WP Engine shton Qendrën e Zgjidhjes për të ndihmuar përdoruesit e WordPress

wp-motor-zgjidhje-Center


Si klient i WP Engine për vite me radhë, unë kam qenë në gjendje të përfitoj nga shërbimet e tyre të programeve të menaxhuara me WordPress të menaxhuara me premium që ofrojnë jo vetëm performancë optimale të faqes në internet, por edhe mbështetje të ekspertëve dhe përmirësime të vazhdueshme dhe risi. Kohët e fundit, ata zbuluan Qendrën e tyre të Zgjidhjeve. Shtë një shtesë tjetër mbresëlënëse nga WP Engine që pronarët e faqeve të WordPress mund të përdorin për të përmirësuar dhe përmirësuar faqet e internetit të tyre.

Isfarë është Qendra e Zgjidhjes së Motorit WP?

WP Engine Solution Center u krijua për të ndihmuar përdoruesit e WordPress në një numër kategorish siç janë shpejtësia, siguria, dizajni, përmbajtja dhe më shumë. Do të marr më shumë detaje në pak. Në thelb, Qendra e Zgjidhjeve është një drejtori ku mund të gjeni shtojcat, softuerët, shërbimet dhe veçoritë e WP Engine të WordPress që mund t’ju ndihmojnë të zgjedhni uebfaqen tuaj, të përmirësoni efikasitetin dhe shpresojmë se do t’ju ndihmojnë të fitoni më shumë para.

Farë është në Qendrën e Zgjidhjes së Motorit WP?

Qendra e Zgjidhjes së Motorit WP është segmentuar në 9 kategori. Ndërsa përmbajtja do të azhurnohet vazhdimisht në të ardhmen, në kohën e shtypit këtu është ajo që mund të gjeni në Qendrën e Zgjidhjeve.

Konfigurimi i faqes në internet
Për ndihmë për të filluar me faqen tuaj të internetit, domenin dhe emailin tuaj.

 • Plugin për Migracionin e sitit të motorit WP
 • Kontrollues i përputhshmërisë së PHP Engine WP Engine
 • Testuesi i Performancës së faqeve të motorit WP
 • Udhëzues mjetesh WP për motorin WP
 • Beaver Builder – Builder Faqe
 • Instalimet e transferueshme të motorit WP
 • Paneli i Përsosur – Për Testimin e WordPress
 • Lokalizuesi i faqes në internet
 • Metroik – Analitika për WooCommerce
 • WP Engine GEO IP – Për Ndryshimin e Përmbajtjes bazuar në Vendndodhjen
 • WP Pusher – Instaloni shtojcat dhe temat nga GIT
 • Rrjedhat e punës fleksibël të motorit WP
 • Fushat e përparuara me porosi
 • Cloudflare CDN

zhvillim
Për thjeshtimin e fluksit të punës.

 • weeblrAMP – Për faqe të përshpejtuara celular
 • ElasticPress – Zgjidhja e Kërkimit
 • Skanues sigurie WPScan
 • Raketë WP
 • Lidhje Pretty – Për zvogëlimin, ndjekjen dhe menaxhimin e URL-ve
 • Columns Admin Pro

Shpejtësia e faqes në internet
Për uljen e kohës së ngarkimit.

 • Rritësi i Angazhimit – Për Testimin A / B
 • Postime të ngjashme për WordPress
 • Imagjinoni Optimizuesin e Imazhit – Për imazhe kompresuese
 • Shareaholic – Vegël për Media Sociale

Siguria në internet
Për shtimin e mbrojtjes shtesë.

 • Google Captcha – Për shtimin e reCaptcha në hyrje dhe forma
 • Ndaloni regjistrimin e përdoruesve – Për sigurimin e ID-ve të hyrjes
 • Autorizimi i Rublonit Dy Faktorë
 • Stream – Për ndjekjen e veprimtarisë së përdoruesit

marketing
Për rritjen e trafikut dhe fitimin e parave.

 • Përgjigje – Për komentimin me email dy drejtime
 • ClickFunnels – Për ndërtimin e gypave të marketingut
 • Affiliate Royale – Shtojcë programi Affiliate
 • LaterPay – Për shitjen e postimeve tuaja
 • WordLift – Shtojcë SEO
 • Nisja6 – Për më shumë pajtimtar dhe shitje
 • AnëtarPress – Për faqet e internetit të anëtarësimit
 • Faza e Opinionit – Për krijimin e sondazheve, sondazheve dhe kuizeve
 • ConvertKit – Për marketing me email
 • Performanca e përmbajtjes së motorit WP – Për njohuritë e Google Analytics
 • Pricelab A / B Testimi i Pricemimeve
 • Kalendari i Ngjarjeve
 • WPHighlighter
 • Ringjallni Postimin e Vjetër
 • WPForms – Krijues i formës së Drag and Drop
 • SendinBlue – Për email dhe marketing transaksional
 • Redaktori i VINUBIS Video
 • Suite në internet social – pulti i mediave sociale

Dizajnimi i faqes në internet
Për zbatimin e modeleve të përmirësuara të WordPress.

 • LifterLMS – Për krijimin dhe shitjen e kurseve në internet
 • LearnDash – Për krijimin dhe shitjen e kurseve në internet
 • Galeria Modula Grid – Për galeritë e fotografive
 • FooGallery – Shtojcë galerishë për fotografitë

eCommerce
Për gjenerimin e të ardhurave nga WordPress.

 • Anëtar – Për vendet e anëtarësimit
 • LaterPay – Për shitjen e postimeve tuaja
 • Udhëzues mjetesh WP për motorin WP

Përmirësimi i faqes në internet
Për shtimin e funksionalitetit të dobishëm.

 • Ligji i BE-së për Cookie-t
 • Përkthim Lingotek

përmbajtje
Për menaxhimin dhe shtimin e llojeve të reja të përmbajtjes.

 • FooGallery – Shtojcë galerishë për fotografitë
 • Redaktori i VINUBIS Video
 • Performanca e përmbajtjes së motorit WP – Për njohuritë e Google Analytics
 • WP Engine GEO IP – Për Ndryshimin e Përmbajtjes bazuar në Vendndodhjen

* Vini re se shumë karakteristika janë në dispozicion brenda kategorive të shumta.

Qasuni këtu në Qendrën e Zgjidhjes së Motorit WP Këtu

Klienti i hostit WP Engine lehtë mund të hyjë në Qendrën e Zgjidhjeve nga pulti i tyre.
wp-motor-pult

Ndërsa klientët e WP Engine do të përfitojnë më shumë nga Qendra e Zgjidhjeve, pasi ato mund të përfitojnë nga tiparet e WP Engine atje, në të vërtetë është e disponueshme për të gjithë – të paktën si tani. Klikoni këtu për të hyrë në Qendrën e Zgjidhjes së Motorit WP.

Klikoni këtu për të parë më shumë karakteristika nga WP Engine

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map