Препоръки за уеб хостинг 2019

уеб хостинг-препоръки-2019


За 2019 г. големите три области на интерес за клиентите на уеб хостинг са WordPress, електронна търговия и уебсайтове. С Гутенберг сега, ако има пълен ефект в WordPress, има още по-голямо вълнение за най-популярната платформа в мрежата. Междувременно, тъй като потребителите продължават да предпочитат онлайн пазаруването, уебсайтовете за електронна търговия са с голямо търсене. И тъй като много от началните собственици на уебсайтове искат по-бърз и лесен начин за създаване на своите сайтове, строителите на уебсайтове продължават да нарастват по популярност – което води до това, че повечето уеб хостинг компании сега ги включват с хостинг плановете си.

Ето нашия списък с препоръки за уеб хостинг за 2019 г.:

Споделен хостинг:

GreenGeeks
InMotion хостинг
SiteGround

greengeeks
Споделеният хостинг остава най-добрият път за повечето собственици на нови уебсайтове. А добрата новина е, че тук през 2019 г. не само можете да намерите планове за споделен хостинг с отлично качество, но повечето уеб хостове (особено високо оценените) вършат чудесна работа за изолиране на акаунти на техните споделени сървъри, така че вашият акаунт за уеб хостинг да бъде защитени срещу други.

WordPress хостинг:

Bluehost
SiteGround
A2 хостинг

BlueHost-2019
Както споменах по-горе, WordPress е по-популярен от всякога в наши дни. Но докато всеки уеб хост предлага WordPress хостинг в наши дни, е важно да потърсите хостинг план, който включва оптимизиран опит за хостинг на WordPress. Например и двете Bluehost и SiteGround се препоръчват от WordPress.org. Bluehost е идеален за начинаещи WordPress, докато SiteGround е идеален за по-опитни потребители, тъй като те включват много разширени управлявани функции за хостинг на WordPress. И както споменах преди, ние считаме A2 хостинг да бъдат толкова изключителни, че да ги използваме WebHostingCat.com.

Управляван хостинг на WordPress:

WP двигател
Течна мрежа
ОБЛЕЧЕН

WP-двигател-2019
Ако трябва да направите стъпка към премиум управляван хостинг доставчик на WordPress, има и доста добри възможности за избор. С управлявания хостинг на WordPress търсите експертна поддръжка на WordPress, заедно с разширени функции, които ви позволяват да прекарвате по-малко време в притеснения за задачи за поддръжка и повече време за създаване на съдържание за вашия сайт.

Сред нашите препоръки за управляван хостинг на WordPress, WP двигател продължава да бъде стандарт за мнозина, включително и за нас. И през 2019 г. WP Engine не само предоставя експертни функции и поддръжка на WordPress, но тяхната платформа за цифрови опит извежда нещата на ново ниво. WP Engine вече включва и безплатно StudioPress теми, базирани на рамката Genesis с техните хостинг планове.

междувременно, Течна мрежа също така продължава да се отличава като първокласен хостинг доставчик за критични за мисията уебсайтове. Крис Лема и неговият екип свършиха изключителна работа, представяйки публично своите планове за хостинг на WordPress и Managed WooCommerce..

И ако не сте запознати с ОБЛЕЧЕН, вероятно ще чуете много повече за тях през 2019 г. Pressable е един от новите доставчици на хостинг услуги на WordPress, който е посветен на предоставянето на най-доброто изживяване за техните клиенти.

Хостинг за електронна търговия:

InMotion хостинг
GreenGeeks
Течна мрежа

С капацитет-хостинг-2019
Онлайн продажбите продължават да нарастват в популярността. Въпреки че можете да използвате услугата за създаване на уебсайтове като Wix за вашия онлайн магазин, ако предпочитате да използвате традиционна хостинг компания, това са нашите основни препоръки. с InMotion хостинг и GreenGeeks, можете да използвате платформа за електронна търговия, налична в cPanel, както и WooCommerce за WordPress. И InMotion включва безплатен частен SSL, докато GreenGeeks предоставя Let’s Encrypt Wildcard SSL.

За най-добрата премия WooCommerce хостинг опит, Хостинг на WooCommerce хостинг в течна мрежа е нашата топ препоръка.

VPS хостинг:

InMotion хостинг
A2 хостинг
Bluehost

Inmotion-VPS-2019
Ако имате нужда от повече ресурси за уебсайта си, време е да преминете към VPS хостинг. С VPS хостинг получавате много от предимствата на специализиран сървър на по-достъпна цена. И с управляван VPS хостинг, не е необходима експертиза за настройка и поддръжка на вашия виртуален сървър. За управляван и неуправляем VPS хостинг, препоръчваме да разгледате InMotion хостинг, A2 хостинг, и Bluehost.

Специализирани сървъри:

Течна мрежа
InMotion хостинг
A2 хостинг

течност уеб-2019
За уебсайтове и критично важни уебсайтове, специализиран сървър обикновено е най-добрият вариант. За най-добър избор на специализирани сървъри и за изключителен хостинг, Течна мрежа е нашата топ препоръка. Ако имате нужда от по-достъпно решение, препоръчвам ви да разгледате InMotion хостинг и A2 хостинг.

Windows хостинг:

InterServer
GoDaddy

Ако имате нужда или предпочитате Windows хостинг през Linux, трябва да проверите тези уеб хостове. Ако имате нужда от по-икономично решение, можете да изберете InterServer. И сред многото им хостинг услуги, GoDaddy също така предоставя редица опции за хостинг на Windows.

Създател на уебсайтове:

Wix
GoDaddy
BoldGrid

Wix-2019
Създателите на уебсайтове са още по-популярни в наши дни заради способността лесно и бързо да създадете сайт. За основните сайтове за онлайн брошури ни харесва Wix. За по-сложни сайтове препоръчваме да разгледате GoCentral на GoDaddy уебсайт строител. И, ако предпочитате WordPress, BoldGrid отново е нашият избор да създадем професионално изглеждащи уебсайтове на WordPress.

Зелен уеб хостинг:

GreenGeeks
InMotion хостинг
A2 хостинг

greengeeks-2019
Знам, че зеленият уеб хостинг е важен за много хора. И добрата новина е, че има някои страхотни решения за хостинг, които са не само зелени, но просто забележителни. GreenGeeks е един от най-известните зелени домакини, който се захранва от 300% възобновяема енергия. Въпреки това, InMotion и A2 хостинг също са отличен избор за зелен хостинг. InMotion хостинг откри първия център за зелени данни в Лос Анджелис – намалявайки производството на въглерод с 2000+ тона годишно. И A2 хостинг предоставя своя FutureServe Green Hosting, работещ с Carbonfund.org от 2007 г..

Бюджетен хостинг:

InterServer
FastComet
Hostinger

interserver-2019
И не на последно място (освен в цената), все още има някои страхотни бюджетни опции за уеб хостинг за тези от вас, за които може да нямате много пари, които да похарчите, за да хоствате уебсайтовете си. InterServer остава страхотно решение за хостинг на бюджет. Можете да получите качествен хостинг на cPanel само за 5 долара на месец. И с тяхната гаранция за заключване на цена, плащате същата сума при подновяване. FastComet е друга добра опция, при която не е нужно да се притеснявате за високи нива на подновяване – вие също плащате същата цена при подновяване. И със Hostinger, можете да се регистрирате за по-малко от долар на месец.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector