Награди за най-добър уеб хостинг 2017

най-добрите уеб-хостинг-награди на 2017 г.


Време е още веднъж да обявим победителите в нашите награди за най-добър уеб хостинг за 2017 г. Тази година признаваме дванадесет категории на върхови постижения в уеб хостинг услугите. Тази година има редица многократни победители, тъй като продължаващото им изключително представяне заслужава да бъде възнаградено отново през 2017 г. Поради нарастващата популярност на строителите на уебсайтове, решихме да имаме награди както за строителите на уебсайтове на WordPress, така и за не-WordPress..

Най-добър VPS хостинг

InMotion хостинг
Дълги години се наслаждавах на изключителен уеб хостинг от InMotion. Тази година реших да надстроя до техния хостинг план за управление с висока достъпност VPS. Резултатите са също толкова впечатляващи. Всъщност, при нашето скорошно тестване на VPS хостинг, InMotion хостинг се класира на челно място в списъка.

Най-добър споделен хостинг

SiteGround
SiteGround комбинира споделен хостинг и отлична поддръжка на клиенти, заедно с управлявани хостинг функции, често намиращи се в по-скъпи хостинг планове. Миналата година те модернизираха цялата си споделена хостинг платформа. И те продължават да иноватират с услугите си от това време.

Най-добър управляван хостинг на WordPress

WP двигател
На пазара има много т. Нар. Управлявани хостинг планове за WordPress. Но когато става дума за първокласно управляван хостинг на WordPress, WP Engine остава индустриалният стандарт. Те обаче не са почивали на лаврите си и продължават да представят иновативни и уникални функции, които позволяват на собствениците на WordPress сайтове да останат начело на производителността и сигурността.

Най-добър хостинг за Blogger

A2 хостинг
За тази категория има редица достойни кандидати. Въпреки това, A2 хостинг взема отличията тази година, тъй като тяхната комбинация от оптимизиран хостинг на WordPress и бързи опции на Turbo, заедно с пакети с функции, пакетирани с хостинг, предоставят на блогърите всичко необходимо за успех.

Най-добър бизнес хостинг

InMotion хостинг
Все още шампионът, когато става дума за бизнес хостинг, InMotion хостинг отново е победител в тази категория. Бизнес уебсайтовете изискват правилната комбинация от производителност, сигурност, софтуерни приложения, скорост на мрежата и сървъра и полезна поддръжка на клиенти. За 2017 г. InMotion хостинг според нас остава стандартът за бизнес хостинг.

Най-добър хостинг за бюджет

InterServer
Ето още един повторен победител за 2017 г. InterServer предлага най-впечатляващата гама от функции за тяхната ниска цена. Но това, което наистина ги отличава, е гаранцията им за блокиране на цените – което означава, че не е нужно да се притеснявате от скокове на скоростта на подновяване. Вие плащате същата цена за живота на вашата сметка!

Най-добрият уебсайт

GoCentral
Създателите на уебсайтове определено са яростта в наши дни. И докато Wix и SquareSpace получават по-голямата част от признанието за изграждане на бързи уебсайтове, GoDaddy предлага алтернативно решение с техния продукт GoCentral. За създаването на прости уеб сайтове с брошура най-много ни харесва GoCentral.

Най-добрият WordPress Builder на уебсайтове

BoldGrid
В миналото трябваше да избирате между WordPress и да използвате удобен за създаване на уебсайт конструктор. Сега обаче нещата се промениха. Сега има все по-голям брой създатели на сайтове и продукти на WordPress, предназначени да опростят процеса на създаване на уебсайтове. BoldGrid все още е любимият ни създател на уебсайтове WordPress. Създаден от InMotion хостинг, с BoldGrid можете бързо и лесно да създавате страхотни WordPress сайтове. Освен това, вие получавате всички предимства на отличния уеб хостинг план на InMotion. И вие имате 100% собственост върху вашия уебсайт!

Най-добре посветен хостинг

InMotion хостинг
От първа ръка видяхме впечатляващия масив от специализирани сървъри в центъра за данни на InMotion Hosting. Комбинирайки най-новата хардуерна технология с другите им изключителни функции и поддръжка на уеб хостинг, InMotion отново е победител в категорията Специализиран хостинг.

Най-добър зелен хостинг

GreenGeeks
Не сме намерили по-добро решение за зеления уеб хостинг от GreenGeeks. Те са доказали през годините, че не е нужно да жертвате качеството и най-добрите хостинг функции, когато искате и екологичен уеб хостинг план.

Най-добър хостинг на подкасти

Blubrry
Продължаваме да използваме Blubrry Podcast хостинг за собствения си уеб хостинг Cat Podcast. Никога не сме имали проблеми и все още ги считаме за най-удобното и ефективно решение за подкаст хостинг.

Най-добър регистратор на домейни

GoDaddy
GoDaddy е най-големият регистратор на имена на домейни и все още е наш избор за управление на имена на домейни. Техните инструменти за име на домейн позволяват лесна поддръжка. Те имат богат избор от нови разширения на домейни, които са налични. Освен това, GoDaddy предоставя и брокер на домейни и аукционни услуги.

Носители на награди за най-добър уеб хостинг за 2017 г.

AwardWinner
С капацитет-хостинг-VPSНай-добър VPS хостингInMotion хостинг
SiteGroundНай-добър споделен хостингSiteGround
WP двигателНай-добър управляван хостинг на WordPressWP двигател
а2-домакинНай-добър хостинг за BloggerA2 хостинг
С капацитет хостингНай-добър бизнес хостингInMotion хостинг
InterServerНай-добър хостинг за бюджетInterServer
GoDaddyНай-добрият уебсайтGoCentral
boldgridНай-добрият WordPress Builder на уебсайтовеBoldGrid
С капацитет хостинг-посветенНай-добре посветен хостингInMotion хостинг
greengeeksНай-добър зелен хостингGreenGeeks
BlubrryНай-добър хостинг на подкастиBlubrry
GoDaddyНай-добър регистратор на домейниGoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map