Най-добър уеб хостинг за сайтове за мода и красота

най-добрите модни-красота-уеб-хостинг


Модата и красотата далеч са две от най-популярните теми за уебсайтове и блогове. Тук разглеждаме как да създадете своя уебсайт за мода или красота, какви функции да включите за привличане и отглеждане на вашата аудитория и какви опции имате за изграждането на вашия сайт. След това ще се съсредоточим върху това, което трябва да вземете предвид при избора на вашия уеб хостинг. И накрая, ще дадем нашите препоръки за хостинг на уеб сайтове за мода и красота.

Изграждане на уебсайт за мода или красота

 • Blogging
 • Функционалност на онлайн магазина
 • Лесно добавяне на снимки
 • Свързване на социални медии
 • Партньорска приятелска реклама
 • Информационен бюлетин по имейл

Обикновено уебсайтовете за мода и красота попадат в една от двете категории – или комбинация от двете. Има много модни и красоти блогъри онлайн. Също така има много онлайн магазини, които представят модни и козметични продукти. Много често модните и козметичните блогъри също продават или промотират продукти на своите сайтове. Както можете да си представите, има много опции, които трябва да вземете предвид, когато създавате своя уебсайт за мода или красота.

Очевидно, ако се опитвате да създадете блог, тогава ще искате платформа за блогове (помислете за WordPress). Освен това искате да можете лесно да добавяте снимки към уебсайта си, както и връзки към вашите акаунти в социалните медии. Определено ще искате да създадете следното, така че не забравяйте да включите маркетинг по имейл във вашия уебсайт. Ако планирате да продавате продукти на вашия сайт, тогава ще ви трябва функционалност за електронна търговия. Ако обаче планирате да генерирате партньорски продажби от вашия сайт, тогава трябва да сте сигурни, че софтуерът на вашия уебсайт е партньорски реклами.

Съображения за уеб хостинг

За блогове за мода и красота определено препоръчваме да използвате WordPress за създаване на вашия уебсайт. Тъй като е изключително популярен, има много планове за уеб хостинг, които включват WordPress. Това, което ще трябва да решите, е от какво ниво или тип хостинг на WordPress се нуждаете. Въпреки че можете да изберете управляван хостинг план на WordPress, те обикновено са на скъпата страна и вероятно нямате нужда от всички звънци и свирки, които предоставя управлявания хостинг план. Вероятно по-добър избор за вашия моден или beauty блог е уеб хост, който предлага оптимизирана среда за WordPress, заедно с автоматични актуализации и архивиране на по-ниска цена.

Ако планирате да имате онлайн магазин, можете да изберете традиционен уеб хост или да отидете с уебсайт, създаден от Wix или SquareSpace. Когато става въпрос за лесни решения за електронна търговия, може да искате да помислите за платформа като Shopify, която е специално насочена към онлайн продажбите и значително опростява процеса на създаване на уебсайта за електронна търговия..

Препоръки за уеб хостинг

A2 хостинг

а2-домакин
За някои от най-добрите функции на WordPress с най-добра стойност, препоръчваме A2 хостинг. A2 хостингът предварително ще инсталира WordPress за вас, за да можете да започнете веднага. Техната среда на WordPress е оптимизирана за бързина и сигурност. Основното е, че получавате много от функциите на управляван хостинг план на много по-разумна цена. Ние използваме A2 хостинг и винаги сме впечатлени от качеството на тяхното обслужване и поддръжка.

Вижте A2 хостинг тук

BoldGrid

Ако искате да използвате WordPress за вашия моден блог, но търсите по-удобен за създаване на уебсайт конструктор, препоръчваме да изберете хост на BoldGrid. BoldGrid ви позволява по-бързо и лесно да създадете страхотен WordPress сайт. И тъй като е базиран на WordPress, вие запазвате собствеността и контрола върху уебсайта си – дори и да решите да се преместите на друг уеб хост. По принцип вие получавате предимствата на платформа за създаване на уебсайтове като Wix, заедно с гъвкавостта на WordPress.

Официалният хост на BoldGrid, който препоръчваме, е InMotion хостинг. Те помогнаха за пускането на BoldGrid и също са една от най-добрите компании за уеб хостинг, които използваме. Ето извадка от някои уебсайтове за мода и красота от BoldGrid.
boldgrid-модни красота-сайтове

Кликнете тук за повече подробности относно InMotion хостинг и BoldGrid

Shopify

Ако основната цел на вашия сайт за мода или красота е да продава продукти, тогава препоръчваме да разгледате Shopify. Въпреки че можете да използвате други платформи на уебсайтове, Shopify ви позволява лесно да създавате онлайн магазин. За разлика от други решения за електронна търговия, Shopify се грижи за обработката на плащанията, изчисляването на сумите за доставка и данъци и инвентара. Намираме Shopify много по-лесно решение от WordPress за продажба на продукти онлайн.

Ето пример за шаблоните, налични в Shopify.
Shopify-модни красота-сайтове

Вижте още примери за шопиране тук

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map