Најбољи веб хостинг за фотографе 2020

најбољи веб-хостинг за фотографе


Да ли желите да направите своју веб страницу за фотографије? Сада постоји више опција него икад за професионалне и аматерске фотографе који желе делити своју визију и промовисати своје услуге. Као фотограф сам, ово је дефинитивно тема која ми је близу. Дакле, погледајмо Најбољи веб хостинг за фотографе у 2020. години.

Веб хостинг фотографија: Шта треба да размислите

Прво, морамо да пређемо на ствари које бисте требали размотрити пре него што направите вашу веб страницу за фотографије. Ево неколико разматрања за почетак.

Која је главна сврха ваше фотографске странице?
Да ли је ово веб место за фотографију или хоби? Ако је то за ваше фотографско пословање, да ли желите да укључите функционалност за своје купце, као што су провјеравање и наручивање? Или заиста желите само да промовишете и рекламирате своје пословање ради купње купаца? Ако сте аматерски фотограф и желите да покажете свој рад, да ли вам треба способност складиштења фотографија?

Колико времена желите посветити стварању ваше веб странице?
Да ли уживате у стварном процесу прављења интернет странице и имате бар неко искуство са веб страницама? Или, заиста желите само брз и једноставан начин да добијете веб страницу на мрежи што је пре могуће?

Колики је буџет вашег веб локације?
Колико сте спремни потрошити на својој веб локацији? Зависно од ваших одговора на нека од осталих питања горе, можда нећете морати да се одлучите за најскупљи хостинг план. Постоји пуно добрих избора на свим нивоима цена.

Веб Хостинг вс Веб Стораге

Пре него што нађемо у детаљима веб хостинга и веб локација, укратко ћемо се дотакнути онога што овај чланак не укључује. Видео сам бројне чланке о веб хостингу са фотографијама који укључују опције као што су 500пк и Флицкр. Међутим, сматрам да су то више услуге чувања фотографија за разлику од веб хостинга за вашу сопствену веб локацију. Иако су 500пк и Флицкр у реду за оно што нуде, то није оно што разматрамо овде.

Веб Хостинг вс Вебсите Буилдер

Следећа разлика коју морамо направити је између веб хостинга и градитеља веб локација. Ових дана постоји велики број компанија које нуде планове за веб странице која су легитимна алтернатива традиционалном веб хостингу. Обе опције имају своје предности. Генерално, план веб хостинга пружа вам више могућности и контроле над градитељем веб страница (као што су Вик, СкуареСпаце итд.), Али са ваше стране захтева више времена и труда. Код градитеља веб страница обрнуто је обично тачно, мање контроле али много брже израда сајта.

Предности веб хостинга

 • Више опција за креирање веб локација
 • Боља контрола над вашом веб страницом
 • Боља вредност
 • Сви онлајн алати су укључени (е-пошта, итд.)
 • Лакше да преместите своју веб локацију

Предности Веб Буилдер-а

 • Брже креирање веб страница
 • Захтева мање времена
 • Специфичне опције фотографа

Функције веб хостинга за фотографе

Ако желите традиционални план веб хостинга, које функције треба да потражите? Ево што сматрам најважнијим ставкама које би ваш план хостинга требао садржавати.

Неограничено складиштење и пренос података
Са свим сликама које бисте желели да пошаљете и укључите на своју веб локацију, дефинитивно не желите никаква ограничења веб простора или опсега. Срећом, није превише тешко пронаћи планове за хостинг који вам омогућавају несметан смештај и пренос података.

Брзина веб странице
Брзина веб странице је важна за све веб локације. Али са сајтовима за фотографију она постаје још виталнија. Опет, са свим фотографијама које ваша веб локација може да будете сигурни да желите да се веб локација учита довољно брзо за посетиоце и потенцијалне клијенте..

Мрежа за испоруку садржаја
Мрежа за испоруку садржаја (или ЦДН) може вам помоћи да побољшате брзину веб странице и времена учитавања страница. Мреже за испоруку садржаја посебно су ефикасне када на свом вебсајту имате много статичког садржаја (као што су фотографије). Са ЦДН-ом, ваш садржај се може чувати на различитим серверима широм света, тако да када неко покуша да приступи вашој веб локацији, вашем садржају (фотографијама у овом случају) може приступити са сервера ближе локацији – чиме се смањује време учитавања веб локације..

Сигурносна копија и враћање података
Израда резервних копија података на вашој веб страници је пресудна и такође ваша најбоља одбрана од напада на вашу веб локацију. Иако бисте увек требали да направите сигурносне копије веб страница по потреби, за додатну заштиту треба да одаберете план веб хостинга који укључује аутоматске дневне сигурносне копије ваше веб локације. Ако резервне копије ваше веб локације буду доступне за враћање, уштедећете вам много времена уместо да морате поново да створите целокупну веб локацију.

Безбедност веб локација
Иако је прављење резервне копије ваше веб локације најбоља мера безбедности, такође желите да будете сигурни да план веб хостинга укључује безбедносне функције као што су скенирање злонамјерног софтвера, ублажавање ДДоС-а и друге проактивне мере безбедности. Иако никада не можете у потпуности да спречите да ваша веб локација буде хакирана, дефинитивно постоје сигурносне функције које вас могу заштитити у највећој могућој мјери..

Вишеструке платформе веб локација
Пошто је једна од предности традиционалног плана веб хостинга већа контрола над вашим садржајем, требало би да будете сигурни да ваш веб домаћин укључује више платформи веб локација које можете да користите. Свакако, препоручио бих да ваш план за хостинг садржи главне системе за управљање садржајем као што су ВордПресс, Јоомла и Друпал. Али, такође бих препоручио да идете са цПанел хостинг пакетом који укључује много других веб апликација које можете користити. На тај начин нисте затворени у једном систему.

Препоруке за веб хостинг за фотографе

У реду, погледајмо препоруке за веб хостинг које имамо за фотографе. Иако постоји много добрих опција, овде сам одабрао три веб домаћина које не само да сматрам најбољим за веб локације за фотографисање, већ и које лично користим већ дужи низ година.

ГреенГеекс

греенгеекс-веб хостинг-за-фотографе

Значајке ГреенГеекса:

 • ПоверЦацхер технологија
 • Избор 5 центара података
 • Брза одзивна корисничка подршка
 • Неограничен простор на диску и ширина појаса
 • Бесплатно шифрујмо Вилдцард ССЛ
 • Бесплатно Цлоудфларе ЦДН
 • Нигхтли Бацкуп Дата
 • Покреће га 300% обновљиве енергије
 • Изолација рачуна хостинг рачуна
 • Проактивно надгледање сервера
 • Сигурносно скенирање у реалном времену
 • Побољшана СПАМ заштита
 • Бесплатно име домена

Иако је ГреенГеекс можда најпознатији као еколошки најприкладнија компанија за веб хостинг, они су такође моја препорука за многе типове веб локација – укључујући и сајтове за фотографије.

ГреенГеекс има једну од најбољих веб хостинг платформи која је оптимизована за брзину и проактивну сигурност. Њихова ПоверЦацхер технологија заједно са оптимизованим ЛитеСпеед и МариаДБ серверима пружају изванредне перформансе – посебно за системе за управљање садржајем као што је ВордПресс. За разлику од других домаћина, са ГреенГеекс-ом добијате бесплатни Вилдцард ССЛ. Уз њихов Ецосите Премиум план, добијате бесплатни ГобалСигн Премиум Вилдцард ССЛ за још већу заштиту. Сигурност ГреенГеекса је такође одлична са проактивним надзором сервера и скенирањем у реалном времену.

А када је у питању корисничка подршка, ГреенГеекс пружа брза времена одзива и корисну помоћ када је то потребно.

Кликните овде за више о ГреенГеекс-у

Блуехост

Блуехост

Значајке Блуехост-а:

 • Аутоматска инсталација ВордПресс-а
 • Стварање веб страница на ВордПрессу, прилагођено корисницима
 • Прилагођени интерфејс надзорне плоче за ВордПресс
 • Перформансе кеширање
 • Аутоматско ажурирање додатака и тема за ВордПресс
 • Укључена је фаза веб странице
 • Одговарајућа корисничка подршка путем телефона, е-поште и разговора уживо
 • Брзо пружање веб страница
 • Бесплатно шифрујмо ССЛ
 • Бесплатно СитеЛоцк ЦДН

Када је у питању ВордПресс хостинг, Блуехост не препоручује само ВордПресс.орг, они су и један од мојих најбољих избора, посебно за нове власнике ВордПресс сајтова. Блуехост пружа више упутстава за прављење вашег првог веб локације ВордПресс. Поред тога, развили су сјајну, прилагођену ВордПресс контролну таблу која вам је једноставна за употребу и омогућава вам брзо проналажење и приступ свим важним функцијама које су вам потребне током рада на вашој веб локацији.

Блуехост је такође направио значајна побољшања у функцијама, перформансама и подршци коју добијате њиховим веб хостингом. По мом тестирању, брзина и рад веб страница су знатно бољи него претходних година. Такође се знатно побољшава време одзива за корисничку подршку. Одзив подршке за разговор уживо је за мене скоро увек био моменталан.

Ако више волите да користите другу веб апликацију осим ВордПресс-а, Блуехост такође нуди један од најбоље прилагођених интерфејса цПанел који сам видео.

Кликните овде за више о Блуехосту

ИнМотион хостинг хостинг ВордПресс

ВордПресс хостинг који се управља ИнМотионом

 • Мак Спеед Зоне Тецхнологи
 • Прединсталација за ВордПресс или Јоомла
 • Укључује БолдГрид Сите Буилдер
 • Одговарајућа корисничка подршка
 • 90 дневна гаранција поврата новца

Купац сам ИнМотион Хостинг-а већ више од 10 година. Њихови планови Бусинесс Повер и Про укључују неограничено складиштење и пропусност заједно са више ресурса сервера. Помоћу ИнМотион-а добијате њихову Мак Спеед Зоне технологију која вам може пружити знатно повећану брзину веб локације када се ваша локација налази у зони брзине.

Међутим, за боље искуство хостовања ВордПресс-а за фотографе, препоручујем ИнМотион-ове управљане планове за ВордПресс хостинг. Побољшавате брзину помоћу напредног кеширања сервера и управљаних ажурирања и сигурности.

ИнМотион је посебно погодан за веб локације ВордПресс, а можете чак и да их унапред инсталирате за вашу наруџбу. А за кориснике ВордПресс-а, уз свој ИнМотион хостинг план добијате и БолдГрид веб локацију. БолдГрид поједностављује и убрзава процес креирања веб страница, а истовремено вам даје популарну функционалност ВордПресс-а. Будући да је ИнМотион Хостинг званични БолдГрид домаћин (у ствари су били кључни за развој производа), добићете најбољу подршку за ову веб локацију. Погледајте следећи одељак о градитељима веб локација за више информација о БолдГрид-у.

Кликните овде за више о ИнМотион хостингу

Препоруке за прављење веб локација за фотографе

Ако сте одлучили да више користите алатку за прављење веб локација за своју веб локацију за фотографије, ево најбољих опција које препоручујемо.

БолдГрид

болдгрид-за фотографе

БолдГрид нуди сучеље за повлачење и испуштање
Неограничене странице
ВооЦоммерце Цомпатибле
Функционалност интегрисаних облика
Напредно блоггинг и постављање постова
Уграђене локације за монтажу / песак
Премиум СЕО додатак
Премиум резервни додатак
Напредно уређивање слика

 • Једноставно и брзо креирање веб страница ВордПресс
 • Темељи на фотографијама
 • Боља контрола и власништво него код осталих произвођача сајтова
 • ВордПресс функционалност
 • Може се користити са било којим ВордПресс веб хостом

БолдГрид није ваш просечни произвођач веб локација. Као што смо горе описали, градитељ веб локација са седиштем у ВордПресс-у омогућава вам лако креирање веб страница професионалног изгледа. Међу многим темама веб локација доступних на БолдГрид-у је и низ предложака заснованих на фотографијама. Велика предност коришћења БолдГрид-а је у томе што пружа предности градитеља веб страница као што су Вик или СкуареСпаце, а истовремено вам даје снагу ВордПресс-а и бољу контролу и власништво над вашом веб страницом.

Будући да је БолдГрид заправо скуп ВордПресс додатака, можете га користити са било којим веб хостом који подржава ВордПресс. Међутим, за најлакше искуство препоручујем одабир службеног БолдГрид домаћина, попут ИнМотион Хостинг-а.

Кликните овде за више о БолдГрид-у

СмугМуг

кријумчарење

СмугМуг има свој прилагодљив веб сајт
Неограничено учитавање фотографија и видео записа
Одговарајући дизајн – прилагођава се мобилним телефонима, таблетима и мониторима
Бесплатна мобилна апликација за уређивање, архивирање и дељење у покрету
Потпуно домаћин, неограничен саобраћај
Уградите фотографије и видео записе на друге веб локације
Додајте фотографије и синхронизујте целу библиотеку из Лигхтроом-а
Погледајте детаљне статистике и аналитику
Користите робусне СЕО алате, укључујући мета тагове и КСМЛ ситемапове
24/7 стварна подршка људима
Прилагодите се и учите уз видео туторијале
Искористите свој рачун у нашем дубинском центру за помоћ
Посетите уживо, онлине СмугМуг тренинге
Креирајте потпуно личну почетну страницу
Једноставно прилагођавање сајта за превлачење и испуштање
На вашу веб локацију ставите свој логотип или робну марку
21+ модерних, прерадјених образаца за дизајн
Креирајте прилагођене теме користећи сопствене комбинације фонта и боја
Користите сопствени домен
Необавезна прилагодба путем ХТМЛ-а и ЦСС-а
Лака организација фотографија и веб локација
Свака слика направљена сигурносном копијом помоћу Амазон Веб Сервицес
Простор за складиштење у облаку омогућава приступ било када и било где
Ауторско право је увек твоје
У сваком тренутку преузмите оригиналне фотографије и резервне копије галерије
Лозинком заштитите мапе, галерије, странице или целокупну вашу веб локацију
Ограничите видљивост на мапе, галерије и странице само на оне са којима сте поделили везу
Учините било коју мапу, галерију или страницу потпуно приватном
Додајте прилагођене водене жигове да бисте заштитили слике
Креирајте паметне галерије за аутоматизоване колекције
Делите преко Фацебоока, Твиттера, Гоогле+ и још много тога
Бесплатна мобилна апликација за уређивање, архивирање и дељење у покрету
Наручите отиске и производе у професионалној штампарској лабораторији директно са своје веб локације
Купујућа кошарица и благајна у потпуности домаћин
Укључена је обрада кредитних картица и услуга за кориснике
Купите фото књиге, уоквиривање итд., Од више добављача
Пошаљите било где
Испуните налоге са врхунским лабораторијама: Баи Пхото, ВХЦЦ, ЕЗПринтс и Локлеи (УК)
Направите прилагођене цене и продајте са избором од 1.000+ штампача и производа са профитом
Прихвати глобалне валуте по налозима (УСД, ЦАД, ГБП, ЕУР, АУД, ЈПИ, ЦХФ, НЗД, СЕК, ХКД)
Продаја дигиталних слика и видео записа за преузимање
Омогућите кашњење доказа и додајте коначне измене пре отпреме
СЕО-оптимизована веб локација
Добијте увид у понашање гледатеља помоћу уграђене статистике и аналитике

 • Фотографија Специфична платформа веб страница
 • Покрените ваше пословно фотографисање на мрежи
 • Дозволи клијентима да прегледају фотографије на мрежи
 • Неограничено чување фотографије
 • Ограничите или одобрите приступ фотографијама по својој жељи
 • Повежите се са Адобе Лигхтроом да бисте побољшали ток рада
 • Наручите штампање на мрежи из фото лабораторија

Без сумње, крајње возило за фотографисање веб хостинга / веб локација је из СмугМуг-а. СмугМуг је намењен фотографима свих нивоа и нуде планове за све типове веб локација за фотографије. За вас постоје решења која само желе да покажу неки свој посао и имају безбедан простор за складиштење слика, као и веб локације за професионалне фотографе који желе да воде свој посао на мрежи.

СмугМуг има неке од најлепших образаца веб локација за фотографије. Фотографије се могу чувати у најсигурнијој доступној меморији у облаку. А оно што је сјајно у вези са СмугМуг-ом је то што можете дозволити приступ својим фотографијама само оним за које процените да би требало да им буду дозвољени. За додатну сигурност можете да користите и водене жигове и заштиту лозинком.

Али СмугМуг заиста раздваја ствар конкуренције од фотографија. СмугМуг укључује сву функционалност која вам је потребна за покретање фотографског посла. Са СмугМуг-ом можете да додате прилагођене ценовнике за своје клијенте. Можете дозволити својим клијентима да бирају и преузимају њихове фотографије на мрежи. Такође, можете да продајете своје фотографије и дигитална преузимања путем корпе за куповину и одјаве.

СмугМуг вам такође помаже у раду са вашим системом рада. Можете да се повежете са Адобе Лигхтроом помоћу додатка за отпремање и организовање фотографија. Ако користите фото-лабораторије попут вхцц или БаиПхото.цом, имате приступ њима путем СмугМуг-а.

Кликните овде за више о СмугМуг-у и да бисте добили ваш бесплатни пробни период од 14 дана

Препоруке веб хостинга за фотографе

Веб ХостПрицеСолутион
а2 хостингА2 хостинг$ 2,99 месечно. – 14,99 долара месечно.Веб хостинг
БлуехостБлуехост$ 2,95 месецно.Веб хостинг
ИнМотион хостингИнМотион хостинг$ 6,99 месечно. – 19,99 УСД месечно.Веб хостинг
болдгридБолдГрид$ 3,99 месечно. – $ 13,99 месечно.ВордПресс Сите Буилдер
СмугМугСмугМуг12,50 долара месечно. – 25,00 УСД месечно.Платформа специфична за фотографију
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map