Награди за най-добър уеб хостинг 2019

най-добрите уеб-хостинг-награди-2019


Добре дошли в нашата Награди за най-добър уеб хостинг за 2019 г. страница! Ето победителите в 14 категории уеб хостинг. По-долу хостинг компаниите демонстрираха отлично обслужване и поддръжка за собствениците на уебсайтове за първи път, чак до хостинг приложения за корпоративни клиенти.

Най-добър споделен хостинг

greengeeks
GreenGeeks
Споделеният уеб хостинг измина дълъг път през годините. Това вече не е просто хостинг линия за входно ниво за начинаещи. Всъщност някои споделени хостинг планове осигуряват изключителни резултати. Такъв е случаят с GreenGeeks. GreenGeeks предлага изключителни хостинг функции, оптимизирана среда за бързина и сигурност и отлична поддръжка на клиенти. Поради тази причина GreenGeeks получава тази година награда за най-добър споделен хостинг.

Най-добър VPS хостинг

InMotion VPS хостинг
InMotion хостинг
Ако трябва да преминете към VPS хостинг за повече мощност и ресурси, InMotion хостинг отново е наш победител. С управлявания VPS хостинг на InMotion получавате по-голяма производителност, заедно с резервирането в облачна инфраструктура – и безплатно управление на сървъра.

Най-добре посветен хостинг

Течни уеб специализирани сървъри
Течна мрежа
Докато Liquid Web създава заглавия с хостинг на Managed WordPress и Managed WooCommerce, те имат и най-впечатляващата подредба от специализирани сървъри, които съм виждал.

Най-добра поддръжка на клиенти

SiteGround
SiteGround
SiteGround продължава да осигурява най-последователната изключителна поддръжка на клиенти и разрешаване на проблеми. Строгото обучение на SiteGround, което всеки член на екипа за поддръжка преминава, преди да им бъде разрешено да помага на клиентите, продължава да извлича ползи за тези собственици на сайтове, които използват хостинг услуги.

Най-добър зелен хостинг

GreenGeeks
GreenGeeks
GreenGeeks продължава да води пътя към доставчиците на уеб хостинг услуги. Те са партньор на EPA Green Power от 2009 г. и работят с Фондацията за околната среда в Bonneville, за да върнат три пъти повече енергия, която използват обратно в мрежата.

Най-добър хостинг за Blogger

С капацитет хостинг
InMotion хостинг
За най-доброто преживяване на WordPress блог, управляваният хостинг на WordPress е решението за много блогъри. И InMotion хостингът разполага с перфектната комбинация от достъпни цени и първокласни WordPress функции. Аз лично използвам както бизнес хостинга на InMotion, така и техния управляван хостинг на WordPress. Макар и двете да са отлични, скоростта и производителността, които постигате с плана за управление на WordPress, са значителни.

Най-добър хостинг на WordPress за начинаещи

Bluehost
Bluehost
Докато други уеб хостове също опростиха хостинг процеса на WordPress за клиентите, Bluehost свърши най-добрата работа за начинаещи. WordPress не само е предварително инсталиран за вас, но и вие се ръководите от процеса на избор на дизайн и функционалност на вашата тема. И Bluehost осигурява персонализирано и много лесно за използване табло за управление на WordPress, което ви позволява бързо да получите достъп до важни функции.

Най-добър управляван хостинг на WordPress

WP-Engine
WP двигател
Полето за управляван хостинг на WordPress продължава да е пренаселено с управляван план за WordPress, който сега се предлага от всички на пръв поглед. WP Engine обаче остава стандарт за тази категория. И като цяло те все още са най-добрите. Всъщност WP Engine е актуализирал хостинг линията си с още по-впечатляващи функции като включването на безплатни теми от StudioPress.

Най-добър хостинг за бюджет

InterServer
InterServer
Въпреки че цените на уебсайтовете са се увеличили заедно с някои уеб хостинг планове, все пак можете да намерите страхотни опции, ако сте с ограничен бюджет. InterServer оглавява списъка с уеб хостинг на бюджети не само заради гаранцията им за заключване на цените (което означава, че вашите цени за подновяване не се увеличават), но и защото предоставят множество страхотни функции за всички видове уебсайтове.

Най-добър бизнес хостинг

С капацитет хостинг
InMotion хостинг
InMotion хостингът продължава да бъде изключителен вариант за хостинг на бизнес уебсайтове. Аз съм клиент повече от 10 години и все още съм впечатлен от хостинг функциите, производителността и подкрепата, която получавам от тях. С InMotion хостинг получавате тяхната технология Max Speed ​​Zone, безплатен частен SSL, автоматично архивиране на данни и други функции, които са полезни за бизнес уебсайтовете.

Най-добър хостинг на WooCommerce

течност уеб
Течна мрежа
Liquid Web определено изведе хостинг на WooCommerce на ново ниво. Въпреки че WooCommerce е страхотна платформа за електронна търговия, можете да срещнете някои проблеми. И точно тук можете наистина да се възползвате от плановете за хостинг на WooCommerce на хостинг на Liquid Web. Течният уеб екип свърши супер работа в създаването на оптимизирана среда, която наистина може да ускори вашия онлайн магазин. Освен това вие получавате и Jilt технология за справяне с изоставени ситуации с колички. А с плановете на WooCommerce на Liquid Web за бизнес ниво, Glew.io е включен за подобрено отчитане – другата част от WooCommerce, която не е страхотна..

Liquid Web сега предлага и стартираща линия на хостинг планове на WooCommerce, така че новите собственици на онлайн магазини и тези с ограничен бюджет също могат да си позволят отлично управлявания хостинг.

Най-добрият уебсайт

Wix
Wix
Полето за създаване на уебсайтове продължава да се разширява, като много традиционни домакини на уебсайтове предлагат и собствени създатели на сайтове. Въпреки че има някои страхотни опции за конкретни ниши или платформи, като цяло за най-доброто общо изграждане на уебсайт опит, Wix получава нашата награда. Wix върши чудесна работа в съчетаването на лекотата на създаване на вашия сайт с впечатляваща линия от дизайни на уебсайтове.

Най-добрият WordPress Builder на уебсайтове

BoldGrid
BoldGrid
Сега, когато WordPress има собствен редактор на Гутенберг, може би се чудите дали все още е необходим строител на WordPress сайт. Но BoldGrid е много повече от просто създаване на страници. BoldGrid ви води през процеса на създаване на целия ви уебсайт WordPress. Освен това, BoldGrid включва и функционалност като автоматично архивиране, SEO и подреждане на уебсайтове.

Най-добър регистратор на домейни

GoDaddy
GoDaddy
Докато GoDaddy предлага огромен набор от хостинг продукти, включително техния създател на уебсайтове GoCentral, тяхната сила е все още услуги за управление на домейна. GoDaddy е най-големият регистратор на домейни и предоставя възможност за закупуване, управление, продажба и търг на вашите имена на домейни. Ако трябва да закупите и поддържате няколко имена на домейни, GoDaddy остава най-добрият вариант.

Новини за най-добър уеб хостинг за 2019 г.

AwardWinner
greengeeksНай-добър споделен хостингGreenGeeks
С капацитет хостингНай-добър VPS хостингInMotion хостинг
течност уебНай-добре посветен хостингТечна мрежа
SiteGroundНай-добра поддръжка на клиентиSiteGround
GreenGeeksНай-добър зелен хостингGreenGeeks
С капацитет хостингНай-добър хостинг за BloggerInMotion хостинг
BluehostНай-добър хостинг на WordPress за начинаещи
начинаещ
Bluehost
WP-двигателНай-добър управляван хостинг на WordPress
Бизнес
WP двигател
InterServerНай-добър хостинг за бюджетInterServer
С капацитет хостингНай-добър бизнес хостинг
бюджет
InMotion хостинг
течност уебНай-добър хостинг на WooCommerceТечна мрежа
WixНай-добрият уебсайтWix
BoldGridНай-добрият WordPress Builder на уебсайтовеBoldGrid
GoDaddyНай-добър регистратор на домейниGoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map