Най-добър уеб хостинг за здраве и уелнес

най-добрите уеб хостинг-за-здраве-и-уелнес


Мисля, че всички ние искаме да сме здрави и щастливи в ежедневието си. Така че не е изненадващо, че здравето и здравето са в центъра на вниманието на все по-голям брой уебсайтове. Независимо дали вашият сайт включва упражнения и йога, диета, медицински грижи или просто се наслаждавайте на живота, ето няколко съвета за създаването на вашия уебсайт. Ще разгледаме и това, което трябва да знаете, когато търсите уеб хостинг. И ще ви дадем нашите препоръки за хостинг на уебсайтове за здраве и уелнес.

Изграждане на уебсайт за здраве и здраве

  • Blogging
  • Форум на общността
  • Маркетинг по имейл
  • Реклама
  • Възможност за електронна търговия да продава продукти онлайн

Въпреки че категорията на здравето и здравето може да включва различни интереси, винаги искате да създадете усещане за общност, както и да споделяте възможно най-много информация с аудиторията си. Включването на блог с вашия сайт за здраве и здраве е отличен начин за предоставяне на полезно съдържание за вашите читатели, тъй като те се запознаят с вас за вашия бизнес. Друга полезна функция е да включите форум, където вашите потребители могат да задават въпроси и да обменят идеи и информация. И ако искате да продавате продуктите или услугите си онлайн, ще искате да се уверите, че платформата на уебсайта Ви е подходяща за реклами, както и че имате възможност да изградите онлайн магазин.

Съображения за уеб хостинг

Ако основната ви цел е да бъдете блогър за здраве и уелнес, тогава определено бих ви препоръчал да потърсите уеб хост на WordPress. Освен че е най-добрата платформа за блогове, WordPress ви дава възможност да включвате форуми и имейл маркетинг. Ако вашият уебсайт е по-скоро свързан с познаването на марката или продажбата на продукти, тогава вероятно има по-голям смисъл да разгледате решение за създаване на уебсайт, което може значително да ускори процеса на създаване на сайта. Ще можете бързо да получите уебсайта си онлайн и настройката на вашия онлайн магазин ще бъде по-лесна. Ако имате няколко фирми или отделни области на вашия бизнес, които изискват повече от един уебсайт, определено трябва да разгледате една от нашите препоръки за множество хостинг на уебсайтове..

Препоръки за уеб хостинг: Създател на уебсайтове

GoDaddy GoCentral

GoCentral Wellness
GoCentral, създателят на уебсайтове от GoDaddy, е жизнеспособна алтернатива на Wix. От положителна страна открих, че строителят на сайтове GoCentral на GoDaddy е по-лесен за използване на този Wix. Освен това е много лесно да добавите повече функционалност към вашия сайт с секциите на GoCentral. От страна на минус, шаблоните на уебсайтове с GoCentral не изглеждат толкова добре, колкото тези, които получавате с Wix – и изборът е по-ограничен.

Щракнете тук за повече информация за GoCentral от GoDaddy

Препоръки за уеб хостинг: WordPress

SiteGround

SiteGround
За блоговете на WordPress, SiteGround е изключителен. Те предоставят управлявани функции за хостинг на WordPress на далеч по-ниска цена от другите управлявани уеб хостове. Можете лесно да стартирате вашия WordPress сайт само с няколко кликвания. С вашия хостинг план SiteGround можете да получите автоматични актуализации, ежедневно архивиране на данни и някои от най-добрите поддръжка на клиенти, които ще намерите от уеб хостинг компания. Също така технологията SuperCacher на SiteGround помага да ускорите уебсайтовете си за по-добро потребителско изживяване.

Кликнете тук за повече информация на SiteGround

Bluehost

Bluehost
Bluehost, подобно на SiteGround, се препоръчва от WordPress.org. Те също са се специализирали в WordPress хостинг в продължение на много години. И макар че и SiteGround и Bluehost са отличен избор за всички нива на WordPress потребители, ако сте начинаещ, аз бих дал предимство на Bluehost. Персонализираното табло за управление на WordPress, което Bluehost предоставя е малко по-интуитивно и лесно за използване. Освен това те предоставят ръководена онлайн помощ при създаването на първия ви сайт в WordPress.

Кликнете тук за повече подробности относно Bluehost

Маркетинг по имейл

Независимо дали решите да изберете създател на уебсайт или уеб хостинг, много е важно да започнете да съставяте списъка си за имейл маркетинг възможно най-скоро. Имейлът остава един от най-добрите начини за конвертиране на продажбите. И с правилната имейл кампания можете да изградите повече доверие на аудиторията си и да увеличите шансовете за закупуване на вашите здравни и уелнес продукти и услуги.

На пазара има редица страхотни електронни услуги за автоматичен отговор. Лично аз използвам AWeber. Можете лесно да интегрирате списъците си AWeber с вашия WordPress сайт или уебсайт, който сте създали с Wix или GoCentral. Най-хубавото е, че можете да изпробвате AWeber безплатно за месец, за да видите колко добре работи за вас.

Ето линк към безплатен справочник от AWeber с шаблони за имейл, които можете да следвате:
Ръководство за безплатна електронна поща AWeber

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector