10 bunătăți preferate de la WP Engine Solution Center

soluție de centru-goodies wp-motor-


Având în vedere că sezonul de sărbători este momentul pentru a oferi cadouri, iată o listă cu 10 instrumente preferate de WordPress pe care le puteți obține gratuit în WP Engine Solution Center. Dacă nu cunoașteți centrul de soluții, puteți citi mai multe despre el în articolul pe care l-am scris cu ceva timp în urmă. Practic, WP Engine a construit o interfață de utilizator unde puteți găsi tot felul de aplicații, pluginuri și servicii pe care le puteți utiliza pentru a îmbunătăți, optimiza și comercializa site-urile dvs. WordPress.

La fel ca un memento rapid, WP Engine Solution Center este disponibil pentru oricine poate fi folosit. Cu toate acestea, dacă sunteți client WP Engine, veți obține și mai multe avantaje din conținutul Centrului de soluții. Unele dintre articole sunt gratuite, în timp ce altele vă vor cere să plătiți. Deoarece vorbim despre cadouri și bunătăți în acest articol, ne vom concentra pe caracteristici și aplicații care sunt libere de utilizat.

1. Verificator de compatibilitate PHP Engine WP Engine
PHP 7 oferă cu siguranță o viteză și performanță mai bună pentru site-urile WordPress. Cu toate acestea, este important să vă asigurați că site-ul dvs. web special este gata de a fi actualizat la versiunea 7. Pentru aceia dintre voi încă pe o versiune anterioară a PHP, utilizați acest instrument util pentru a testa site-ul dvs. WordPress pentru compatibilitatea PHP 7..

2. CDN Cloudflare
O rețea de livrare de conținut poate reduce considerabil timpii de încărcare a paginilor pentru vizitatorii site-ului tău. Dacă aveți o audiență globală răspândită în întreaga lume, este și mai benefic să utilizați un CDN, astfel încât conținutul dvs. Web static să poată fi accesat de pe servere diferite. Multe gazde web oferă servicii gratuite de Cloudflare cu găzduirea lor. La WP Engine, este inclus cu nivelul lor profesional și planurile de mai sus.

3. Imaginați optimizatorul de imagine
Unul dintre cele mai bune moduri de a accelera site-ul dvs. WordPress este de a vă optimiza imaginile fotografice. Când am vorbit cu Google Webmaster Trends Analyst, Gary Illyes, a menționat în mod special optimizarea imaginii ca fiind una dintre cele mai bune modalități de a îmbunătăți viteza site-ului. Cu pluginul Imagify WordPress, vă puteți optimiza imaginile cu un singur clic. La fel ca în cazul multor pluginuri, există și o versiune gratuită și premium plătită. Versiunea gratuită este bună pentru 25 MB.

4. Shareaholic
Setul de instrumente Shareaholic este un set de aplicații concepute pentru a vă ajuta să vă implicați și să vă măriți audiența. Shareaholic include următoarele:

 • Repere de conținut conexe
 • Partajare și urmărire a butoanelor de social media
 • Social Media Analytics
 • Imagini partajabile
 • Promovarea conținutului
 • Anunțuri Anchor

5. Plugin pentru migrarea site-ului WP Engine
Mutarea site-ului dvs. web poate fi adesea o problemă importantă. Dacă ați decis să aveți nevoie de găzduire WordPress gestionată și să deveniți client WP Engine, puteți muta site-ul cu ușurință cu pluginul WP Engine Site Migration. Pluginul face o copie a site-ului dvs. web, astfel încât să puteți testa și verifica dacă funcționează bine înainte de a schimba DNS și a face site-ul dvs. disponibil pentru alții.

6. Scaner WPScan Security
WPScan este un scaner de securitate care poate detecta vulnerabilitățile din tema și pluginurile pe care le utilizați cu site-ul dvs. WordPress.

7. Oferă plugin de donație
Donațiile online și crowdfunding-ul continuă să crească în popularitate. Dacă intenționați să creați un site WordPress în aceste scopuri, atunci plugin-ul Donare vă poate face viața mult mai ușoară. Pluginul Give este disponibil în depozitul WordPress.org și este liber de utilizat. Cu Give, puteți crea cu ușurință formulare de donație pe care le puteți utiliza ca pagini de sine stătătoare sau ca widget pentru bara laterală.

8. FooGallery
Există o mulțime de galerii de imagini grozave pentru site-urile WordPress, iar FooGallery este cu siguranță în acel grup. Galeriile arată excelent și ai multă flexibilitate în construirea lor. Puteți alege una dintre galeriile care sunt furnizate sau vă puteți crea propria dvs. De asemenea, veți obține reordonarea la glisare și fixare, suport pentru lightbox, galerii video și multe altele.

9. Calendarul evenimentelor
Dacă trebuie să adăugați un calendar de evenimente pe site-ul dvs. WordPress, încercați pluginul Calendar evenimente. Calendarul pe care îl creați răspunde pe deplin și poate fi vizualizat prin grila calendarului, zi de zi sau pe listă.

10. Câmpuri personalizate avansate
Uneori, trebuie să personalizați site-ul dvs. WordPress mai mult decât vă permite tema. Cu plugin-ul Advanced Custom Fields, puteți crea cu ușurință peste 30 de tipuri diferite de câmpuri.

Faceți clic aici pentru a accesa WP Engine Solution Center

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map