Webtárhely-ajánlások 2020

webhosting-ajánlások 2020


Üdvözöljük a 2020-as évek új évtizedében! És mivel számos változás történt a webtárhely-iparban, itt az ideje, hogy vessen egy pillantást a web hosting szolgáltatások új tájára a mi webhelyünkön Webtárhely-ajánlások 2020-ra.

Közös tárhely

inmotion-hosting
A megosztott tárhely továbbra is a legnépszerűbb és a webhelytulajdonosok között vásárolt. És évekkel ezelőtt ellentétben a megosztott webtárhely sokkal hatékonyabb és biztonságosabb a tárhelyfiókok elszigeteltségével. Lehetőség nyílik néhány lenyűgöző weboldal-sebességre és teljesítményre is a legjobb megosztott tárhely-szolgáltatókkal. Itt vannak a 2020-ra vonatkozó ajánlásaim.

 • A2 tárhely
 • GreenGeeks
 • InMotion tárhely

Az A2 tárhely, a GreenGeeks és az InMotion tárhely lenne a legfontosabb megosztott tárhely ajánlásaim. Az InMotion Hosting a toplista tetején található – remek szolgáltatásokat, teljesítményt és támogatást kínál. A GreenGeeks nemcsak a környezet megmentésében segíti az iparágát vezető zöld webtárhelyet, hanem a megosztott tárhelyterveik is sokféle típusú webhelyre alkalmasak..

WordPress tárhely

Bluehost webtárhely
A WordPress határozottan a legfontosabb figyelem középpontjában a legtöbb web hosting szolgáltatót 2020-ban. A WordPress tárhely annyira óriási, hogy valójában meg kell bontani ajánlásainkat mind kezelt, mind nem kezelt WordPress tárhely tervekre. A legtöbb webhelytulajdonos (különösen a kezdők) számára a nem menedzselt tárhely biztosan több, mint megfelelő, és annál jobb választás.

A WordPress tárhely olyan fontos előnye, hogy számos webtárhely most megosztott tárhely-terveket kínál, amelyek valójában a drágább kezelt WordPress-tárhely-tervekkel versenyeznek..

 • A2 tárhely
 • Bluehost
 • GreenGeeks

Az A2 Hosting továbbra is lenyűgöz engem a sebesség és biztonság érdekében optimalizált WordPress környezettel. És a Turbo hosting tervük még lenyűgözőbb. A Bluehost tovább javítja a már figyelemre méltó WordPress tárhely-terveket. Ezek az egyik legjobb lehetőséget kínálják az újabb WordPress-felhasználók számára, valamint webhelytervezést és SEO segítséget nyújtanak.

Menedzselt WordPress tárhely

WP Engine WordPress tárhely
Nagyobb vagy misszió szempontjából kritikus WordPress-webhelyeknél a kezelt tárhely továbbra is a legjobb választás. És a kezelt WordPress tárhely-választási lehetőségek meglehetősen lenyűgözőek 2020-ban. A webhely sebességének növelése és a WordPress szakértői támogatása érdekében vegye figyelembe ezeket a legjobban kezelt WordPress tárhely-szolgáltatókat..

 • WP motor
 • Folyékony web
 • InMotion tárhely

A WP Engine és a Liquid Web az abszolút kedvenc választásom a prémium kezelt WordPress tárhely számára. A WP Engine továbbra is fejleszti és fejleszti WordPress tárhely szolgáltatásait és szolgáltatásait. Például gyorsabb webhelysebességet érhet el a Google Cloud Platform, az ingyenes StudioPress témák, a vállalati szintű biztonság és természetesen a WordPress elkötelezett szakértői támogató munkatársainak segítségével..

A Liquid Web csapat a WordPress terület vezető szakembereiből áll. És most a Nexcess-szel való partnerségük révén készen állnak arra, hogy még gyorsabb teljesítményt és nagyobb rugalmasságot biztosítsanak.

e-kereskedelem tárolása

Folyékony web WooCommerce tárhely
A WordPress mellett az e-kereskedelem a másik hatalmas hangsúly a web hosting társaságok számára 2020-ban. Mivel az online boltokban csak néhány termék értékesítésétől a nagyméretű e-kereskedelmi webhelyekig terjedhet, amelyek tonna terméket kínálnak eladásra, extra szelektívnek kell lennie a tárhely választásában..

 • Folyékony web
 • InMotion tárhely
 • Shopify

Online áruház felépítéséhez két kedvenc lehetőségem a WooCommerce és a Shopify – a WooCommerce a fejlettebb e-kereskedelmi webhelyek számára és a Shopify az egyszerűbb online értékesítési alkalmazások számára..

Mivel a WooCommerce a WordPress-en épül, érdemes, hogy a WooCommerce legjobb tárhely-élményének figyelembe vételéhez vegye figyelembe a WordPress legjobb szolgáltatóit. A Liquid Web valóban a következő szintre hozza a WooCommerce szolgáltatást: megnövekedett sebességet biztosít (az e-kereskedelem webhelyeire nagyon kritikus) és jobb jelentéstételt biztosít. Ahogyan a Liquid Web új ​​szintre emeli a Menedzselt WordPress tárhelyet, meghatározták a felügyelt WooCommerce tárhely aranyszabványát is..

Ha inkább egy gyorsabb megoldást keres az e-kereskedelemről szóló webhely gyors és gyors működtetése érdekében, akkor a Shopify a válasz. Van néhány nagyszerű ingyenes és prémium weboldal témája, amelyek alkalmasak az online áruházak összes főbb kategóriájára.

VPS tárhely

InMotion VPS tárhely
Ha webhelye növekszik a forgalomban és több erőforrásra van szüksége, ideje mérlegelni a frissítést VPS-re vagy dedikált szerverre. A VPS tárhely sok előnnyel jár a dedikált tárhely előnyeinél, sokkal alacsonyabb költségek mellett. Ezenkívül sok webtárhely mostantól menedzselt VPS-tárhelyet kínál, amely megkönnyíti az élményt, mivel az Ön részéről nincs szükség annyira karbantartásra.

 • InMotion tárhely
 • Folyékony web

Az InMotion Hosting és a Liquid Web nyújtják a leglátványosabb menedzselt VPS tárhely-terveket. Az InMotion magas rendelkezésre állású, nagy teljesítményű VPS tárolása ötvözi a felhő által generált redundanciát optimalizált konfigurációikkal, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el. Eközben a Liquid Web egyesíti egy dedikált szerver és a felhőtárhely teljesítményét is, hogy a VPS-tárhelyt gyorsabban előállítsa, mint az Amazon, a Digital Ocean és a Rackspace..

Dedikált szerverek

Folyékony web dedikált tárhely
Noha a dedikált tárhely a legdrágább típusú tárhely-terv, ez a legjobb megoldás vállalati és nagyobb méretű webhelyek számára.

 • Folyékony web
 • InMotion tárhely

Csakúgy, mint a VPS Hosting esetében, a Liquid Web és az InMotion Hosting lenyűgöző sorozatot kínál a dedikált szerverek közül, amelyek közül választhat.

Zöld Webtárhely

GreenGeeks Webtárhely
Lehet, hogy nem ismeri róla, de a webtárhely ipar az egyik legnagyobb szennyező – még a légi ágazat versenytársa is! Néhány jobb webtárhely-szolgáltató azonban tudomásul vette, és most aktívan támogatja a zöld webtárhelyet mind a tárhelyszolgáltatásokban, mind az üzleti gyakorlatban.

De nem minden zöld web hosting ugyanaz. Itt vannak a kedvenc zöld web hosting lehetőségeim 2020-ra.

 • GreenGeeks
 • InMotion tárhely
 • HostPapa

A GreenGeeks továbbra is a zöld webtárhely ipari szabványa 2020-ban. Elkötelezettségük a 300% -os megújuló energiában – a Bonneville Környezetvédelmi Alapítvánnyal való partnerség és a szélenergia hasznosítása – csak a történet része. Ők egyben a legjobb web hosting cégek időszakában is.

Az InMotion Hosting és a HostPapa szintén a legfontosabb zöld web hosting választás 2020-ra.

Weboldal-készítő

Wix tárhely
Mivel manapság sokan gyorsabb és könnyebb módszert szeretnének elérni egy webhely elérésére, a weboldal-készítők továbbra is népszerű választás 2020-ban. Míg vannak előnyei és hátrányai a weboldal-készítő használatának, szemben a hagyományos webtárhelypel, ha minden, amire valójában szüksége van egy alapvető oldal, csak néhány oldallal, akkor ezeket a webhely-készítő lehetőségeket érdemes megfontolni.

 • Wix
 • Hajrá apu

Költségvetési tárhely

InterServer webtárhely
Bár néhány webtárhely-szolgáltató megemelte árait, örömmel fogja tudni, hogy 2020-ban még mindig elérhető minőségi webtárhely olcsón. Ha a költségvetése szűk, akkor a tárhelyvásárláskor ne feledje, hogy nem csak a kezdeti regisztráció idejére, hanem a megújítási költségekre is figyelembe kell vennie..

Itt van a 2020-ig elérhető legjobb olcsóbb hosting lehetőség.

 • InterServer
 • Hostinger

Az InterServer Price Lock garanciájával a megújítási arány megegyezik az eredetileg fizetett árral – ez teszi őket a költségvetés egyik legjobb tárhelyének lehetőségévé. Az InterServer segítségével kiváló szolgáltatásokat, szolgáltatást és támogatást kap alacsony árakon.

A Hostinger nemcsak rendkívül alacsony regisztrációs szolgáltatásokat nyújt – akár olcsó, mint havonta 80 dollár, de megújítási arányuk alacsonyabb, mint a legtöbb más webtárhely-szolgáltató bevezető árai..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector