Legjobb webtárhely a szerzők számára

Legjobb webtárhely a szerzők számára


Ha Ön könyvszerző (szemben az egyéb típusú kiadványok szerzőivel), és webes tárhelyet keres, akkor vegyen figyelembe néhány további tényezőt. Noha a weboldal más típusú művészek számára szintén megfelelő lehet, bátorítom, hogy vegye figyelembe a következő elemeket. Számos barátom van szerzők, és velük összhangban képesek voltam meghatározni néhány fő funkciót, amelyet keresnek. Az elsődleges cél egy olyan webhely kiválasztása, amely időt takarít meg és lehetővé teszi számukra, hogy jobban összpontosítsanak az írásukra, szerkesztésre és korrektúrára, ahelyett, hogy webhelyüket online elérhetővé tennék..

Web HostPriceFeatures
A2 tárhely2,99 USD mo. – 14,99 USD mo.Optimalizált oldalsebesség
Bluehost2,95 USD mo. – 5,95 USD mo.WordPress tárhely kezdőknek
GoDaddy GoCentral5,99 USD mo. – 19,99 USD mo.Weboldal-készítő
Mozgásban3,99 USD mo. – 13,99 USD mo.Max Speed ​​Zone technológia
SiteGround3,95 USD mo. – 14,95 USD mo.Menedzselt WordPress tárhely
Állandó kapcsolatIngyenes próbaverzióWeboldal & értékesítés
GetResponseIngyenes próbaverzióWeboldal & értékesítés

Íme néhány a szerzőkre vonatkozó weboldalra vonatkozó követelmény:

 • Olcsó megoldás
 • Könnyen összeszerelhető és karbantartható
 • Blogging jármű a forgalom növelésére a weboldalra
 • Promóciós és marketing lehetőségek
 • Kommunikációs csatornák más szerzőkkel
 • E-mail hírlevél regisztráció

Például, ha olyan szerző vagy, aki jelenleg nem rendelkezik bloggal, de azt akarja, hogy saját webhelye reklámozza könyveit, akkor valószínűleg a legjobban megkönnyíti az egyik gyors indítású web hosting lehetőséget, amely minimálisra képes létrehozni a webhelyet erőfeszítés tőled. Vagy mondjuk, hogy jelenleg van egy blogod a WordPress.com webhelyen, de most már szeretne saját domain nevével rendelkező blogot készíteni egy WordPress.org önálló webhellyel, akkor a legjobb megoldás az, ha olyan minőségi WordPress-tárhely-tervet keres, amely lehetővé teszi a könnyebb átalakítás a WordPress.com-ról WordPress.org-ra.

Mivel nagyon sok webtárhely-lehetőség áll rendelkezésre, ajánlásaimat külön kategóriákra osztottam, amelyek a legjobban megfelelnek a fenti követelményeknek. Ne feledje, hogy némi átfedés mutatkozik a fenti szolgáltatásokat magában foglaló tárhely-tervek esetében. És minden kategóriához többféle lehetőség van.

Gyors és egyszerű webhelyek weboldalkészítőkkel:

Hajrá apu

Ha arra törekszik, hogy a webhelyek felállításának leggyorsabb és legegyszerűbb módja a könyvek promóciója legyen, a jó hír az, hogy manapság a webhely készítőjét választhatja ahelyett, hogy a hagyományos teljes webtárhely-tervvel foglalkozna. Most van néhány kompromisszum, ezért érdemes elvégeznie a fogadási tervet. De ha egy gyors és egyszerű webhely a cél, itt van két kedvenc weboldal-készítő.

A GoDaddy GoCentral webhely-készítője a Wix alternatívája, amely nagyszerű az alapvető webhelyek létrehozásához. Valójában egy kicsit könnyebbnek találom a GoCentrallal való munkát, mint a Wixnél.

Míg a weboldal készítői, mint például a GoDaddy, felgyorsíthatják és egyszerűsíthetik webhelyének létrehozásának folyamatát, valószínűleg egy komplett marketingplatformot keres a könyvek reklámozásához és értékesítéséhez. Ebben az esetben olvassa el az alábbi fejezetet a teljes marketing megoldásokról.

WordPress.org webhely tárolására:

SiteGround Bluehost

A WordPress messze a legjobb elérhető blogplatform. Akár új blogot szeretne indítani, akár konvertálni szeretne egy WordPress.com blogot, van néhány kiváló választás a tároláshoz. Sok szerző már rendelkezik bloggal a Bloggerrel vagy más ingyenes blogolással. Ha jelenleg a WordPress.com webhelyet használja, akkor a logikus frissítés az, hogy megszerezte a saját domainjét, és a WordPress.org szoftver felhasználásával külön weboldalt hozhat létre Önnek. Ezekben az esetekben a legjobb megoldás egy olyan webhely, ahol a WordPress tárhelyre szakosodott. Nagyon sok választási lehetőség van itt, kezdve a web hosting cégeket kezdve, amelyek egyszerűen hozzáférést biztosítanak a WordPress szoftverhez és kiváló ügyfélszolgálatot nyújtanak, egészen a kezelt WordPress tárhely tervekig, amelyek a karbantartási feladatok nagy részét elvégzik, miközben a WordPress szakértőket támogatják..

A WordPress webhelytárolásához a SiteGround és a Bluehost két kedvencem – és mindkettőt a WordPress.org is ajánlja..

Noha a SiteGround valószínűleg jobb választás a tapasztalt WordPress felhasználók számára, a Bluehost kissé jobban megfelel a WordPress kezdőknek. Mind a Bluehost, mind a SiteGround irányított funkciókat kínál a WordPress webhely létrehozásához. A testreszabott WordPress irányítópult, amelyet a Bluehost segítségével kap, több funkcióhoz is hozzáférést biztosít, és egy kicsit intuitívabb használatához..

Mint a SiteGround, a Bluehost kiváló webhely-teljesítményt és nagyon reagáló ügyfél-támogatást is nyújt. Noha a Bluehost nem tartalmazza a SiteGround használatával kapott speciális funkciók egy részét, ez olcsóbb.

A gyorsabb letöltésekhez:

InMotion tárhely A2 tárhely

Jelenleg sok szerző eladja könyveit az amazonon keresztül – néha akár ingyenes letöltési promóciókat is kínál. Saját webhelyével minden bizonnyal hivatkozhat termékeire az Amazon-on. Ha Ön is szeretne letöltést készíteni mintáról, vagy más multimédiás fájlokat szeretne használni, akkor a letöltési sebesség még fontosabbá válik.

Gyakran nehéz mindenki számára megmérni a webtárhely sebességét. De a helynek jelentős szerepet játszik a letöltési sebesség. Ideális esetben azt akarja, hogy szervere a lehető legközelebb álljon ahhoz, aki letölt az anyagot az Ön webhelyéről. A tartalomszolgáltató hálózatok nagy szerepet játszanak a letöltési idő csökkentésében – azonban a CDN-t tartalmazó webtárhely-terv megvásárlása általában sokkal költségesebb. Alternatív megoldásként több adatközponttal rendelkező webhelyet is kereshet.

Az InMotion Hosting alkalmazza a Max Speed ​​Zone technológiáját olyan adatközpontokkal, mind a nyugati, mind a keleti parton, amelyek jelentősen csökkenthetik a fájlok letöltési idejét. Évek óta használom az InMotion alkalmazást, és soha nem voltak semmilyen problémám a sebességgel. Az A2 tárhely egy másik kiváló választás, mivel a weboldal gyors tárolására és a WordPress-re szakosodtak. Támogatási tervük tartalmaz egy tartalomszállítási hálózatot, és optimalizált hosting környezetük felgyorsíthatja webhelyét azáltal, hogy csökkenti az oldal betöltési idejét.

Az InMotion és az A2 Hosting egyaránt több adatközpont-helyet kínál, amelyek közül választhat. Az A2 Hosting használatával valóban kipróbálhatja a feltöltési és letöltési sebességet, még mielőtt feliratkozna. Csak lépjen erre az oldalra, és válassza ki az adatközpontot, amelyet ki szeretne tesztelni. Kipróbálhatja a letöltést és a feltöltést. Kiváló módszer annak kiderítésére, melyik adatközpontot választja, ha nem biztos benne.

A teljes marketing megoldásért

Állandó kapcsolat GetResponse

Miután elkészítette weboldalát és működik, dönthet úgy, hogy további marketing eszközökre van szüksége a könyvértékesítés növeléséhez. Nos, örömmel veszi tudomásul, hogy egyre több olyan szoftverplatform létezik, amelyek nemcsak lehetővé teszik a weboldal gyors és egyszerű létrehozását, hanem mindent tartalmaz, amire szüksége van, hogy több könyvet hatékonyan reklámozzon és eladhasson..

Például a GetResponse és a Constant Contact segítségével nem csak webhelyeket tud létrehozni, hanem e-mail marketing és opt-in űrlapokat is kap az e-mail listák elkészítéséhez. A GetResponse segítségével céloldalakat és értékesítési csatornákat is létrehozhat a még jobb eladásösztönzés érdekében.

Több webhely esetén:

Ha véletlenül különféle témákról ír, érdemes külön webhelyeket létrehozni. Ha olyan webhelyet szeretne kezelni, amely egynél több webhelyet kezel, akkor olvassa el a legjobb webtárhely több domainhez című cikkemet.

Saját könyveitek a saját webhelyet érdemelik

Mivel sok munkát végzett a könyvek elkészítésével, ésszerű, hogy megérdemlik, hogy a saját webhelyén reklámozzák. Ha saját weboldala van, nagyobb expozíciót és professzionalitást eredményezhet neked és munkájának. És függetlenül attól, hogy milyen egyszerűnek vagy kifinomultnak kell lennie a webhelyén, rengeteg kiváló választás közül választhat minőségi webtárhely megvásárlására minden árszinten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map