Webhely-ajánlások 2019

webhosting-ajánlások 2019


2019-re a webtárhely-ügyfelek érdeklődésének három nagy területe a WordPress, az e-kereskedelem és a Webhely-készítők. Ha a Gutenberg mostantól teljes mértékben bevezeti a WordPress programot, még nagyobb izgalmat jelent az interneten legnépszerűbb platform. Eközben a fogyasztók továbbra is támogatják az online vásárlást, az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek iránti igény nagy. És mivel sok kezdő webhelytulajdonos egy gyorsabb és egyszerűbb módszert akar létrehozni a webhelyén, a weboldal-készítők továbbra is növelik a népszerűségét – eredményeként a legtöbb web hosting szolgáltató mostantól beilleszti őket a tárhely-terveivel.

Itt található a 2019-es webes tárhely-ajánlások listája:

Közös tárhely:

GreenGeeks
InMotion tárhely
SiteGround

greengeeks
A megosztott tárhely továbbra is a legjobb út a legtöbb új webhelytulajdonos számára. És a jó hír az, hogy itt 2019-ben nemcsak kiváló minőségű megosztott tárhely-terveket találhat, hanem a legtöbb webtárhely (különösen a magasra értékelt) nagy munkát végez annak érdekében, hogy elkülönítse a fiókokat a megosztott szerveren, hogy az Ön webtárhely-fiókja mások ellen védett.

WordPress tárhely:

Bluehost
SiteGround
A2 tárhely

Bluehost 2019
Mint fentebb említettem, a WordPress manapság sokkal népszerűbb, mint valaha. De bár manapság minden webtárhely kínál WordPress-tárhelyet, fontos, hogy keressen egy olyan tárhely-tervet, amely tartalmazza az optimalizált WordPress-tárhely-élményt. Például mindkettőt Bluehost és SiteGround javasolja a WordPress.org. A Bluehost tökéletes a WordPress kezdőknek, míg a SiteGround ideális a tapasztalt felhasználók számára, mivel számos fejlett, kezelt WordPress tárhely szolgáltatást tartalmaz. És amint már említettem, figyelembe vesszük A2 tárhely annyira kiemelkedő, hogy felhasználjuk őket WebHostingCat.com.

Menedzselt WordPress tárhely:

WP motor
Folyékony web
préselhetô

wp-motor 2019
Ha lépést kell tennie egy prémium menedzselt WordPress tárhelyszolgáltató felé, akkor is jó néhány jó választás. A kezelt WordPress tárhely segítségével szakértői WordPress támogatást és fejlett funkciókat keres, amelyek lehetővé teszik, hogy kevesebb időt töltsön a karbantartási feladatok elvégzése és a webhely tartalmának előállítása érdekében..

A kezelt WordPress tárhelyre vonatkozó ajánlásaink között, WP motor továbbra is a szabvány sokak számára, köztük minket. 2019-ben a WP Engine nem csak a WordPress szakértői szolgáltatásait és támogatását nyújtja, hanem a digitális élménytámogatási platformjuk is új szintre hozza a dolgokat. A WP Engine most ingyenes StudioPress témák a Genesis keretrendszerén alapulnak és a fogadási tervük.

Közben, Folyékony web továbbra is megkülönbözteti magát prémium hosting szolgáltatóként a missziókritikus webhelyek számára. Chris Lema és csapata kiemelkedő munkát végzett a Managed WordPress és a Managed WooCommerce tárhely-tervek nyilvánosságra hozatalával.

És ha nem ismeri préselhetô, valószínűleg sokkal többet fog hallani róluk 2019-ben. A Pressable az egyik új WordPress tárhely-szolgáltató, amely elkötelezett az ügyfelek számára a legjobb élmény biztosítása mellett..

e-kereskedelem tárolása:

InMotion tárhely
GreenGeeks
Folyékony web

inmotion-hosting-2019
Az online értékesítés népszerűsége tovább növekszik. Noha weboldal-készítő szolgáltatást, például Wix-et használhat online áruházához, ha inkább egy hagyományos tárhely szolgáltatót szeretne használni, ezek a legfontosabb ajánlásaink. Val vel InMotion tárhely és GreenGeeks, használhatja a cPanelben elérhető e-kereskedelmi platformot, valamint a WordPress WooCommerce szolgáltatást. Az InMotion ingyenes privát SSL-t is tartalmaz, míg a GreenGeeks a Let’s Encrypt helyettesítő SSL szolgáltatást nyújtja.

A tökéletes prémium WooCommerce tárhely élményért, A Liquid Web által kezelt WooCommerce tárhely a mi legfontosabb ajánlásaink.

VPS tárhely:

InMotion tárhely
A2 tárhely
Bluehost

inmotion-VPS-2019
Ha további erőforrásokra van szüksége webhelye számára, itt az ideje, hogy felkerüljen a VPS tárhelyre. A VPS tárhely segítségével sok különféle szerver előnye származhat kedvezőbb áron. És a felügyelt VPS-tárolás esetén nincs szüksége szakértelmre a virtuális szerver beállításához és karbantartásához. Menedzselt és nem kezelt VPS-tárhely esetén javasoljuk, hogy nézd meg InMotion tárhely, A2 tárhely, és Bluehost.

Dedikált szerverek:

Folyékony web
InMotion tárhely
A2 tárhely

folyadék-web-2019
A vállalati és a küldetés szempontjából kritikus webhelyek esetében a dedikált szerver általában a legjobb megoldás. A dedikált szerverek legjobb választéka és a kiemelkedő tárhely érdekében, Folyékony web a mi legfontosabb ajánlásaink. Ha még olcsóbb megoldásra van szüksége, azt javaslom, nézd meg InMotion tárhely és A2 tárhely.

Windows tárhely:

InterServer
Hajrá apu

Ha szüksége van vagy inkább a Windows tárhelyére, mint a Linuxra, ellenőrizze ezeket a webhelyeket. Ha gazdaságilag kedvezőbb megoldásra van szüksége, akkor választhat InterServer. És a sok hosting szolgáltatás közül, Hajrá apu számos Windows tárhely szolgáltatást is kínál.

Weboldal készítő:

Wix
Hajrá apu
BoldGrid

wix 2019
A weboldalkészítők manapság még népszerűbbek, mivel egyszerűen és gyorsan képesek létrehozni egy webhelyet. Az alapvető online brosúra-webhelyekhez kedvelik Wix. Bonyolultabb oldalak esetén javasoljuk, hogy nézzen meg GoDaddy GoCentral weboldal készítő. És ha inkább a WordPress-t részesíti előnyben, BoldGrid ismét a mi döntésünk a professzionális megjelenésű WordPress webhelyek felépítése.

Zöld Webtárhely:

GreenGeeks
InMotion tárhely
A2 tárhely

greengeeks 2019
Tudom, hogy a zöld web hosting sok ember számára fontos. A jó hír az, hogy vannak olyan kiváló tárhely-választási lehetőségek, amelyek nem csak zöldek, hanem egyszerűen kiválóak is. GreenGeeks az egyik legismertebb zöld gazda, amely 300% -ban megújuló energiával rendelkezik. Az InMotion és az A2 Hosting ugyanakkor kiválóan alkalmas zöld web hosting megoldásokra is. InMotion tárhely megnyitotta az első zöld adatközpontot Los Angelesben – évente 2000+ tonna csökkentik széndioxid-kibocsátásukat. És A2 tárhely 2007 óta működik együtt a Carbonfund.org-val a FutureServe zöld tárhelyen.

Költségvetési tárhely:

InterServer
FastComet
Hostinger

interserver 2019
És utoljára, de nem utolsósorban (az ár kivételével), vannak még remek költségvetési web hosting lehetőségek azok számára, akiknek nincs sok pénze költeni webhelyeik üzemeltetésére.. InterServer továbbra is remek költségvetési tárhely-megoldás. Minőségi cPanel-tárhelyet csak havi 5 dollárért kaphat. Az árzár garanciájukkal ugyanolyan összeget fizetnek a megújításkor. FastComet egy másik jó lehetőség, ahol nem kell aggódnia a magas megújítási arány miatt – ugyanazt az árat fizeti a megújításkor. És velük Hostinger, havonta kevesebb, mint egy dollárra jelentkezhet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector