Най-добър уеб хостинг за фитнес сайтове

най-добрите фитнес-блог-уеб хостинг


Повечето всеки иска да остане във форма или да влезе в по-добра форма в наши дни. Фитнесът определено е една от най-популярните теми за уебсайтовете. Скорошно търсене в Google върна почти 600 милиона резултати! Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да се откроите от тълпата и да създадете най-ефективния си фитнес блог или уебсайт. Ще разгледаме и това, което трябва да имате предвид, когато търсите вашия уеб хостинг. След това ще ви дам нашите най-добри препоръки за хостинг на фитнес уебсайтове.

Изграждане на уебсайт за фитнес

 • Blogging
 • Снимки и видеоклипове
 • Маркетинг по имейл
 • Нуждаете се от форум и социални медии за общност

Един от ключовете за създаването на успешен фитнес сайт е наистина свързването с вашата аудитория. Включването на блог, заедно с фото и видео демонстрации, трябва да бъде една от основните ви цели. Като включите по-завладяващо съдържание, ще можете да привлечете повече посетители и да изградите повече доверие на аудиторията си. Ако планирате да предлагате маркетингови продукти или услуги, определено ще искате да включите маркетинг по имейл, където вашите потребители могат да се регистрират за бюлетин и да ви позволят да продавате директно на тях. И за да изградите усещане за общност сред вашите читатели, е добра идея да включите форум, на който посетителите могат да публикуват въпроси и да обменят опит.

Съображения за уеб хостинг

Тъй като блоговете могат да бъдат толкова голяма част от успешен фитнес уебсайт, бих ви препоръчал да разгледате WordPress като своя платформа за уебсайт. Въпреки че можете да обмислите вариант за създаване на уебсайт като Wix, работата с WordPress ще ви даде много повече гъвкавост и контрол с вашия сайт. Имате и редица възможности за избор от какъв тип хостинг на WordPress се нуждаете. За по-бързо изграждане на сайт можете да изберете инструмент за създаване на уебсайтове на WordPress. Ако искате да се съсредоточите повече върху блоговата страна на вашия уебсайт и ви е удобно с таблото за управление на WordPress, има редица отлични уеб хостинг планове, които са оптимизирани за WordPress и предлагат най-добрата стойност. И ако искате малко повече помощ от страна на поддръжката на вашия WordPress сайт, можете да преминете с управляван хостинг план на WordPress, който може да ви позволи да се съсредоточите повече върху създаването на съдържание, а не върху администрирането на вашия сайт..

Препоръки за уеб хостинг

A2 хостинг

а2-домакин
За уеб хостинг на WordPress препоръчваме A2 хостинг за много видове уебсайтове, особено за блогове. С A2 хостинг, вашата WordPress среда е оптимизирана за бързина и сигурност. Това означава, че времето за зареждане на вашата страница е намалено и непрекъснатата проактивна сигурност може постоянно да следи и защитава вашия фитнес блог от атаки. A2 дори предварително ще инсталира WordPress, за да ускорите процеса на създаване на уебсайт. В допълнение към отличната производителност на сайта на WordPress, екипът за поддръжка на клиенти в A2 е много отзивчив и може да ви помогне да отговорите на всички въпроси, които може да имате при изграждането на вашия фитнес блог или уебсайт.

Щракнете тук за повече подробности относно WordPress с A2 хостинг

Bluehost

Bluehost
Bluehost е в списъка с препоръки на WordPress.org и е един от най-добрите решения за новите потребители на WordPress. След като се регистрирате, Bluehost предоставя онлайн насоки при създаването на първия ви уебсайт на WordPress. И е много лесно да работите в персонализираното табло за управление на WordPress на Bluehost.

Като цяло Bluehost предоставя лесен, достъпен начин за създаване на фитнес блог или уебсайт. И вие имате функциите и ресурсите, за да развиете уебсайта си в бъдеще.

Щракнете тук за повече информация за Bluehost

SiteGround

SiteGround
SiteGround е друг изключителен избор за хостинг на WordPress. Ако смятате, че се нуждаете от допълнителна помощ, SiteGround осигурява хостинг на WordPress за управление и по-ниски цени от другите управлявани уеб хостове. Хостинг планът на SiteGround включва автоматични актуализации, автоматизирани резервни копия на данни и тяхната собствена технология SuperCacher за повишена скорост на сайта. А що се отнася до поддръжката на клиентите, SiteGround е на второ място според нашия опит. Времената им за реакция винаги са сред най-добрите, а обширното обучение, което служителите им трябва да преминат, наистина показва по начина, по който са в състояние бързо да разрешат всякакви проблеми.

Кликнете тук за повече информация за WordPress хостинг на SiteGround

Wix

Wix определено има някои от най-добре изглеждащите шаблони за фитнес сайтове. Wix е правилният избор, ако искате уебсайт, който е предимно средство за онлайн реклама и промоция за вашите фитнес продукти или услуги. След като изберете шаблона на уебсайта си, Wix предоставя онлайн съветник, който да ви води заедно. Освен това редакторът за плъзгане и пускане улеснява извършването на промени във вашия сайт.
Шаблони за фитнес на Wix

Щракнете тук за повече информация за Wix

BoldGrid

Въпреки че WordPress е идеалният инструмент за създаване на вашия фитнес блог или уебсайт, той не винаги е най-бързият или лесен за използване, когато става въпрос за дизайн на уебсайтове. Точно там грее BoldGrid. BoldGrid е набор от WordPress приставки, които ускоряват процесите на създаване на уебсайтове, като ви ръководят при избора на вашия дизайн и настройването на функциите на вашия сайт. Също така ви помага в процеса на създаване на съдържание, като предоставя редактор за плъзгане и пускане за проектиране на страниците на вашия уебсайт.

BoldGrid е достъпен от редица официални домакини на BoldGrid. Препоръчваме InMotion хостинг, който бе от основно значение за стартирането на проекта BoldGrid. Ето пример за някои фитнес сайтове в BoldGrid.
boldgrid-фитнес-сайтове

Кликнете тук за повече подробности относно BoldGrid и InMotion хостинг

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map