10 Hos Web untuk Ditonton pada tahun 2018

web-host-to-watch-in-2018


2018 menjanjikan untuk menjadi tahun yang sangat menarik dan menarik untuk web hosting. Dalam artikel ini, kami meneruskan usaha kami untuk membantu anda yang ingin mencapai matlamat anda untuk membina laman web anda tahun ini. Sekiranya anda sudah bersedia untuk memulakan projek laman web anda dengan segera, saya sarankan anda menyemak catatan saya mengenai cadangan hosting web kami untuk tahun 2018. Walau bagaimanapun, jika anda belum bersedia untuk memulakan sekarang tetapi ketahui bahawa anda memerlukan web hosting beberapa ketika sepanjang tahun ini, berikut adalah 10 hos web yang patut diperhatikan.

Hosting A2

a2-hosting
2017 adalah tahun yang baik untuk A2 Hosting dan pelanggannya. Selain lokasi pusat data yang diperluas, A2 Hosting juga melancarkan perkara berikut:

 • Sijil SSL Let’s Encrypt Percuma
 • Sokongan Protokol QUIC
 • Ciri Akses Pembangun Baru
 • Kerjasama dengan Sucuri untuk menawarkan Keamanan Laman Web yang Ditambah

Dan 2018 kelihatan sebagai tahun yang hebat untuk Hosting A2! Saya sedang menguji ciri Hosting A2 baru yang, apabila siap, akan membuat mereka menaikkan bar untuk host web lain.

Bluehost

bluehost
Bluehost sebenarnya telah membuat beberapa peningkatan dan penambahbaikan pada perkhidmatan hosting web mereka pada tahun 2017. Walaupun mereka adalah sebahagian daripada Endurance International Group, Bluehost juga kekal dalam senarai cadangan hosting web WordPress.org.

Flywheel

roda gila
Kami kagum dengan hosting WordPress Flywheel untuk beberapa waktu sekarang. Satu-satunya persoalan ialah, adakah mereka bersedia untuk menghadapi penyedia hosting WordPress yang lebih besar dan terkawal? Flywheel sungguh mengagumkan kami tahun lalu dengan sejumlah peningkatan yang ketara. Contohnya, alat pengembangan WordPress mereka merangkumi pementasan, pengklonan laman, dan cetak biru — untuk digunakan sebagai set permulaan untuk projek laman web masa depan anda. Dan kami menantikan lebih banyak lagi dari Flywheel pada tahun 2018.

GoDaddy

Tuhan
Kerana mereka terus menjadi entiti besar ketika datang ke nama domain dan web hosting, GoDaddy harus disertakan dalam daftar tontonan untuk pengembangan web hosting. Kami sangat berminat untuk melihat bagaimana kemajuan pembangun laman GoCentral dan pakej hosting WordPress mereka pada tahun 2018.

GreenGeeks

greengeeks
Selama bertahun-tahun GreenGeeks menjadi peneraju hosting web hijau. Dan tahun lalu, mereka melancarkan platform hosting yang diperbaharui yang merangkumi sejumlah peningkatan yang ketara. Lihat artikel saya di sini. Sudah pada tahun 2018, GreenGeeks telah melancarkan fitur WordPress Protect baru mereka yang memberikan keamanan tambahan terhadap serangan brute force. Saya juga dimaklumkan bahawa terdapat beberapa penambahbaikan dan penambahbaikan hebat yang akan dilancarkan GreenGeeks pada tahun 2018. Nantikan.

Hosting InMotion

inmotion-hosting
Syarikat hosting web yang hebat tidak berpuas hati dengan hanya menawarkan produk dan perkhidmatan hebat hari ini. Mereka juga terus berusaha untuk menyediakan perkhidmatan dan pakej hosting yang lebih baik kepada pelanggan mereka. Itu selalu berlaku dengan InMotion Hosting. 2017 menyaksikan pelancaran Hosting WordPress Terurus yang sangat baik. Lihat ulasan saya mengenai perkara ini di sini. Dan, setelah baru bertemu dengan orang-orang di InMotion awal bulan ini, saya tahu ada beberapa perkara menarik yang dirancang untuk tahun 2018. Nantikan lebih banyak maklumat lanjut.

Web Cecair

web cecair
Liquid Web telah menjadikan web hosting yang dikendalikan ke tahap yang baru. Menyampaikan penyelesaian premium untuk Dedicated Server, VPS, Cloud Hosting, dan Managed WordPress, Liquid Web pasti menetapkan standard baru untuk perkhidmatan terurus. Pasukan di Liquid Web terus bersinar dengan orang-orang seperti Evangelist WordPress, Chris Lema, dan Pakar Pembangunan Jason Cosper, yang bergabung dengan Liquid Web tahun lalu. Pada tahun 2018, antara ciri-ciri baru yang lain, Liquid Web menambah eCommerce ke perkhidmatan mereka yang dikendalikan.

Tapak Tapak

tapak tapak
Setiap tahun, SiteGround adalah salah satu peneraju inovasi dan peningkatan dalam perkhidmatan hosting web. Dan, saya menjangkakan perkara itu akan berterusan di sini pada tahun 2018. Sejak kebelakangan ini, SiteGround telah membuka pusat data baru, meningkatkan keselamatan, dan bahkan meningkatkan keseluruhan platform Hosting Bersama mereka? Sekiranya anda memerlukan hosting terkawal yang berpatutan, saya cadangkan anda sentiasa memerhatikan SiteGround.

Hab Web Hosting

hab-hosting-web
Seperti syarikat saudari mereka, InMotion Hosting, Web Hosting Hub juga terus menerus menawarkan perkhidmatan yang lebih baik dan lebih baik kepada pelanggan mereka. Dan seperti yang saya nyatakan di atas, saya baru-baru ini mengadakan perjumpaan dengan orang-orang InMotion / Web Hosting Hub di mana saya dimaklumkan mengenai beberapa penambahbaikan yang hebat yang akan datang tahun ini. Sebenarnya, mungkin terdapat lebih banyak aktiviti di bahagian Web Hosting Hub daripada dengan InMotion, tetapi masih perlu dilihat. Sekiranya anda berada di pasaran untuk hosting blogger pada tahun 2018, teruskan menonton Web Hosting Hub.

Enjin WP

mesin wp
Walaupun kami telah menyusun senarai ini mengikut urutan abjad, jika kami menyenaraikan mengikut urutan peringkat, saya harus meletakkan WP Engine di bahagian atas senarai Host Web untuk ditonton pada tahun 2018. Setelah memperoleh pelaburan pertumbuhan $ 250 juta, bersama-sama dengan rekod prestasi yang sangat baik dengan inovasi teknologi WordPress, WP Engine semestinya mendapat perhatian semua orang tahun ini!

Sebagai peneraju dalam Managed WordPress Hosting, WP Engine tidak pernah mengecewakan kami kerana mereka secara konsisten melancarkan ciri dan perkhidmatan baru untuk meningkatkan prestasi laman web WordPress. Tahun lalu, mereka melancarkan Pusat Penyelesaian mereka – sumber plugin, aplikasi, dan perkhidmatan lain dalam talian untuk membantu pengguna WordPress. Pada tahun 2018, cari WP Engine untuk memberi tumpuan kepada aplikasi web progresif dan juga pengalaman digital di WordPress.

10 Hos Web untuk Ditonton pada tahun 2018

(Dalam Susunan Abjad)

1. A2 Hosting
2. Bluehost
3. Flywheel
4. GoDaddy
5. GreenGeeks
6. InMotion Hosting
7. Web Cecair
8. SiteGround
9. Hab Web Hosting
10. Mesin WP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map