10 Pelan Web Hosting dengan Harga Murah untuk Musim Panas 2018

tawar-menawar-web-hosting


Bulan lalu, SiteGround mengumumkan bahawa mereka menaikkan kadar pembaharuan pada rancangan hosting web mereka. Anda masih boleh membeli rancangan baru dengan harga potongan mereka, tetapi kenaikannya agak mengejutkan. Kini, bulan ini InMotion Hosting telah mengubah harga pada rancangan Web Hosting Perniagaan mereka. Mereka telah menaikkan harga mereka sedikit, dan mereka tidak lagi menawarkan jangka masa 3 tahun. Anda sekarang boleh mendaftar pada awalnya untuk 1 atau 2 tahun. Seperti SiteGround, harga baru di InMotion tidak terlalu tinggi, dan kualiti web hosting yang anda terima di kedua-dua syarikat sememangnya berbaloi pada pendapat saya, tetapi perlu diperhatikan bahawa setelah bertahun-tahun tetap sama, kita sekarang mulai melihat kenaikan harga dalam industri.

Namun, itu tidak bermakna tidak ada beberapa tawaran hebat di web hosting yang masih boleh anda temui. Sekiranya anda mencari rancangan hosting web yang berpatutan untuk laman web projek musim panas anda, berikut ini 10 Pelan Hosting Web dengan Harga Murah anda masih boleh memanfaatkan.

GreenGeeks

GreenGeeks

$ 3.95 bln.

Tidak seperti hampir semua host web lain hari ini, GreenGeeks menawarkan rancangan hosting web yang merangkumi semua yang membolehkan anda menjadi tuan rumah beberapa laman web. Walaupun kadar pembaharuan anda lebih tinggi, harga awal masih $ 3.95 sebulan. Juga, ingat bahawa dengan GreenGeeks, anda juga mendapat web hosting hijau yang digerakkan oleh 300% tenaga boleh diperbaharui.

Pelayan Antara

Pelayan Antara

$ 5.00 bln.

Dengan InterServer, anda boleh mendapatkan rancangan hosting web yang dikemas dengan ciri dengan harga hanya $ 5 bln. Lebih baik lagi, kadar pembaharuan anda tidak meningkat dan anda membayar jumlah yang sama setelah tempoh awal anda habis dengan Jaminan Kunci Harga InterServer.

iPage

iPage

$ 1.99 bln.

Bersama dengan GreenGeeks, iPage adalah syarikat hosting web yang jarang berlaku yang masih menawarkan satu rancangan hosting semua-inklusif dengan sumber yang tidak terhad atau tanpa had. Paling baik, harga jangka awal serendah $ 1.99 bln. Ketahuilah bahawa kadar pembaharuan lebih tinggi, jadi jika boleh, pastikan anda mengunci selama dua atau tiga tahun pada kadar yang lebih rendah.

Komet Pantas

FastComet

$ 2.95 bln.

Fast Comet bukan sahaja mempunyai pusat data di seluruh dunia, tetapi juga merangkumi beberapa ciri yang sangat mengagumkan termasuk jaminan wang dikembalikan selama 45 hari. Dan, ketika datang ke web hosting tawar-menawar, mereka harus dianggap sebagai salah satu tawaran terbaik. Anda boleh mendapatkan hosting laman web mereka dengan harga hanya $ 2,95 bln. dan rancangan hosting pelbagai laman web mereka dengan harga $ 5,95 bulan. Yang terbaik, tidak ada kenaikan harga pembaharuan! Anda membayar harga yang sama (masing-masing $ 2,95 dan $ 5,95).

HostGator

HostGator

$ 2.95 bln.

HostGator pastinya merupakan salah satu hos web yang lebih terkenal dan mantap yang menawarkan banyak perkhidmatan hosting web. Sekiranya anda memerlukan hosting laman web tunggal, anda boleh mendapatkan rancangan Hatchling mereka dengan harga hanya $ 2,95 bln., Dan jika anda memerlukan banyak hosting laman web, rancangan Baby mereka hanya $ 3,95 bln. Sekali lagi, sedar bahawa kadar pembaharuan HostGator lebih tinggi.

Bluehost

Bluehost

$ 2.95 bln.

Bluehost ada dalam senarai cadangan WordPress.org untuk hosting WordPress. Tetapi anda juga mendapat hosting cPanel yang berkualiti untuk semua jenis laman web. Sekiranya anda hanya memerlukan hosting untuk satu laman web, maka anda boleh mendapatkan pelan Basic Bluehost dengan harga hanya $ 2,95 bln. Ketahuilah bahawa seperti rakan syarikat hosting EIG mereka yang lain, kadar pembaharuan lebih tinggi.

Peta Nama

Peta Nama

$ 2.88 bln.

Dengan nama seperti Namecheap, anda pasti menjangkakan harga murah. Dan sebenarnya anda boleh mendapatkan nama domain dan web hosting dengan harga yang sangat rendah. Dengan rancangan Stellar Namecheap, anda boleh mengehos hingga 3 laman web dengan harga hanya $ 2.88 sebulan. Dan, harganya lebih rendah lagi sekiranya anda mendaftar selama satu tahun.

GoDaddy

GoDaddy

$ 2.99 bln.

Ya, GoDaddy adalah pendaftar domain terbesar di luar sana dan mereka telah mempromosikan produk pembangun laman web GoCentral mereka akhir-akhir ini. Namun, mereka mempunyai banyak produk dan perkhidmatan lain yang tersedia – termasuk web hosting yang berpatutan. Pelan hosting Ekonomi mereka hanya $ 2,99 bulan, sementara rancangan hosting Deluxe mereka untuk beberapa laman web hanya $ 4,99. Bayaran pembaharuan adalah $ 7.99 sebulan. dan $ 10.99 setiap bulan.

HostPapa

HostPapa

$ 3.95 bln.

HostPapa mungkin bukan penyedia hosting yang paling terkenal, tetapi mereka mempunyai senarai ciri yang sangat mengagumkan yang dapat digunakan untuk pelbagai jenis laman web. Dan pada masa ini, anda boleh mendapatkan rancangan Business Hosting mereka dengan harga $ 3,95 bln.

Hostinger

Hostinger

$ 2.15 bln.

Hostinger pasti fokus untuk menyediakan web hosting yang murah tetapi berkualiti untuk pelanggannya. Anda boleh mendapatkan hosting laman web dengan harga hanya $ 2,15 bln. dan hosting laman web tanpa had dengan harga hanya $ 3,49 bulan. Walaupun kadar pembaharuan agak tinggi, ia lebih rendah daripada kebanyakan syarikat hosting web lain.

Untuk Lebih Banyak Tawaran Hosting Web, Lihat Halaman Diskaun Istimewa Kami

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map