Награде за најбоље веб хостинг 2017

бест-веб хостинг-наград-2017


Време је да још једном објавимо победнике наших 2017 Бест Веб Хостинг Авардс. Ове године препознајемо дванаест категорија изврсности у услугама веб хостинга. Ове године имамо неколико поновљених победника, јер су њихови континуирани изванредни перформанси заслужили да буду награђени поново у 2017. Због растуће популарности програмера веб страница одлучили смо да доделимо награде и за ВордПресс и за ВордПресс.

Најбољи ВПС хостинг

ИнМотион хостинг
Дуги низ година уживао сам у изврсном веб хостингу из ИнМотион-а. Ове године сам одлучио да надоградим на њихов ВПС хостинг хостинг план високе доступности. Резултати су били једнако импресивни. У ствари, у нашем недавном тестирању ВПС хостинга, ИнМотион Хостинг је рангиран на врху листе.

Најбољи заједнички хостинг

СитеГроунд
СитеГроунд комбинује дељени хостинг и одличну корисничку подршку заједно са управљаним могућностима хостинга које се често налазе у скупљим плановима хостинга. Прошле године су надоградили целокупну заједничку платформу за хостинг. И од тада настављају са иновацијама са својим услугама.

Најбоље управљани ВордПресс хостинг

ВП Енгине
На тржишту постоји много такозваних управљаних ВордПресс хостинг планова. Али када је у питању премиум управљање ВордПресс хостингом, ВП Енгине остаје индустријски стандард. Међутим, нису се одмарали на ловорикама и настављају да представљају иновативне и јединствене карактеристике које власницима ВордПресс сајтова омогућавају да остану на челу перформанси и сигурности.

Најбољи Блоггер хостинг

А2 хостинг
Постоји низ достојних кандидата за ову категорију. Међутим, А2 хостинг ове године одаје почаст јер њихова комбинација оптимизованог ВордПресс хостинга и брзих опција Турбо, заједно са пакетима значајки препуних хостинга, пружају блогерима све што им је потребно за успех.

Најбољи пословни хостинг

ИнМотион хостинг
Ипак првак када је у питању пословни веб хостинг, ИнМотион Хостинг је поново наш победник у овој категорији. Пословне веб странице захтевају прави спој перформанси, сигурности, софтверских апликација, брзине мреже и сервера и корисне корисничке подршке. По нашем мишљењу, ИнМотион хостинг за 2017. годину остаје стандард за пословни хостинг.

Најбољи буџетни хостинг

ИнтерСервер
Ево још једног поновљеног победника за 2017. ИнтерСервер нуди најимпресивнији низ функција због њихове ниске цене. Али оно што их заиста издваја је гаранција закључавања цена – што значи да не морате бринути о наглим скоковима обнављања. Плаћате исту цену током целог рачуна!

Бест Буилдер веб локација

ГоЦентрал
Градитељи веб локација дефинитивно су бесни ових дана. И док Вик и СкуареСпаце добијају највише признања за прављење брзих веб локација, ГоДадди нуди алтернативно решење са својим ГоЦентрал производом. За креирање једноставних типова брошура на мрежи, најбоље нам се свиђа ГоЦентрал.

Најбољи ВордПресс Веб Буилдер

БолдГрид
У прошлости сте морали да бирате између ВордПресс-а и користите алатку за прављење веб локација. Међутим, ствари су се сада промениле. Сада расте број градитеља ВордПресс сајтова и производа дизајнираних да поједноставе процес израде веб локација. БолдГрид је и даље наш омиљени програмер веб страница ВордПресс. Креирао ИнМотион хостинг, уз БолдГрид можете брзо и лако да креирате сјајне ВордПресс странице. Поред тога, остварујете све предности одличног плана веб хостинга ИнМотион-а. И, имате 100% власништво над својом веб страницом!

Најбољи наменски хостинг

ИнМотион хостинг
Из прве руке смо видели импресивни низ наменских сервера у центру података података ИнМотион Хостинг. Комбинујући врхунску хардверску технологију са осталим изванредним веб хостинг карактеристикама и подршком, ИнМотион је поново победник у категорији Дедицатед Хостинг.

Најбољи зелени веб хостинг

ГреенГеекс
Нисмо пронашли боље решење када је у питању зелени веб хостинг од ГреенГеекса. Током година су доказали да не морате да жртвујете квалитетне и врхунске хостинг могућности када желите и план веб хостинга за животну средину.

Најбољи подцаст хостинг

Блубрри
Настављамо да користимо Блубрри Подцаст Хостинг за сопствени веб хостинг Цат Подцаст. Никада нисмо имали проблема и даље их сматрамо најповољнијим и најефикаснијим решењем за подцаст хостинг.

Најбољи регистратор домена

ГоДадди
ГоДадди је највећи регистратор домена и још увек је наш избор за управљање именима домена. Њихови алати за име домена омогућавају лако одржавање. Имају широк избор нових проширења домена која су доступна. ГоДадди такође пружа брокерске домене и аукцијске услуге.

Добитници награда за најбољи веб хостинг у 2017. години

АвардВиннер
инмотион-хостинг-впсНајбољи ВПС хостингИнМотион хостинг
СитеГроундНајбољи заједнички хостингСитеГроунд
ВП ЕнгинеНајбоље управљани ВордПресс хостингВП Енгине
а2 хостингНајбољи Блоггер хостингА2 хостинг
инмотион-хостингНајбољи пословни хостингИнМотион хостинг
ИнтерСерверНајбољи буџетни хостингИнтерСервер
ГоДаддиБест Буилдер веб локацијаГоЦентрал
болдгридНајбољи ВордПресс Веб БуилдерБолдГрид
инмотион-хостинг посвећенНајбољи наменски хостингИнМотион хостинг
греенгеексНајбољи зелени веб хостингГреенГеекс
БлубрриНајбољи подцаст хостингБлубрри
ГоДаддиНајбољи регистратор доменаГоДадди
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map