Най-добър хостинг на cPanel 2020

най-добре вашият бизнес хостинг


След като закупите уеб хостинга си и започнете да се занимавате с процеса на изграждане и отглеждане на уебсайта си, ще откриете, че прекарвате доста време в работа в контролния панел на вашия уеб хостинг. Вашият контролен панел е мястото, където можете да инсталирате приложения, да настроите имейл акаунти и домейни, да архивирате вашите данни, да получите достъп до информацията за вашия хостинг акаунт, както и много други задачи, свързани с уебсайта.

По принцип имате три възможности за управление на уеб хостинг контролни панели: Cpanel, подобен графичен интерфейс или текстов базиран контролен панел. cPanel е любимият ни интерфейс за контролен панел за уеб хостинг. И поради своята популярност, все повече и повече уеб хостове включват cPanel със своите хостинг планове. Ето, нека разгледаме по-отблизо най-добрият хостинг на cPanel настроики.

Рейтинг на уеб хостPriceBBB
InMotion хостинг InMotion хостинг $ 3,99 за месец. А+
GreenGeeks cPanel хостинг GreenGeeks 2,95 долара за месец. А+
Bluehost Bluehost 2,95 долара за месец. А
а2-хостинг-вашият бизнес A2 хостинг 2,96 щ.д.. А+

Какво е cPanel?

cPanel е вашият интерфейс на контролния панел, където можете да получите достъп до функции за вашите уеб файлове, имейл, бази данни, софтуерни приложения и други. Вашият cPanel екран също ще ви предостави важни подробности за вашия уеб хостинг акаунт (IP адрес, използване на домейн и поддомейни, имейл акаунти и т.н.)

Защо харесваме cPanel

С cPanel получавате графичен базиран интерфейс, който ви позволява лесно да имате достъп до функциите на вашия уеб сайт. Графиката и групирането на функции е много интуитивна и улеснява работата с уебсайта Ви. И cPanel ви дава достъп до някои страхотни приложения за уебсайт и функционалност.

Например:

Файлов мениджър
cPanel File Manager
С Мениджъра на файлове можете лесно да имате достъп и да работите с файловете на уебсайта си. Независимо дали трябва да качвате, изтегляте, редактирате или изтривате файлове, File Manager ви позволява да изпълнявате всички тези задачи. Можете също да създадете компресирани архиви на вашите файлове за архивиране.

Webalizer
cPanel Webalizer
cPanel обикновено ви предоставя множество начини за достъп и преглед на вашата уеб статистика. Харесва ми да използвам Webalizer най-добре. С Webalizer получавате хубави графични и статистически изображения на данните на вашия уебсайт.

PhpMyAdmin
cPanel phpMyAdmin
Ако използвате система за управление на съдържанието за вашия уебсайт, като WordPress или Joomla, често ще трябва да имате достъп до базите си данни. phpMyAdmin ви дава достъп до вашите бази данни MySQL. Можете да използвате phpMyAdmin за експортиране и импортиране на бази данни в допълнение към извършване на заявки към база данни.

електронна поща
cPanel Email
Когато трябва да създадете имейл акаунти или да изпълнявате други имейл функции, можете да получите бърз достъп чрез иконите в групата по имейл в cPanel. Тук можете също да стартирате SpamAssassin, за да намалите количеството нежелани имейли, претрупващи вашата пощенска кутия.

Softaculous
Softaculous
Софтакулозни приложения
Една от най-добрите характеристики на cPanel е включването на Softaculous. Softaculous ви дава възможност за инсталиране с едно щракване за до стотици софтуерни приложения за вашия уебсайт. С Softaculous можете да инсталирате WordPress, Joomla, Drupal, приложения за електронна търговия и още куп уеб приложения.

cPanel инструменти за сигурност

Търсите ли допълнителна защита за вашия уеб сайт? Ако имате план за хостинг на cPanel, на разположение са ви редица инструменти за осигуряване на вашия сайт и онлайн присъствие. Ако вашата уеб хостинг компания не използва cPanel, вероятно все още имате на разположение тези видове инструменти; просто ще трябва да получите достъп до тях по различен начин. Ако имате cPanel, когато влезете, можете да превъртите надолу до секцията за сигурност, за да получите достъп до тези инструменти.
cPanel Сигурност

Пароли за защита на парола
За да ограничите определени области на вашия уебсайт, можете да използвате директории за защита на парола, за да изисквате потребителско име и парола за достъп до определена папка от мрежата. Всички поддиректории в тази папка също изискват потребителско име и парола.
cPanel Защита с парола директории

IP забрани мениджър
Ако искате да попречите на определен посетител да получи достъп до вашия сайт, можете да въведете IP адреса им в IP Deny Manager, за да блокирате достъпа. Можете да блокирате конкретен IP адрес, както и диапазон от адреси. Използвах този инструмент, за да блокирам успешно нежеланите посетители. Но имайте предвид, че някой все още може да използва прокси IP, за да се опита да влезе.
cPanel IP Dey

Защита чрез гореща връзка
Понякога хората ще се опитат да откраднат вашата лента, като се свържат към изображенията на уебсайта ви и ги покажат на друго място. С Hotlink Protection можете да блокирате директен достъп до определени типове файлове (jpeg, gif, png, bmp). Можете също така да пренасочите тези искания към избран от вас URL адрес.
cPanel Hotlink Protection

Защита с пиявици
Ако сте защитили с парола определена зона на уебсайта си, Leech Protect може да предотврати множество влизания от една и съща парола. Така че, ако някой е дал паролата на другите или тя е била компрометирана, cPanel ще деактивира акаунта и ще ви уведоми по имейл.
cPanel Leech Protect

GnuPG ключове
Можете да използвате клавишите GnuPG за криптиране на съобщения чрез публичен и частен ключ.
cPanel GnuPG ключове

cPanel хостинг препоръки

Нашите препоръки за хостинг на cPanel са базирани на комбинация от внедряването на cPanel от уеб хостинг компанията и цялостната им ефективност на уеб хостинг. Повечето хостинг компании ще персонализират cPanel донякъде, а ние харесваме всички следващи реализации на уеб хоста от него.

InMotion хостинг

С капацитет-хостинг-вашият бизнес
InMotion хостинг отново е в списъка ни с най-добрите cPanel уеб хостинг доставчици. С InMotion можете да получите достъп до cPanel чрез техния панел за управление на акаунти (AMP). CPanel на InMotion показва данните на вашия уебсайт в лявата колона, а иконите на функциите ви в дясната. Много ми харесва, че те включват директна връзка към техния център за поддръжка и чат на живо в самия връх на cPanel. Това го прави много удобно, ако имате нужда от помощ.

Заедно с удобната им cPanel реализация, InMotion хостингът предоставя изключителен уеб хостинг. Наслаждавах се на отлично представяне на уебсайтове заедно с тяхната най-добра клиентска поддръжка. Вашият уеб хостинг план в InMotion включва техния най-висококачествен бизнес хардуер, включващ твърди дискове, технология Max Speed ​​Zone за по-бърза производителност на уебсайта, безплатно архивиране на данни и възстановяване и много други бизнес хостинг функции.

Щракнете тук, за да прочетете нашия подробен преглед на хостинг InMotion

GreenGeeks

GreenGeeks-CPanel
Въпреки че GreenGeeks може би е известен най-вече като най-екологичния уеб хост, те не са чудесни само за зеления уеб хостинг, но са и един от най-добрите хостинг доставчици на cPanel. Таблото за управление на акаунти GreenGeeks предлага супер бърз и лесен достъп до вашия cPanel.

И интерфейсът на GreenGeeks cPanel осигурява не само лесен достъп до функционалността на вашия уеб сайт, но също така можете лесно да получите достъп до темите за създатели на уебсайтове на Sitepad.
GreenGeeks-CPanel-приложения

GreenGeeks cPanel също така ви дава достъп до лесна инсталация с едно щракване за приложения като WordPress, Joomla, PrestaShop и др. Всички планове за хостинг на GreenGeeks cPanel предоставят неограничено дисково пространство и честотна лента. И можете да хоствате неограничено количество уебсайтове. Вие също така получавате безплатен домейн, безплатен Wildcard SSL и безплатен Cloudflare CDN. Това, което също е чудесно за GreenGeeks, е, че можете да изберете начален план с ниска цена само на $ 2,95 месеца или можете да изберете хостинг планове на ниво Pro или Premium, които включват технология GreenGeeks PowerCacher и по-бързи изчислителни ресурси, за да ускорите наистина уебсайтовете си.

Щракнете тук, за да прочетете нашия подробен преглед на GreenGeeks

Bluehost

Bluehost-вашият бизнес
Bluehost предлага качествен споделен хостинг сред множеството им услуги. И, Bluehost е друга топ компания за уеб хостинг, която използва cPanel. В допълнение към персонализирания им cPanel, с Bluehost получавате и персонализирано табло за управление на WordPress. Всъщност Bluehost е един от най-добрите възможности за новите потребители на WordPress, тъй като те също така предоставят насочена помощ при създаването на вашия първи WordPress сайт, както и връзки към всичките ви важни WordPress функционалности.

Щракнете тук, за да прочетете нашия подробен преглед на Bluehost

A2 хостинг

а2-хостинг-CPanel интерфейс
A2 хостинг определено е един от най-добрите възможности за cPanel хостинг. С техния cPanel интерфейс можете лесно да получите достъп до изключителните функции, които са включени във вашия A2 хостинг план. От cPanel на A2 хостинг, получавате достъп с едно щракване до оптимизирана конфигурация A2, архивиране на сървъри назад, Cloudflare CDN, както и до всички други стандартни функции, които се предлагат с cPanel. Можете да получите достъп до вашия A2 хостинг cPanel отделно или от вашата клиентска зона A2 хостинг.

Ускоряването на вашия уеб сайт също се улеснява с бърз достъп до Cloudflare и страницата за оптимизация на A2.
а2-хостинг-Cpanel-функции

Щракнете тук, за да прочетете нашия подробен преглед на A2 хостинг

cPanel Сравнение на хостинг

InMotion хостинг

 • $ 3,99 за месец.
 • BBB Рейтинг: A+
 • Характеристики на cPanel: Бърз и лесен достъп до поддръжка за чат на живо директно в рамките на cPanel.
 • Хостинг Характеристики: Зони с максимална скорост, SSD дискове, хардуер за бизнес клас
 • Виж повече

greengeeks

 • 2,95 долара за месец.
 • BBB Рейтинг: A+
 • Характеристики на cPanel: Лесен достъп с едно щракване до WordPress и други приложения, Теми за създаване на уебсайтове и Cloudflare CDN.
 • Хостинг Характеристики: Осигурени от 300% възобновяема енергия, PowerCacher технология, оптимизирани LiteSpeed ​​и MariaDB сървъри
 • Виж повече

Bluehost

 • 2,95 долара за месец.
 • BBB Рейтинг: A
 • cPanel Характеристики: Персонализирано и интуитивно оформление.
 • Хостинг функции: Персонализирано табло за WordPress
 • Виж повече

cPanel продължава да бъде предпочитаният от мен уеб хостинг интерфейс и определено бих ви препоръчал да помислите за хостинг план на cPanel.

Вижте нашите рейтинги за преглед на хостинг InMotion по-долу:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector