Legjobb Blogger tárhely 2020

legjobb blogger-hosting


Ha webhelyének tárolására van szüksége a blogjához, olvasson tovább, hogy megtudja, melyik internetes fogadót kell választania. Annak ellenére, hogy néhányan mit gondolnak, a blogolás továbbra is rendkívül népszerű eszköz az információk és ötletek megosztására. Ebben a cikkben áttekintjük a Legjobb Blogger tárhely 2020-ra.

Noha számos blogplatform érhető el, a WordPress messze a legnépszerűbb. Tehát ebben a blogger-tárhelyről szóló cikkben elsősorban a WordPress funkcióira és előnyeire fogok összpontosítani. Először nézzük meg, mit javasol a WordPress.org a követelmények és a tárhely vonatkozásában. Ezután megadom neked a top 3 ajánlását a blogger tárolásához. Mivel személyes tapasztalataim vannak az összes webtárhely-szolgáltatóval kapcsolatban, amelyeket itt megnézünk, első kézből elmondhatom, hogy mi az a jó és mi nem az egyes gazdagépeken.

Ha kifejezetten kezelt WordPress-tárhely-megoldást keres, itt olvashatja frissített útmutatónkat.

Mit ajánl a WordPress??

A WordPress.org három fő ajánlást sorol fel a tárolásra:

Megfelelő PHP verzió
Például ebben az időben felsorolják a PHP 7.3 vagy újabb verzióját. A PHP által használt verzió hatalmas különbségeket okozhat webhelye teljesítményében. Például a PHP 7-re történő frissítés jelentős növekedést jelent a korábbi verziókhoz képest. Mivel a PHP fontos a WordPress szempontjából, mindig egy olyan webhelyet keresek, amely a PHP legfrissebb verzióit biztosítja a tárhely-tervekkel.

Helyes MySQL vagy MariaDB verzió
Például ebben az időben felsorolják a MySQL 5.6 vagy újabb és a MariaDB 10.0 vagy újabb rendszereket. A PHP-hez hasonlóan egy jó internetes hostnak törekednie kell az adatbázis-szoftver legfrissebb támogatott verziójának biztosítására.

HTTPS támogatás
Mivel a webhelyek biztonsága ilyen aggodalomra ad okot, és mivel manapság a Google és a webböngészők kiemelt figyelmet fordítanak a https-re, az SSL bevezetése mindenki számára – még a WordPress webhelyeket is beleértve – még kritikusabb. Bár az összes ismeretes internetes házigazda támogathatja a https-et, valójában azt szeretné megkeresni, mint egy ingyenes web-tárhely-tervet, amely ingyenes SSL-tanúsítványokat tartalmaz. Egyre több webtárhely kínál ingyenes Let’s Encrypt SSL tanúsítványokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a https-t külön költség nélkül használhassuk..

Legfontosabb tárhelyi szolgáltatások a Bloggerek számára

A WordPress.org fenti javaslatainak és a bloggazdáknak szóló saját ajánlásaim kombinálásával íme itt a legfontosabb funkciók, amelyeket érdemes választania a webtárhely kiválasztásakor.

 • A WordPress előtelepítése vagy egy kattintással történő telepítése
 • A PHP és a MySQL legfrissebb verziójának támogatása
 • Optimalizált webhelysebesség és biztonság
 • Fejlett gyorsítótárazási technológia
 • Tartalomszolgáltatási hálózat (CDN)
 • Ingyenes SSL tanúsítványok
 • Automatizált adatmentések
 • Automatikus frissítések
 • Rugalmas ügyfélszolgálat

Tehát mi a legjobb Blogger tárhely?

A jelenleg elérhető sok WordPress-tárhely-lehetőség miatt ebben a cikkben a WordPress.org által javasolt három web hosting szolgáltatót ismertetjük. Ezután emellett bemutatom a három kedvenc blogger-tárolási lehetőséget.

A hat ajánlott web hosting cég közül minden bizonnyal meg kell találnia a megfelelő blogírói tárhely-megoldást.

WordPress.org ajánlások

A WordPress.org mindössze három web hosting javaslatot sorol fel a WordPress számára. Hajtsuk át a három választásukat, majd megadom neked a 3 legfontosabb választási lehetőséget a WordPress blogger tárhelyéhez.

SiteGround

szerkesztők pick-blogger-hosting
Siteground-blogger-hosting
A SiteGround továbbra is meghökkent engem számos olyan prémium hosting funkcióval, amelyekért általában sokkal többet kell fizetniük. Valójában a SiteGround használatával alapvetően megkap egy menedzselt hostolási tervet a megosztott tárhely árain.

A SiteGround magában foglalja az automatikus napi mentéseket, amelyeket 30 napig őriz meg, amelyekből könnyen visszaállíthatja webhelyét. SuperCacher technológiájuk valóban elősegíti a webhely betöltési idejének csökkentését, így a webhelyek gyorsabban futnak. Az ingyenes Let’s Encrypt SSL is benne van.

Amit igazán szeretek a SiteGround kapcsán, az az, hogy folyamatosan fejlődik új innovatív és szabadalmaztatott technológiákkal. Például az utóbbi időben frissítették a teljes megosztott tárhely platformját, továbbfejlesztették szerver-visszaállítási eljárásaikat, és korszerűsítették automatizált frissítési rendszerüket. Valójában mostantól automatikusan frissítheti a WordPress pluginjait is a WordPress alapja mellett.

Siteground-wordpress-hostingAjánlom a GrowBig Hosting tervet.

70% -ot engedhet meg itt a SiteGround tárhelyről

Bluehost

Bluehost
A Bluehost határozottan az egyik legismertebb web hosting cég, és sok éven át hangsúlyozták a WordPress tárhely szolgáltatásaikat. Mostantól a Endurance International Group (EIG) tagjai, amely számos más web hosting szolgáltatót is magában foglal, beleértve a HostGator, az iPage, a Fat Cow stb..

A Bluehost megszavazza az újszülöttek legjobb WordPress tárhelymegoldását. Sok fejlesztést fejlesztettek ki a WordPress kezdők számára, ideértve az online webhely-készítés segített útmutatóját és a testreszabott WordPress és cPanel irányítópultokat is..

DreamHost

DreamPress
Mint a Bluehost, a DreamHost egy másik hosting cég, amely sok erőfeszítését a WordPress tárhelyére összpontosította. Noha ezek minden bizonnyal hiteles WordPress-házigazda, vannak néhány terület, ahol szeretnék némi javulást látni. Először is, a Bluehost-nal ellentétben, soha nem tetszett nekik a kezelőpanel felülete – nehéz megtalálni a funkciókat, és véleményem szerint nem túl felhasználóbarát. Másodszor, az ügyfélszolgálat válaszideje, különösen az élő csevegésnél, lassú. A múltban néhány kisebb teljesítménybeli problémát is tapasztaltam.

WebHostingCat.com ajánlások

Noha a WordPress.org mindhárom fogadási ajánlata bizonyosan hiteles, a WordPress Blogger Hosting legfontosabb döntései kissé eltérnek a saját tapasztalataim alapján. Íme a legfontosabb három ajánlásom.

GreenGeeks

szerkesztők pick-blogger-hosting
GreenGeeks
A GreenGeeks a legjobb WordPress blogger-tárhely. Tárhely-terveik értéke prémium szolgáltatásokkal teli webhelyek számára. És ne feledje, amikor egy olyan zöld internetes hostot választ, mint például a GreenGeeks, valójában hozzájárul a környezetünk megmentéséhez, miközben a blogjait elkészíti.

A legtöbb blogger számára a GreenGeeks Ecosite Starter tárhely-terve több mint elegendő – korlátlan lemezterületet és sávszélességet biztosít több webhely üzemeltetésének képességével – mindez csak 2,95 dollár költséggel jár. Különösen a GreenGeeks Ecosite Premium tervet ajánlom. Ez a terv, amelyet használok, és magában foglalja a PowerCacher technológiát, valamint további számítási erőforrásokat, hogy webhelyei gyorsabban működjenek.

Nem számít, melyik hostolási tervet választja a GreenGeeks közül, ingyenes domént, ingyenes Let’s Encrypt Wildcard SSL-t, Cloudflare CDN-t, proaktív szervermegfigyelést és éjszakai adatmentéseket fog kapni..

Miközben a többi vendéglátó társaság ügyfélszolgálata csökkent, a GreenGeeks továbbra is kiemelkedő támogatást nyújt telefonon, e-mailben és élő csevegésen keresztül. Más webgazdaktól eltérően az élő csevegés támogatási reakcióideje nagyon lenyűgöző.

GreenGeeks tárhely-tervekAjánlom az Ecosite Premium tervet.

Takarítson meg 70% -ot a GreenGeeks tárhelyén

Az InMotion Hosting kezeli a WordPress alkalmazást

Az InMotion Hosting kezeli a WordPress alkalmazást
Az InMotion Hosting mindig is az egyik legfontosabb webtárhely-választásom volt az üzleti webhelyek számára. Tíz éve vagyok az InMotion ügyfele, és továbbra is élvezem a tőlük kapott teljesítményt és támogatást. Ami a blogolást illeti, határozottan támogatom a Menedzselt WordPress tárhely-terveket.

Van egy InMotion üzleti tárhelyi terv és egy InMotion kezelt WordPress terv. A kettő közül el kell mondanom, hogy a weboldal sebessége és teljesítménye, amelyet a Menedzselt hostolási tervvel kapok, meghaladja a hatalmat. Az InMotion által kezelt WordPress használatával automatikus frissítéseket, adatmentéseket és a BoldGrid WordPress webhely készítőjéhez való hozzáférést is kap a webhely egyszerűbb létrehozása érdekében.

WP motor

WP motor
A WP Engine már évek óta választotta a prémium menedzsment WordPress tárhelyet. Ha a WordPress-t választotta Ön blogplatformként, és a menedzselt tárhely-terv kiegészítő segítségére van szüksége, véleményem szerint nem tehetünk jobbat. A WP Engine kizárólag és teljes mértékben a WordPress tárhelyére összpontosít.

A WP Engine nagyszerű a WordPress bloggerek számára, akiknek esetleg további segítségre van szükségük webhelyük karbantartási területén. Támogató személyzetük valóban WordPress szakértő. Más kezelt internetes házigazdáktól eltérően, megteszik a további lépéseket annak érdekében, hogy minden kérdése vagy kérdése azonnal megoldódjon..

A legjobb Blogger tárhelyi szolgáltatások

GreenGeeksSiteGroundInMotionWP EngineBluehostDreamHost
Egyszerű WP telepítésFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
A legfrissebb PHP támogatásFeature StarFeature StarFeature Star
Optimalizált gyorsítótárFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
Proaktív biztonságFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
SSLFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
CDNFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
Automatikus frissítésekFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
Automatikus biztonsági mentésekFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
Érzékeny támogatásFeature StarFeature StarFeature StarFeature StarFeature Star
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map