A legjobb webtárhely tanácsadók számára

legjobb web-hosting-for-tanácsadás


Noha a professzionális tanácsadók számára sokféle terület létezik, függetlenül attól, hogy az üzleti területre szakosodott Ön, weboldala kulcsfontosságú a képesítés és képességek előmozdítása szempontjából. A professzionális és hatékony webhely nagyszerű első benyomást kelthet azok számára, akik segítséget keresnek. Vessen egy pillantást arra, hogyan lehet sikeres weboldalt felépíteni tanácsadó vállalkozása számára, mit kell figyelembe vennie a webtárhely kiválasztásakor, és mely webtárhelyeket ajánljuk tanácsadóknak.

Tanácsadó webhely felépítése

  • professzionalizmus
  • Megbízhatóság

A tanácsadók számára az Ön webhelyének valóban professzionális és bizalmi érzést kell közvetítenie potenciális ügyfelei számára. Aggódnia kell mind a webhely előlapja, mind a háttere miatt. Ez azt jelenti, hogy a tervezés szempontjából tiszta, könnyen navigálható, üzleti megjelenésű webhelyet akar. És azt is meg kell győződnie arról, hogy az Ön által választott platform és tárhely felkészül-e a sebességre.

Bár biztosan azt akarja, hogy elérhetőségi adatai jól láthatóan megjelenjenek és elérhetők legyenek a webhelyén, ne felejtsd el az e-mail marketingt. Az e-mail továbbra is sok ember számára a leghatékonyabb marketing eszköz, ezért győződjön meg arról, hogy az Ön által választott webhelyplatformot képes integrálni az e-mail listát célzó marketing eszközt a webhelyével..

Web hosting szempontok

A tanácsadás az egyik olyan terület, ahol valóban nem akarja megcáfolni a webtárhelyet. Valóban szüksége van egy jól teljesítő webhelyre, amely gyorsan betöltődik és nagyon elérhető. Tervezési szempontból van néhány nagyszerű, professzionális megjelenésű sablon a weboldal készítőitől, például a Wix és a SquareSpace. Ha azonban úgy dönt, hogy ezt az utat választja, akkor ügyeljen arra, hogy megvásárolja a prémium terveket, amelyek több forrást biztosítanak a jobb teljesítmény érdekében.

Ha inkább nagyobb irányítást és rugalmasságot szeretne, választhat egy WordPress tárhely szolgáltatót. Tanácsadóknak ajánlom egy menedzselt hostolási tervet. Prémium menedzsment WordPress-gazdagépen jobb források lesznek, amelyeket kifejezetten a WordPress-hez konfigurálnak, így jobb teljesítményt eredményeznek. A felügyelt tárhely-tervvel együtt a karbantartási feladatok, például a frissítések, az adatok biztonsági mentése és a biztonsági megfigyelés is szerepelnek, így több időt fordíthat tanácsadói üzletére..

Ha több webhelyre van szüksége a tanácsadó vállalkozása számára, akkor nézd meg a több domain webes tárhelyre vonatkozó ajánlásaimat.

Webtárhely-ajánlások

Ez határozottan az egyik olyan terület / vállalkozás, ahol az online brosúra típusú webhely nagyon hatékony lehet. Ezért a weboldalkészítő lehetőségek, mint például a Wix és a BoldGrid, sok tanácsadó számára a legjobb választás.

Wix

A Wix rendelkezik néhány nagyon lenyűgöző webhelysablonnal a tanácsadók számára. Úgy tervezték, hogy bemutatják szolgáltatásait és ügyfeleit. Megadhatja a kapcsolatfelvételi űrlapokat és a tartózkodási helyét is. Azt is javasoljuk, hogy vegye igénybe az egyik prémium tervüket a jobb erőforrások érdekében, és távolítsa el a Wix hirdetéseket.

Íme néhány tanácsadó webhely a Wix-ben.
wix tanácsadás-honlapok

Kattintson ide, ha további Wix Consulting sablonokat szeretne látni

BoldGrid – WordPress

A BoldGrid megkönnyíti a Wix-hez hasonló webhelyek létrehozását, mégis a WordPressre épül, így megkapja az interneten a legnépszerűbb webhely-platform funkcionalitását. Ha úgy érzi, hogy nagyobb rugalmasságra és ellenőrzésre van szüksége a tanácsadó webhelyén, akkor a WordPress remek megoldás. A BoldGrid segítségével felgyorsíthatja a webhely készítésének folyamatát, és mégis professzionális megjelenésű WordPress webhelyet kaphat.

Itt található néhány példa a tanácsadóknak szánt BoldGrid webhelyekre.
boldgrid tanácsadás-honlapok

A BoldGrid számos hivatalos BoldGrid-házigazdától beszerezhető. Mi inkább az InMotion Hosting szolgáltatást részesítjük előnyben, mivel szorosan részt vettek a BoldGrid létrehozásának és elindításának szakaszában. Ezenkívül az egyik legjobb web hosting cég, amelyet használunk.

Kattintson ide, ha további részleteket szeretne kapni a BoldGrid és az InMotion tárhelyről

WP Engine – kezelt WordPress

WP motor
A legjobb prémiumgazgatású WordPress-tárhely érdekében a WP Engine-t ajánljuk. Noha a WP Engine sokkal többet fizet, mint a többi webgazda, kizárólag a WordPress-re koncentrálnak. Saját szabadalmaztatott technológiájuk és a WordPress szakértői támogatása a legjobb, amit egy prémium kezelt internetes házigazda által tapasztaltunk. Tanácsadók számára a WP Engine valóban hozzájárulhat a termelékenység növeléséhez, ha elvégzi a WordPress karbantartási feladatait.

Kattintson ide a WP Engine részletekért

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map