Награде за најбоље веб хостинг 2019

Најбоље веб хостинг, награде-2019


Добродошли у нашу Награде за најбоље веб хостинг у 2019. години страна! Ево победника у 14 категорија веб хостинга. Компаније за веб хостинг доле су демонстрирале изванредну услугу и подршку за власнике веб локација први пут до корпоративних апликација за хостинг.

Најбољи заједнички хостинг

греенгеекс
ГреенГеекс
Заједнички веб хостинг је током година прешао дуг пут. То више није само почетна хостинг линија за почетнике. Заправо, неки дељени хостинг планови пружају изванредне перформансе. То је случај са ГреенГеекс-ом. ГреенГеекс пружа изванредне хостинг опције, оптимизовано окружење за брзину и сигурност и одличну корисничку подршку. Из тих разлога ГреенГеекс добија овогодишњу награду за најбољи заједнички хостинг.

Најбољи ВПС хостинг

ИнМотион ВПС хостинг
ИнМотион хостинг
Ако требате да пређете на ВПС хостинг за више снаге и ресурса, ИнМотион Хостинг је поново наш победник. Помоћу ИнМотион-овог Управљаног ВПС хостинга добијате више перформанси заједно са редундантношћу инфраструктуре у облаку – и бесплатним управљањем сервером.

Најбољи наменски хостинг

Течни сервери намењени веб
Течна мрежа
Иако је Ликуид Веб правио наслове са својим хостинг ВордПрессом и хостинг ВооЦоммерце хостингом, они такође имају најимпресивнију линију наменских сервера које сам видео.

Најбоља корисничка подршка

СитеГроунд
СитеГроунд
СитеГроунд и даље пружа најдоследнију изванредну корисничку подршку и решавање проблема. Строга обука СитеГроунд-а коју пролазе сви чланови тима за подршку пре него што им је дозвољено да помогну клијентима и даље користи предности за власнике веб локација који користе услуге хостинга.

Најбољи зелени хостинг

ГреенГеекс
ГреенГеекс
ГреенГеекс наставља да води пут ка провајдерима зеленог веб хостинга. Они су ЕПА Греен Повер партнер од 2009. Године и сарађују са Бонневилле Фоундатион за заштиту животне средине како би вратили три пута већу енергију коју користе назад у мрежу.

Најбољи Блоггер хостинг

ИнМотион-хостинг
ИнМотион хостинг
За врхунско ВордПресс блогерско искуство, управљање ВордПресс хостингом је решење за многе блогере. И, ИнМотион Хостинг има савршену комбинацију приступачности и врхунских ВордПресс карактеристика. Лично користим и ИнМотион-ов пословни хостинг и управљани ВордПресс хостинг. Иако су обојица одлични, брзина и перформансе које постижете са планом управљања ВордПрессом су значајни.

Најбољи почетни ВордПресс хостинг

блуехост
Блуехост
Док су други домаћини такође поједноставили процес хостинга за ВордПресс за купце, Блуехост је одрадио најбољи посао за почетнике. ВордПресс не само да је унапред инсталиран за вас, већ сте и кроз поступак одабира дизајна и функције теме. А Блуехост нуди прилагођену и веома једноставну за коришћење ВордПресс контролну таблу која вам омогућава брз приступ важним функцијама.

Најбоље управљани ВордПресс хостинг

ВП-Енгине
ВП Енгине
Поље за управљање ВордПресс хостингом и даље је препун управљаног ВордПресс планом који сада нуде наизглед сви. Ипак, ВП Енгине остаје стандард за ову категорију. И генерално, они су и даље најбољи. У ствари, ВП Енгине је ажурирао своју мрежу хостинга са још импресивнијим карактеристикама, попут укључивања бесплатних тема СтудиоПресс.

Најбољи буџетни хостинг

ИнтерСервер
ИнтерСервер
Иако су цене градитеља веб локација повећане заједно са неким плановима за веб хостинг, и даље можете да пронађете неке сјајне опције ако имате ограничени буџет. ИнтерСервер је на врху листе веб хостинга за буџет не само због гаранције закључавања цена (што значи да се цене обнављања не повећавају), већ и због тога што пружају тону сјајних функција за све врсте веб локација.

Најбољи пословни хостинг

ИнМотион-хостинг
ИнМотион хостинг
ИнМотион хостинг и даље је изванредна опција за хостинг веб локација. Купац сам преко 10 година и још увек сам импресиониран карактеристикама хостинга, перформансама и подршком коју добијам од њих. Помоћу ИнМотион хостинга добијате њихову Мак Спеед Зоне технологију, бесплатни приватни ССЛ, аутоматско прављење сигурносних копија података и више функција које су корисне пословним веб локацијама.

Најбољи ВооЦоммерце хостинг

течна мрежа
Течна мрежа
Ликуид Веб дефинитивно је подизање ВооЦоммерце хостинга на нови ниво. Иако је ВооЦоммерце сјајна платформа за е-трговину, можете наићи на неке проблеме. И то је оно где заиста можете да имате користи од планова хостинга компаније ВооЦоммерце за домаћинство компаније Ликуид Веб. Течни веб тим урадио је супер посао у стварању оптимизованог окружења које заиста може убрзати вашу интернет продавницу. Поред тога, добијате и Јилт технологију за решавање напуштених ситуација са колицима. А уз планове ВооЦоммерце на нивоу компаније Ликуид Веб, укључен је и Глев.ио за унапређено извештавање – други део ВооЦоммерце-а који није сјајан..

Ликуид Веб такође нуди стартну линију ВооЦоммерце хостинг планова тако да нови власници веб продавница и они који имају ограничен буџет такође могу да приуште свој одличан управљани хостинг.

Бест Буилдер веб локација

вик
Вик
Поље за прављење веб страница наставља да се шири, а многи традиционални домаћини сада нуде и властите програмере. Иако постоји неколико сјајних опција за специфичне нише или платформе, генерално за најбоље искуство генералног стварања веб страница, Вик добија нашу награду. Вик ради сјајан посао у комбиновању лакоће прављења веб странице са импресивном линијом дизајна веб страница.

Најбољи ВордПресс Веб Буилдер

БолдГрид
БолдГрид
Сада када ВордПресс има свог Гутенберговог уређивача, можда се питате да ли је још увек потребан градитељ ВордПресс сајта. Али БолдГрид је много више од стварања странице. БолдГрид вас води кроз процес креирања целог веб локације ВордПресс. Такође, БолдГрид такође укључује функционалности као што су аутоматско прављење резервних копија, СЕО и постављање веб локација.

Најбољи регистратор домена

ГоДадди
ГоДадди
Иако ГоДадди нуди велику линију производа за хостинг, укључујући њихове ГоЦентрал веб програмере, њихова снага и даље је услуга управљања доменом. ГоДадди је највећи регистратор домена и пружа могућност куповине, управљања, продаје и аукције ваших имена домена. Ако требате да купите и одржавате више имена домена, ГоДадди је и даље најбоља опција.

Добитници награда за најбољи веб хостинг у 2019. години

АвардВиннер
греенгеексНајбољи заједнички хостингГреенГеекс
инмотион-хостингНајбољи ВПС хостингИнМотион хостинг
течна мрежаНајбољи наменски хостингТечна мрежа
СитеГроундНајбоља корисничка подршкаСитеГроунд
ГреенГеексНајбољи зелени веб хостингГреенГеекс
инмотион-хостингНајбољи Блоггер хостингИнМотион хостинг
блуехостНајбољи почетни ВордПресс хостинг
Почетник
Блуехост
вп-енгинеНајбоље управљани ВордПресс хостинг
Посао
ВП Енгине
ИнтерСерверНајбољи буџетни хостингИнтерСервер
инмотион-хостингНајбољи пословни хостинг
Буџет
ИнМотион хостинг
течна мрежаНајбољи ВооЦоммерце хостингТечна мрежа
ВикБест Буилдер веб локацијаВик
БолдГридНајбољи ВордПресс Веб БуилдерБолдГрид
ГоДаддиНајбољи регистратор доменаГоДадди
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map