érdekében. A GreenGeeks biztonság proaktív szervermegfigyeléssel és valós idejű biztonsági szkenneléssel is kiváló.

És amikor az ügyfélszolgálatról van szó, a GreenGeeks gyors válaszidőt és szükség esetén hasznos segítséget nyújt.

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a GreenGeeksről

Bluehost

Bluehost

A Bluehost jellemzői:

 • A WordPress automatikus telepítése
 • Felhasználóbarát irányított WordPress-webhely létrehozása
 • Testreszabott WordPress műszerfal felület
 • Performance Caching
 • Automatikus WordPress beépülő modul és témafrissítések
 • Weboldal-megfigyelés tartalmazza
 • Rugalmas ügyfélszolgálat telefonon, e-mailben és élő csevegőn keresztül
 • Gyors webszolgáltatás
 • Ingyenes SSL titkosítás
 • Ingyenes SiteLock CDN

A WordPress tárhelyénél a Bluehostot nem csak a WordPress.org ajánlja, ők is az egyik legfontosabb válogatásom – különösen az új WordPress webhelytulajdonosok számára. A Bluehost további útmutatást nyújt az első WordPress webhely létrehozásakor. K kifejlesztettek egy nagyszerű, könnyen használható, testreszabott WordPress irányítópultot, amely lehetővé teszi az összes fontos funkció gyors megkeresését és elérését, amikor a webhelyén dolgozik..

A Bluehost jelentős javításokat is végzett a webtárhely szolgáltatásainak szolgáltatásai, teljesítménye és támogatása terén. Teszteléseim során a weboldal sebessége és teljesítménye jelentősen jobb, mint az előző években. Sőt, az ügyfélszolgálati válaszidő is jelentősen javult. Az élő csevegés támogatása nekem szinte mindig azonnali volt.

Ha inkább más, a WordPress-től eltérő webalkalmazást szeretne használni, akkor a Bluehost biztosítja az egyik legjobban testreszabott cPanel-interfészt is, amelyet láttam.

Kattintson ide a Bluehost további információkért

Az InMotion Hosting kezeli a WordPress alkalmazást

InMotion által kezelt WordPress tárhely

 • Max Speed ​​Zone technológia
 • A WordPress vagy a Joomla előtelepítése
 • Tartalmazza a BoldGrid Site Builder szoftvert
 • Rugalmas ügyfélszolgálat
 • 90 napos pénz-visszafizetési garancia

Az InMotion Hosting ügyfele vagyok már több mint 10 éve. Business Power és Pro tervük korlátlan tárhelyet és sávszélességet, valamint több szerver erőforrást tartalmaz. Az InMotion segítségével megkapja a Max Speed ​​Zone technológiát, amely jelentősen megnöveli a weboldal sebességét, ha tartózkodási helyed a sebességzóna területén van.

Annak érdekében azonban, hogy a fotósok jobban élvezhessék a WordPress alkalmazást, az InMotion által kezelt WordPress tárhely-terveket ajánlom. Nagyobb sebesség érhető el a fejlett szerver gyorsítótárazás, a kezelt frissítések és a biztonság révén.

Az InMotion különösen alkalmas a WordPress webhelyekre, és akár meg is kérheti őket a WordPress előzetes telepítésére az Ön számára, amikor megrendelést tesz. És a WordPress felhasználók számára az InMotion Hosting tervével a BoldGrid weboldal készítőjét is megkaphatja. A BoldGrid leegyszerűsíti és felgyorsítja a weboldal létrehozásának folyamatát, miközben továbbra is a WordPress népszerű funkcióit nyújtja Önnek. Mivel az InMotion Hosting hivatalos BoldGrid gazdagép (valójában nélkülözhetetlenek voltak a termék fejlesztésében), akkor a legjobb támogatást kapja ennek a weboldal-készítőnek. A BoldGrid-ről további információt a weboldal-készítők következő szakaszában talál.

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni az InMotion tárhelyről

Weboldal-készítő ajánlások fotósok számára

Ha úgy döntött, hogy inkább a webhely-készítőt használja a fényképezési webhelyéhez, itt találja a legjobb ajánlott lehetőségeket.

BoldGrid

boldgrid-for-fotósok

A BoldGrid jellemzői drag and drop interfész
Korlátlan oldalak
WooCommerce kompatibilis
Integrált formai funkcionalitás
Speciális blogkészítés és postázás
Beépített átmeneti / homokozó oldalak
Prémium SEO bővítmény
Prémium biztonsági mentési bővítmény
Speciális képszerkesztés

 • A WordPress webhelyek egyszerű és gyors létrehozása
 • Fotózás alapú témák
 • Jobb irányítás és tulajdonjog, mint más weboldal-építőkkel
 • WordPress funkcionalitás
 • Bármely WordPress webgazdaval használható

A BoldGrid nem az átlagos webhely-készítő. Mint fentebb leírtuk, ez egy WordPress alapú webhely-készítő, amely lehetővé teszi a professzionális megjelenésű webhelyek egyszerű létrehozását. A BoldGridben elérhető számos webes téma között számos fényképészeti alapú sablon található. A BoldGrid használatának nagy előnye, hogy biztosítja a weboldal-készítő, például a Wix vagy a SquareSpace előnyeit, ugyanakkor a WordPress erejét, valamint a webhely jobb irányítását és tulajdonjogát biztosítja..

Mivel a BoldGrid valójában a WordPress pluginok halmaza, bármilyen webtárhelyen használható, amely támogatja a WordPress alkalmazást. A lehető legkedvezőbb élmény érdekében azt javaslom, hogy válasszon egy hivatalos BoldGrid hostot, például az InMotion Hosting.

Kattintson ide, ha további információt szeretne a BoldGrid-ről

SmugMug

SmugMug

SmugMug szolgáltatások Saját testreszabható webhely
Korlátlan kép- és videófeltöltés
Érzékeny kialakítás – alkalmazkodik a mobiltelefonokhoz, táblagépekhez és monitorokhoz
Ingyenes mobilalkalmazás szerkesztéshez, archiváláshoz és megosztáshoz útközben
Teljesen házigazda, korlátlan forgalom
Képek és videók beágyazása más webhelyekre
Fotók hozzáadása és a teljes könyvtár szinkronizálása a Lightroomból
Részletes statisztikák és elemzések megtekintése
Használjon robusztus SEO eszközöket, beleértve a metacímkéket és az XML webhelytérképeket
24 órás valós emberi támogatás
Hangoljon be és tanuljon video oktatóprogramokkal
Hozza ki a legtöbbet fiókjából a részletes súgónk segítségével
Vegyen részt élő, online SmugMug képzési eseményeken
Hozzon létre egy teljesen személyes honlapot
A webhely egyszerű testreszabása
Tegye fel logóját vagy márkanévét webhelyére
21+ modern, előre elkészített tervezősablon
Készítsen egyedi témákat saját betűtípus- és színkombinációival
Használja saját domainjét
Opcionális testreszabás HTML és CSS segítségével
Könnyű rendezése a fényképek és a weboldal számára
Minden képet az Amazon Web Services támogatott
A felhőalapú tárolás bármikor, bárhonnan lehetővé teszi a hozzáférést
A szerzői jogok mindig a tiéd
Töltse le bármikor az eredeti fényképeket és a galériát
Jelszóval védett mappák, galériák, oldalak vagy a teljes webhely
Csak a mappák, galériák és oldalak láthatóságát korlátozhatja csak azok számára, akikkel megosztottad egy linket
Tegyen bármilyen mappát, galériát vagy oldalt teljesen privátvá
Adjon hozzá egyedi vízjeleket a képek védelme érdekében
Készítsen intelligens galériákat az automatikus gyűjteményekhez
Ossza meg a Facebook, a Twitter, a Google + és más oldalakon keresztül
Ingyenes mobilalkalmazás szerkesztéshez, archiváláshoz és megosztáshoz útközben
Rendeljen nyomatokat és termékeket egy professzionális nyomdalaboratóriumból közvetlenül a webhelyéről
Teljesen házigazda bevásárlókosár és pénztár
Hitelkártya-feldolgozás és ügyfélszolgálat tartalmazza
Vásároljon fotókat, kereteket stb., Több gyártótól
Bárhová szállíthatsz
Végezzen megrendeléseket a legjobb laboratóriumokkal: Bay Photo, WHCC, EZPrints és Loxley (Egyesült Királyság)
Hozzon létre egyedi árazást, és nyereséggel értékesítsen 1000+ nyomat és termék közül
Globális valuták elfogadása megrendeléseknél (USD, CAD, GBP, EUR, AUD, JPY, CHF, NZD, SEK, HKD)
Digitális kép- és videóletöltések eladása
A késleltetés engedélyezése és a végleges szerkesztések hozzáadása a szállítás előtt
SEO-optimalizált webhely
Betekintést nyerhet a néző viselkedésébe a beépített statisztikák és elemzések segítségével

 • Fotóspecifikus webhely-platform
 • Futtassa fényképező üzleti vállalkozását online
 • Engedélyezze az ügyfeleknek a képek online megtekintését
 • Korlátlan Fotótárolás
 • Korlátozza vagy adja meg a hozzáférést a fényképekhez, ahogy kívánja
 • Csatlakozzon az Adobe Lightroomhoz a munkafolyamat javításához
 • Rendeljen nyomtatásokat online a Photo Labs-ból

Kétségkívül a fotósok számára a végső webtárhely / weboldal a SmugMug cégtől származik. A SmugMug kifejezetten minden szintű fotós számára készült, és mindenféle fényképezési webhelyhez terveket kínálnak. Vannak olyan megoldások azok számára, akik csak a munkádat mutatják be, és biztonságos tárolóhelyet szeretnének nyújtani a képekhez, valamint olyan professzionális fotósok számára készült weboldalak, akik online üzleti tevékenységet akarnak folytatni..

A SmugMug rendelkezik a legszebb fotós webhelysablonokkal. Fotóit a rendelkezésre álló legbiztonságosabb felhőtárolón tárolhatja. És ami nagyszerű a SmugMug kapcsán, az a tény, hogy csak azoknak engedélyezheti a hozzáférést a fotóihoz, amelyekről úgy dönt, hogy engedélyezhetik azok megtekintését. A további biztonsághoz vízjelek és jelszóvédelem is használható.

De a fotózás üzleti oldala az, ami valóban elválasztja a SmugMug-ot a versenytől. A SmugMug magában foglalja az összes olyan funkciót, amelyre Önnek szüksége van egy fényképészeti vállalkozás működtetéséhez. A SmugMug segítségével testreszabott árlistákat vehet fel ügyfelei számára. Engedélyezheti, hogy ügyfelei kiválaszthassák és letölthessék fotóikat online. És fényképeit és digitális letöltését eladhatja bevásárlókosáron és pénztáron keresztül.

A SmugMug szintén segít a munkafolyamat rendszerében. Fotók feltöltéséhez és rendezéséhez plugin segítségével csatlakozhat az Adobe Lightroomhoz. És ha olyan fotólaborokat használ, mint például a whcc vagy a BayPhoto.com, akkor azokhoz a SmugMug segítségével férhet hozzá.

Kattintson ide, ha további információt szeretne kapni a SmugMug-ról és ingyenes 14 napos próbaverzióért

Webtárhely fotósoknak Ajánlások

Web HostPriceSolution
a2-hostingA2 tárhely2,99 USD mo. – 14,99 USD mo.Webtárhely
BluehostBluehost2,95 USD mo.Webtárhely
InMotion tárhelyInMotion tárhely6,99 USD mo. – 19,99 USD mo.Webtárhely
boldgridBoldGrid3,99 USD mo. – 13,99 USD mo.WordPress Site Builder
SmugMugSmugMug12,50 USD mo. – 25,00 USD mo.Különleges fényképészeti platform
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map