Recomanacions d’allotjament web 2020

allotjament web-recomanacions-2020


Benvinguts a la nova dècada del 2020! I ja que hi ha hagut diversos canvis en la indústria d’allotjament web, ha arribat el moment de fer una ullada al nou paisatge dels serveis d’allotjament web al nostre Recomanacions d’allotjament web per al 2020.

Hosting compartit

allotjament d’interns
L’allotjament compartit continua sent el més popular i comprat entre els propietaris de llocs web. I a diferència d’anys enrere, l’allotjament web compartit és molt més eficient i segur amb l’aïllament del compte d’allotjament. També podeu rebre una impressionant velocitat i rendiment del lloc web amb els millors proveïdors d’allotjament compartits. Aquí teniu les meves recomanacions per al 2020.

 • A2 Hosting
 • GreenGeeks
 • InMotion Hosting

A2 Hosting, GreenGeeks i InMotion Hosting serien les meves principals recomanacions generals d’allotjament compartit. InMotion Hosting es troba a la part superior dels gràfics: ofereix funcions, prestacions i suport excel·lents. GreenGeeks no només ajuda a estalviar el medi ambient amb els seus serveis web d’allotjament web verd, sinó que els seus plans d’allotjament compartits són adequats per a molts tipus de llocs web..

WordPress Hosting

Allotjament web Bluehost
WordPress és definitivament el focus principal per a la majoria d’empreses d’allotjament web el 2020. L’allotjament de WordPress és tan gran que, de fet, hem de desglossar les nostres recomanacions tant en plans d’allotjament de WordPress gestionats com no gestionats. Per a la majoria dels propietaris de llocs web (sobretot principiants), l’allotjament no gestionat és, certament, més que adequat i una opció millor.

Un dels avantatges que l’allotjament de WordPress és tan important és que ara diversos hostes web ofereixen plans d’allotjament compartit que rivalitzen amb plans d’allotjament de WordPress gestionats amb més costos.

 • A2 Hosting
 • Bluehost
 • GreenGeeks

A2 Hosting continua impressionant-me amb el seu entorn de WordPress optimitzat per a velocitat i seguretat. I, el seu Turbo Hosting Plan és encara més impressionant. Bluehost continua fent millores als seus ja notables plans d’allotjament de WordPress. Proporcionen una de les millors opcions per als usuaris de WordPress més nous i també ofereixen ajuda de disseny de llocs web i SEO.

Hosting de WordPress gestionat

WP Engine: WordPress Hosting
Per a llocs de WordPress més importants o crítics per a missions, l’allotjament gestionat encara és la millor opció. A més, la selecció d’opcions d’allotjament de WordPress gestionades és força impressionant el 2020. Per obtenir una major velocitat del lloc web i un suport expert de WordPress, considereu aquests proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats més importants.

 • Motor WP
 • Web líquida
 • InMotion Hosting

WP Engine i Liquid Web són les meves opcions preferides per a allotjament de WordPress gestionat premium. WP Engine continua innovant i millorant les seves característiques i serveis d’allotjament de WordPress. Per exemple, obteniu una velocitat de lloc web més ràpida amb la plataforma Cloud de Google, temes gratuïts StudioPress, seguretat de nivell empresarial i, per descomptat, el seu personal expert en suport dedicat a WordPress.

L’equip de Liquid Web està format per alguns dels millors professionals del camp de WordPress. I ara, amb la seva col·laboració amb Nexcess, han aconseguit proporcionar un rendiment encara més ràpid i més flexibilitat.

Comerç electrònic d’allotjament

Hosting Web Liquid WooCommerce
A més de WordPress, eCommerce és l’altre focus important per a les empreses d’allotjament web el 2020. Com que les botigues en línia poden anar des de vendre només uns quants productes fins a grans llocs de comerç electrònic que ofereixen tones de productes en venda, hauríeu de ser molt selectius en la vostra elecció d’allotjament..

 • Web líquida
 • InMotion Hosting
 • Shopify

Per crear una botiga en línia, les meves dues opcions preferides són WooCommerce i Shopify — WooCommerce per a llocs de comerç electrònic més avançats i Shopify per a aplicacions de venda en línia més senzilles..

Com que WooCommerce es basa en WordPress, té sentit que per a la millor experiència d’allotjament WooCommerce, heu de considerar els principals proveïdors d’allotjament de WordPress. Liquid Web realment porta WooCommerce al següent nivell, proporcionant una velocitat més gran (molt crítica per als llocs web de comerç electrònic) i un millor informe. De la mateixa manera que Liquid Web ha elevat l’allotjament de WordPress gestionat a un nou nivell, han establert l’estàndard d’or per a Hosting WooCommerce Managed.

Si busqueu més informació per obtenir una solució més ràpida per aconseguir que un lloc de comerç electrònic funcioni ràpidament, llavors Shopify és la resposta. Tenen alguns temes excel·lents i gratuïts per a llocs web adequats per a totes les categories principals de botigues en línia.

Hosting VPS

InMotion VPS Hosting
Si el vostre lloc web obté més trànsit i necessita més recursos, haureu de plantejar-vos l’actualització a un VPS o a un servidor dedicat. L’allotjament VPS us ofereix molts avantatges de l’allotjament dedicat a un cost molt inferior. A més, molts amfitrions web ara ofereixen allotjament VPS gestionat, cosa que us facilita l’experiència, ja que no es necessita tant manteniment per part vostra..

 • InMotion Hosting
 • Web líquida

InMotion Hosting i Liquid Web proporcionen els plans d’allotjament VPS gestionats més impressionants. L’Hosting VPS d’Alta Disponibilitat i d’alta rendibilitat d’InMotion combina la redundància alimentada pel núvol amb les seves configuracions optimitzades per produir resultats excepcionals. Mentrestant, Liquid Web també combina la potència d’un servidor dedicat i el hosting en núvol per produir allotjament VPS més ràpid que Amazon, Digital Ocean i Rackspace..

Servidors dedicats

Hosting web dedicat a líquids
Si bé l’allotjament dedicat és el tipus de pla d’allotjament més car, és la millor opció per a llocs web d’empresa i de major escala.

 • Web líquida
 • InMotion Hosting

Igual que amb VPS Hosting, Liquid Web i InMotion Hosting ofereixen una increïble línia de servidors dedicats que podeu triar.

Servei d’allotjament web verd

Allotjament web de GreenGeeks
És possible que no en siguis conscient, però la indústria d’allotjament web és un dels majors contaminants de tots, fins i tot que rivalitza amb la indústria aèria. Tot i així, algunes de les millors empreses d’allotjament web han pres nota i ara promouen activament l’allotjament web web tant en els seus serveis d’allotjament com en pràctiques comercials.

Però no tots els allotjaments web verds són iguals. A continuació, es mostren les meves opcions d’allotjament web verdes preferides per al 2020.

 • GreenGeeks
 • InMotion Hosting
 • HostPapa

GreenGeeks continua essent l’estàndard de la indústria per a allotjament web verd el 2020. El seu compromís amb el 300% d’energies renovables, que s’associa amb la Bonneville Environmental Foundation i l’ús de l’energia eòlica és una part de la història. També són una de les millors empreses de l’allotjament web.

InMotion Hosting i HostPapa també són les millors opcions d’allotjament web per al 2020.

Constructor de llocs web

Hosting Wix
Com que avui en dia moltes persones volen una forma més ràpida i senzilla d’obtenir un lloc, els creadors de llocs web continuen sent una opció popular el 2020. Tot i que hi ha avantatges i contres d’utilitzar un creador de llocs en lloc de l’allotjament web tradicional, si realment només necessiteu. és un lloc bàsic amb poques pàgines, i val la pena tenir en compte aquestes opcions per crear creadors de llocs web.

 • Wix
 • GoDaddy

Hosting de pressupost

InterServer Web Hosting
Tot i que alguns proveïdors d’allotjament web han augmentat els seus preus, estareu encantats de saber que el 2020 encara podeu obtenir allotjament web de qualitat a preus de ganga. Si el pressupost és ajustat, la clau que cal recordar a l’hora d’anar a comprar per allotjament és que cal tenir en compte no només el cost del vostre termini d’inscripció inicial, sinó també el cost de les vostres tarifes de renovació..

A continuació, es mostren dues de les millors opcions d’allotjament de promoció per al 2020.

 • InterServer
 • Hostinger

Amb la garantia de bloqueig de preus d’InterServer, els vostres preus de renovació són els mateixos que el que paga inicialment, de manera que es converteixen en una de les millors opcions d’allotjament de pressupost. Amb InterServer, obteniu grans prestacions, servei i assistència a preus baixos.

Hostinger no només té tarifes de baixa ultra baixes, tan barates com 0,80 al mes, sinó que les seves taxes de renovació són inferiors als preus introductoris de la majoria d’altres empreses d’allotjament web..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map