Най-добър хостинг за Blogger 2020

най-добрите блогър хостинг


Ако имате нужда от уеб хостинг за вашия блог, продължете да четете, за да разберете кой уеб хост трябва да изберете. Въпреки това, което някои може да мислят, блоговете все още са изключително популярно средство за споделяне на информация и идеи. В тази статия ще разгледаме най-добрия хостинг за Blogger за 2020 г..

Въпреки че има много платформи за блогове, WordPress е най-популярният. Така че в тази статия за хостинг на блогъри ще се съсредоточа предимно върху функциите и предимствата на WordPress. Първо, нека разгледаме какво препоръчва WordPress.org по отношение на изискванията и хостинга. След това ще ви дам моите топ 3 препоръки за блогър хостинг. Тъй като имам личен опит с използването на всички уеб хостинг компании, които ще разгледаме тук, мога да ви кажа от първа ръка кое е добро и не толкова добро за всеки хост.

Ако специално търсите управлявано хостинг решение за WordPress, разгледайте нашето актуализирано ръководство тук.

Какво препоръчва WordPress?

WordPress.org изброява три основни препоръки за хостинг:

Правилна версия на PHP
Например, понастоящем те изброяват PHP версия 7.3 или по-нова. Версията на PHP, която използвате, може да направи огромна промяна в работата на вашия сайт. Например, надстройката до PHP 7 осигурява значително увеличение на скоростта спрямо предишните версии. Поради важността на PHP за WordPress, винаги търся уеб хост, който предоставя най-актуалните версии на PHP с техните хостинг планове.

Правилна версия на MySQL или MariaDB
Например, по това време те изброяват MySQL 5.6 или по-нова версия и MariaDB 10.0 или по-нова. Подобно на PHP, добрият уеб хост трябва да се стреми да предостави най-поддържаната в момента версия на софтуера на вашата база данни.

HTTPS поддръжка
Тъй като сигурността на уебсайтове е такава грижа и с добавения акцент за https от Google и уеб браузърите в наши дни, прилагането на SSL е още по-критично за всички – включително и за WordPress сайтове. Въпреки че всички уеб хостове, за които знам, могат да поддържат https, това, което наистина искате да търсите, е уеб хостинг план, който включва безплатни SSL сертификати. Нарастващият брой уеб хостове сега предлагат безплатни SSL сертификати Let’s Encrypt, които ви позволяват да използвате https без допълнителни разходи..

Основни хостинг функции за блогъри

Комбиниране на горните предложения от WordPress.org, заедно с моите собствени препоръки за блогъри, ето основните функции, които трябва да търсите, когато избирате вашия уеб хостинг.

 • Предварителна инсталация или инсталиране на WordPress с едно кликване
 • Поддръжка на най-актуалната версия на PHP и MySQL
 • Оптимизирана скорост и сигурност на уебсайта
 • Разширена технология за кеширане
 • Мрежа за доставка на съдържание (CDN)
 • Безплатни SSL сертификати
 • Автоматизирани архивиране на данни
 • Автоматични актуализации
 • Отзивчива поддръжка на клиенти

И така, какво е най-добрият хостинг за Blogger?

С толкова много възможности за хостинг на WordPress в момента са налични, в тази статия ще разгледаме трите уеб хостинг компании, препоръчани от WordPress.org. След това допълнително ще представя моите три любими опции за хостинг на блогъри.

Определено трябва да можете да намерите правилното решение за хостинг на блогъри сред тези шест препоръчани уеб хостинг компании.

Препоръки за WordPress.org

WordPress.org изброява само три препоръки за уеб хостинг за WordPress. Нека преминем върху трите им избора и тогава ще ви дам моите топ 3 възможности за хостинг на BlogP WordPress.

SiteGround

редактори на поемащите блогър хостинг
SiteGround-блогър хостинг
SiteGround продължава да ме учудва с включването на много премиум хостинг функции, за които обикновено трябва да плащате много повече. Всъщност със SiteGround получавате управляван хостинг план на цени за споделен хостинг.

SiteGround включва автоматично ежедневно архивиране, запазено за 30 дни, от което можете лесно да възстановите уебсайта си. Техната технология SuperCacher наистина помага да се намали времето за зареждане на вашия сайт, така че уебсайтовете ви да работят по-бързо. И е включен безплатен SSL шифроване на SSL.

Това, което наистина харесвам в SiteGround е, че те непрекъснато се развиват с нови иновативни и защитени технологии. Например, в последно време те надстроиха цялата си платформа за споделен хостинг, подобриха процедурите за възстановяване на сървъра и оптимизираха автоматизираната си система за актуализации. Всъщност вече можете да имате актуализирани вашите WordPress плъгини автоматично в допълнение към основната ви WordPress.

SiteGround-WordPress хостингПрепоръчвам хостинг плана на GrowBig.

Вземете до 70% отстъпка от хостинг на SiteGround тук

Bluehost

Bluehost
Bluehost определено е една от най-известните уеб хостинг компании наоколо и те също така подчертават своите WordPress хостинг функции в продължение на много години. Те вече са част от Endurance International Group (EIG), която включва много други уеб хостинг компании, включително HostGator, iPage, Fat Cow и т.н..

Bluehost получава моя вот за най-доброто WordPress хостинг решение за начинаещи. Те направиха много подобрения за начинаещи WordPress, включително ръководена помощ за създаване на онлайн сайтове и персонализирани табла за управление на WordPress и cPanel.

DreamHost

DreamPress
Подобно на Bluehost, DreamHost е друга хостинг компания, която фокусира много от своите усилия върху хостинг на WordPress. Въпреки че те със сигурност са надежден домакин на WordPress, има няколко области, в които бих искал да видя някои подобрения. Първо, за разлика от Bluehost, аз никога не съм харесвал интерфейса на контролния панел – трудно е да се намерят функции и според мен не са много удобни за потребителя. Второ, техните времена за реакция на клиентите, особено при чат на живо, са на бавна страна. В миналото имах и някои малки проблеми с производителността.

Препоръки на WebHostingCat.com

Въпреки че и трите препоръки за хостинг от WordPress.org със сигурност са достоверни, моят най-добър избор за WordPress Blogger хостинг донякъде се различава в зависимост от моя собствен опит. Ето моите топ три препоръки.

GreenGeeks

редактори на поемащите блогър хостинг
GreenGeeks
GreenGeeks е моят избор за най-добър хостинг на блог на WordPress. Техните хостинг планове са на стойност пълна с премия функции за вашите уебсайтове. И не забравяйте, че когато изберете зелен уеб хост като GreenGeeks, всъщност помагате да спасим нашата среда, докато създавате блоговете си.

За повечето блогъри хостинг планът GreenGeeks Ecosite Starter е повече от достатъчен – осигурява неограничено дисково пространство и честотна лента, заедно с възможността да хоствате множество уебсайтове – и всичко това на цена от едва 2,95 долара на месец. Въпреки това, специално препоръчвам GreenGeeks Ecosite Premium план. Това е планът, който използвам, и включва тяхната технология PowerCacher, заедно с повече компютърни ресурси, за да ускори работата на сайтовете ви.

Без значение кой хостинг план сте избрали от GreenGeeks, ще получите безплатен домейн, безплатен шифруване на Wildcard SSL, Cloudflare CDN, проактивен мониторинг на сървъра и нощни резервни копия на данни..

И докато клиентската поддръжка в други хостинг компании намалява, GreenGeeks все още осигурява най-добрата поддръжка чрез телефон, имейл и чат на живо. За разлика от други домакини на уеб, времената за реакция на поддръжка на чат на живо са много впечатляващи.

GreenGeeks хостинг плановеПрепоръчвам Ecosite Premium Plan.

Спестете 70% от хостинг на GreenGeeks

InMotion хостинг управляван WordPress

InMotion хостинг управляван WordPress
InMotion хостинг винаги е бил един от най-добрите ми уеб хостинги за бизнес уеб сайтове. Аз съм клиент на InMotion от 10 години и продължавам да се наслаждавам на изпълнението и подкрепата, която получавам от тях. Въпреки това, що се отнася до блоговете, определено бих предпочел техните планове за управляван WordPress хостинг.

Имам както бизнес хостинг план InMotion, така и план за управление на InMotion WordPress. Трябва да кажа за двете: скоростта и ефективността на уебсайта, които получавам с плана за управляван хостинг, са по-добри. И с управлявания WordPress на InMotion вие също получавате автоматични актуализации, архивиране на данни и достъп до създателя на уебсайта BoldGrid WordPress за по-лесно създаване на сайт.

WP двигател

WP двигател
WP Engine вече години наред е моят избор за Premium управляван WordPress хостинг. Ако WordPress е вашият избор като блог платформа и търсите добавената помощ на управляван хостинг план, няма как да направите по-добро според мен. WP Engine се фокусира изцяло и изцяло върху хостинг на WordPress.

WP Engine е чудесен за блогъри на WordPress, които може да се нуждаят от допълнителна помощ в областта на поддръжката на своя уебсайт. Техният помощен персонал наистина са експерти в WordPress. За разлика от някои други управлявани уеб хостове, те ще предприемат допълнителната стъпка, за да се уверят, че всички въпроси или проблеми, които сте решили незабавно.

Най-добрите Blogger хостинг функции

GreenGeeksSiteGroundInMotionWP EngineBluehostDreamHost
Лесна инсталация на WPИгрална звездаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звезда
Най-актуална поддръжка на PHPИгрална звездаИгрална звездаИгрална звезда
Оптимизирано кеширанеИгрална звездаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звезда
Проактивна сигурностИгрална звездаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звезда
SSLИгрална звездаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звезда
CDNИгрална звездаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звезда
Автоматични актуализацииИгрална звездаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звезда
Автоматично архивиранеИгрална звездаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звезда
Отзивчива поддръжкаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звездаИгрална звезда
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map